TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Mart 2012, 20:21
Hayir kardesim zaten enjeksiyon olsada fazla bi fark olacagini zannetmem bundan az yakmaz herhalde
Reklamlar
-
12 Mart 2012, 20:39
sağol kardeşim teşekkür ederim
Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR
-
12 Mart 2012, 21:07
-
12 Mart 2012, 21:21
Xianxin
kardeşim çok çok geçmiş olsun gerçekten üzücü bir olay ALLAH beterinden sakınsın. keşke motor işi bitmemiş olsaydı ama sağlık olsun.
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
12 Mart 2012, 21:45
arkadaşlar merhabalar.
çok yakında bende 0 km tvs apache alacagım. aslında kendim için degil daha ziyade kardeşim için düşünüyorum.
daha öncesinde bu sınıfta cbf 150 ve ybr 125 sahibi oldum.
ybr hiç tat vermedi. cbf fena degildi fakat görsel olarak hoşuma gitmiyordu. şimdi tvs alacagım.
renk olarak sarı düşünüyorum. aslında füme renkte hoş duruyor. bakalım artık o anki duruma göre bir seçim yapacagım.
hepinize iyi forumlar.
-
12 Mart 2012, 21:51
sezer aykaç adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhabalar.
çok yakında bende 0 km tvs apache alacagım. aslında kendim için degil daha ziyade kardeşim için düşünüyorum.
daha öncesinde bu sınıfta cbf 150 ve ybr 125 sahibi oldum.
ybr hiç tat vermedi. cbf fena degildi fakat görsel olarak hoşuma gitmiyordu. şimdi tvs alacagım.
renk olarak sarı düşünüyorum. aslında füme renkte hoş duruyor. bakalım artık o anki duruma göre bir seçim yapacagım.
hepinize iyi forumlar.
dogru tercıhe ne denır
-
12 Mart 2012, 22:14
Xianxin
kardeş çok geçmiş olsun ALLAH dan daha büyük yara almamışsın. ailenin verdiği tepkide normal bence onlarda haklı.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
12 Mart 2012, 22:43
@ Xianxin
Geçmiş olsun kardeş, Allah beterinden saklasın, ailenin endişelenmesi normal tabi onlarda seni düşünüyor.
Apache benimde kafama çok yatmaya başladı kısmetse yaza 2011 veya 2012 temiz bir tane almak istiyorum.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
12 Mart 2012, 22:50
@xianxin çok geçmiş olsun kardeşim.iyiki sana bişey olmamış.Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.arabaysa araba,motorsa motor ;)
-
kaza yapan arkadaşıma geçmiş olsun
sezer aykaç !sana bir dost tavsiyesi hiç tercübe etmedigin bir motor alıyorsan önce onu bir sür test et artılarıyla eksileriyle tvs nin vibrasyonu bazen can sıkabiliyor koskoca istanbulda bilene 2 , 3 yerde servisi var parça konusun da onlara mecbursun ellerinn de yoksa vay halıne
-
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,önceki sayfalarda yazmıştım ama bir daha yazayım.1,5 ay önce ben işten çıkartılmadan önce,önümüzdeki yıl bu zamanlara getirtilmesi planlanan, rtr 200 den tvs yetkilileri bahsediyordu.hindistanda şuan bulunan rtr 180 in geliştirilmiş hali olacağı,devre dışı bırakılabilen ABS,ön/arka disk fren ve enjeksiyonlu olacağından söz ediliyordu.ama işten çıkartıldığım için,son gelişmelerden bilgim yok.
M.balibey adlı üyeden alıntı
Bora abim yine supersiniz tabloya gore 2.75 onde uyuyor bence siz bir tvs yetkili servisi acin acayip para kazanirsiniz bu bilginizle ve yardim severliginizle
bizi biraraya getiren motor sevgisidir.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
12 Mart 2012, 23:51
Arkadaşlar, IRC marka ön - arka lastik takım olarak 135-140 lira bandında bulunabiliyor Sirkeci piyasasında.
Bende cumartesi günü çanta demiri ve Kappa K35 çantayı taktım makineye, gayet iyi oldu maşallah!
Bu arada aramıza yeni katılan ve katılmayı düşünen tüm dostlara şimdiden hoşgeldiniz diyorum! Kesinlikle doğru tercih yaptınız!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
12 Mart 2012, 23:54
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, IRC marka ön - arka lastik takım olarak 135-140 lira bandında bulunabiliyor Sirkeci piyasasında.
Bende cumartesi günü çanta demiri ve Kappa K35 çantayı taktım makineye, gayet iyi oldu maşallah!
Bu arada aramıza yeni katılan ve katılmayı düşünen tüm dostlara şimdiden hoşgeldiniz diyorum! Kesinlikle doğru tercih yaptınız!
Hayirli olsun canta nasil savurma falan yapiyor mu kac lt aldiniz
-
13 Mart 2012, 00:25
Öncelikle çok sağolun. Hava fazlasıyla soğuk olduğundan çıkamadım E-5'e yada hız yapabileceğim bir yola. Daha çok ilçenin içinde dolaştım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. 35 litrelik çanta.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
13 Mart 2012, 01:36
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Öncelikle çok sağolun. Hava fazlasıyla soğuk olduğundan çıkamadım E-5'e yada hız yapabileceğim bir yola. Daha çok ilçenin içinde dolaştım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. 35 litrelik çanta.
35ligin buyuklugu ne kadar ben yan cantada dusunuyorum kappanin tekstil olanini
-
13 Mart 2012, 01:42
Xianxin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar dün motorumla kaza yaptım.Virajı alamadım girdim bir yere hafif de hız vardı.Motorun ön panel gitti ama motor blogu sapa saglam vurdugumda da hala calısıyordu zaten ben ise ucuz atlattım kafamda kask olmasaydı suan belki bu yazıyı yazıyor bile olamazdım ki kask aldıgım darbeyle çatladı ailem beni o halde görünce motoru yasakladılar araba alacağız dediler ve artık motor aşkı böylece bitmiş oldu şuan motorum serviste yaptırıp satacağım motor 170-180 km de 2012 model rodajı bile bitmedi.Motorun yanında prosev M beden 4 mevsimlik mont + Prosev M beden eldiven disk kilidi ve normal halat kilitte verilecek.Ls2 kaskımıda verirdimde kazadan sonra öldü kask .Motorla ilgilenen olursa bana özelden ulaşabilir.
kardeş çok geçmiş olsun cenabı ALLAH başka kazalar, üzücü durumlar yaşatmasın.
Tek rakibimiz Türk Hava Yolu Allahım sen bizi koru...
TVS APACHE 150 2009
-
13 Mart 2012, 14:15
Xianxin kardeşim çok üzüldüm büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Motoru bıraktığınada üzüldüm ama benim bir çok arkadaşım kaza yaptıktan 2 sene sonra felan yeniden motora başladılar bırakılmıyo diyolar bu aşktan vazgeçilmez diyolar. Ama aile ilk başta tabi
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
-
13 Mart 2012, 15:54
-
13 Mart 2012, 16:09
Xianxin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar dün motorumla kaza yaptım.Virajı alamadım girdim bir yere hafif de hız vardı.Motorun ön panel gitti ama motor blogu sapa saglam vurdugumda da hala calısıyordu zaten ben ise ucuz atlattım kafamda kask olmasaydı suan belki bu yazıyı yazıyor bile olamazdım ki kask aldıgım darbeyle çatladı ailem beni o halde görünce motoru yasakladılar araba alacağız dediler ve artık motor aşkı böylece bitmiş oldu şuan motorum serviste yaptırıp satacağım motor 170-180 km de 2012 model rodajı bile bitmedi.Motorun yanında prosev M beden 4 mevsimlik mont + Prosev M beden eldiven disk kilidi ve normal halat kilitte verilecek.Ls2 kaskımıda verirdimde kazadan sonra öldü kask .Motorla ilgilenen olursa bana özelden ulaşabilir.
Kardeş Çok geçmiş olsun .. :/ Beterini göstermesin Allah ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
13 Mart 2012, 21:18
arkadaşlar bugün ls2 kask almak için honda acentasına gittim. adam apacheye laf atıyor sürekli. bunda parça bulunmaz. kaza yaparsan görürüm seni. tek bi parçasını bile bulamazsın. adı sanı belli değil bu motorun. fren balataları bile bulunmaz filan diyor. sinirimi bozdu yani. öyle birşey yok sanırsam dimi? balata filan gibi temel parçalar için de sıkıntı var mı yani?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler