anaaaa topik patlamış laa 2 gün girmedimm
bende bu bi kaç günü yine motorla uğraşarak geçirdim
fara karartma uyguladım resimler az sonra..
evet ilk başta far sökülür..
sonra camı sökmek için kaynar suyun içine sokuyoruzz ama dikkat edin benim gibi elinizi yakmayınn
ayrıntıya inmiyorum.. bi kaç tane tornavida yardımıyla far camı sökülür..
boyanmayacak yerlere bant ya da ne bulunursa yapıştırılır
sonra boyama işlemi yapılır..
camı takmadan önce taktım far 3D olarak oldukça güzel oldu aslında bu şekilde mercek takıp yapacaktım ama mercek bulamadım
bu da cam takılmış hali..
arkadaşım bana yardımcı oldu montajı yaparken..
veee tamamlanmış hali..
bu resimlerde gidonun oturuş pozisyonunu nasıl etkilediğini merak edenler için..
kıyafetlerin kusuruna bakmayın free takılıyordum
bu resimde nasıl bakmışım bende anlamadım
saygılar....
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
hurricane_cbr kardeş maş. hıc uşenmeden bu soguk havalarda bunlarla ugraşıyorsunya vallah sana imrenıyorum vallah bravo kardeş
abi resimlere dikkat edersen ya evde ya depoda ya da kazan dairesinin kömürlüğünde sıcak ortamlar yani o yüzden soğuk işlemiyor
aynalari apacheye cok yakişiyor ama niye sökerler bilmem
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
hoca iyi yapmıssın yakışmış.
Kardeşim süper yapmışsın karartma olayını haketen sen yap modifiyelerini bende seni takip edicem benzer yapmaya çalışıcam.
Şu karartma olayını ben yapamam nasıl olcak bilmiom
Vallahi helal olsun. İyi uğraşıyorsun hee Ben alalı nerdeyse 2,5 ay oldu bi kere bile yıkamamışken motoru, sen; altından girip üstünden çıkıyorsun be motorun.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Güzel olmuş ellerine sağlık. ama o far hava alır bugu yapar artık. bide fırında daha iyi çıkıyor farın camı ben arabanınkini fırında sökmüştüm ama ev az plastik kokuyo
erdem abi öyle bi silikon sıktım ki anlatamam o silikondan hava girmez
silikonlama olayıyla ilgili resimleri daha sonra ekleyeceğim..
bende scooterın ön farının kenarlarına led dizicem boş bi vaktimde. arka stopunda plakaya vuran şeffaf kısmını siyah yapıcam. yardım edersin artık
abi olur valla bende farın etrafına led yapacaktım ya da TVS yazan yerin içine yapacaktım ama maliyet ve işçilik akıl karıştırıcı normal bi şekilde led vs. bağlayabiliyorum hatta arabaya TV ünitesi anfi bass kapasitör falan herşey takabiliyorum ama bi şu led devrelerini anlayamadım yoksa ilk ledli stop yapımını ben yapacaktım aklımda ne zmandır ama başkasına yaptırıp takınca ben yapmşım gibi olmazdı ondan yapmadm bende aklıma gelen ne varsa yapıyorum tek olarak ne çok konuştum ya
Hurricane geçen forumda biri çin malı scootera çift egsoz takmıştı.Manyak olmuştu hakikaten.
Bizde yapsak diyorum böyle birşey
aklımda.. yapıcam nasılsa benim aldığım egzos 35 ytl alırım bi tane daha takarım sol tarafa yerde var nasılsa ama gidişi nasıl etkiler onu öğrenmek lazım kötü olacaksa alırım durur orda öyle borunun ucu boş olarak
Bi dene boş olsun varsın nasıl durcak bi göster bize bizde yaptıralım olabiliyorsa
yapacam inşallah bak bu aklımdaydı canlandırdın birden bu hafta yaparım belkim
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)