yanlış düşünüyosun reis zenon bence modifiye değil çok güzel duruyo motorda
yanlış düşünüyosun reis zenon bence modifiye değil çok güzel duruyo motorda
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
sağolasın yasin kardeş.amiiiin hepimize.
teşekkürler sefa kardeş,biliyorsun çift (75 derece)silindir V motor.tvs ye göre 2 kat güçlü ve torklu bir makine.daha oturaklı,yol tutuşu,kullanılışı ve bana verdiği güven tabiiki daha fazla.2007 modelini sıfır almıştım ve ADANA-DATÇA-ADANA yapmıştım ve ondanda çok memnundum.darısı siz kardeşlerime olsun inşallah.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
evet arkayı da disk yapabilirim. çok zor birşey değil. ama ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. üzerindeki kampanalı sistem her istediğimde kitlemeye yetecek kadar tutuyor. diskde olsa ne kadar güçlüde olsa gereken max. güç kilitleyebilecek kadar güç :D birde arkanın o kadar güçlü olması çok da iyi birşey değil. ön fren güçlü arkada kendine yetecek kadar olsa tamamdır işte adı kampana olduğundan pek kayd adeğer bir değer verilmiyor diskin havasına sahip değil orası ayrı :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
cogu zaman lastıgın dandık oldugunu unutup arka frene asılıyorum bugunku gıbı sırkete geldım bıraz kaptırmısım gırıs ı kacırıyodum yerdede toprak vardı arkayı fazla sıkmısım baktım bsıklet gıbı yana geldı arkası motorun hemen bıraktım yusuf abı de baya kılo almıs gorustuk oracıkta
www.erkakurye.com
Motorun orjinalinde olmayan zenonla muayeneden geçemezsin + orjinal olmayan zenon ışığı dağıtıyor,trafik polisine rast gelirsen trafikten men edebilir.Arkadaşlar,2011 temmuz'da aldığım RTR APACHE motorumu 2.900'e satıyorum.SAHİBİNDEN COM. da ilanı vardır
ulke aynımı acaba
www.erkakurye.com
Daha önceki RAMZEY motorumda tecrübeyle sabittir.
Arkadaşlar, motorunuza en fazla kaç kilo yükle bindiniz? Mesela artçısıyla birlikte 150-160 kiloyla kullanan varmı aranızda? Performansını merak ediyorumda?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
xenon dan ceza yemedım muaynede sorun olmuyor hyosung 250r la gectım 2 sene evvel yada ıstanbulda sıkıntı yok gercı memleket çanakale biga ama orada yasamıyorum
www.erkakurye.com
reis007 arkadaşıma:motorun sıfırı 4 binlira sahibinden com daki ilanlara baktım;adam yazmış 3.900,3.800 en ucuzu 3.350, sıfırı 4.000 lirayken alacak adam niye bu parayı versinki gider sıfırını alır benim istediğim fiyat makul.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
ERROR88 arkadaşıma;Çanakkale çan'lıyım yaş 44, daha önceki ramzey motorumla muayeneden geçememiştim
arkadas bu zenon farla ılgılı amma cok senaryolar uretıosunuz he benım motor 8000 km de 1 yıllık oldu ılk zenon ar taktırdıgımda 300 kmde ıdı motorum yane ılk hafta takdırdım su ana kadar en ufak bır sıkıntı yasamadım ayrıca araya fılan baglantıda attırmadım dırekt kontak elektırıgıne baglattım normalde motor calısmadan far yanmıodu sımdı motor calısmasada kontak acıkken yanıo farlarım ama 2 yada 3 dk motor calısmadan farı acık bırakırsanız akuyu bıtırır hemen bır kere bu konuda tecrubem oldu ayak marsı ıle calıstırdım 15 dk gezdım sonra devam eskısı gıbı oldu ayrıca zenon ve karbon fıber kaplama bu motorun olmazsa olmazı benım motorda elektırık aksamı olarak zenon far led par ampullerı farın altında led gunduz farı ve motor blogunun ıcın ce ıkı tane led serıt aydınlatma var 10 cm uzunlugunda motorumda sıyah cok sukur ne elektırık aksamı nede motor kısmı tık demedı su ana kadar yag deıstırmeden yag degıstırmeye servısı ancak goruyorum bu arada zenon fara ceza yazcak polısıde alnından operım :D 10 yıldır arabamızda motorumuzda kullanıoz hıc gormedım apachenın aydınlatması ıyı ztn ama zenon yakısıo abı yha:D ve aydınlatmada cok daha ıyı oluo kım ne derse desın :D
iyi o zaman içim rahatladı gerçi ben artçı almayı pek düşünmüyorum ama zorunlu kalırsam alabilirim belki.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)