Bir arkadasm daha benim uyeligimi kullanicak motorunu satiyor haberiniz olsun kafa karisikligi olmasn diye haber vereyim dedim
Bu motor çok rahat 50 bin yapar motoru fazla küçültmeyin bence
50 bin çok az bu motor için. hırpalayarak kullansan o kadar gider zaten rahat.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Arkadaşlar bayi motorun hazır ama plakanın çıkması 2 günü bulur dedi.İstersen gelip alabilirsin dediler çıktıgında tekrar gel takarız felan muhabbeti oldu sizce gidip alayım mı sıkıntı olur mu trafikte işten eve evden işe kullanacam 2 gün dikkat çekmede sonrada plakamı takarım diyorum.
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama, plakasız trafiğe çıkmanı hiç tavsiye etmem. Evrakların tamamlanınca bak keyfine, riske girme.
Aramızda 80 000 i geçen arkadaş vardı sanırım beyler.
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
Selamun aLeyküm tekrar arkadaşlar .. Gece net yoktu Sabah ilk iş foruma geleyim dedim .. (: İlk izlenimlerim Allaha şükür apachemde en ufak ses yok .. birazda sıkıstırdım hatta ama yinede canavar gibi .. bi kaç ufak ayrıntıyı ayarladım o kadar .. inşallah uzuuun bi süre böyle sorunsuz olur diyeyim ve bi kaç resimle formu şenlendireyim .. Halledemediğim ve kafamdaki soru işaretleriyle tekrar gelcem bugünki ufak gezimden sonra
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
reis yakışmış kazasız belasız inş.
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
Allah kaza bela vermesin yakışmış bizde motoru aldık binemedik hala faturasını bekliyoruz plaka almak için sürekli sallayıp duruyorlar sağolsunlar
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
kazasız belasız sürüşler dilerim sarı renkte çok çaça durmuş valla
sarı rengi sevmem ama sana yakışmış
Konya da 5 sene kaldım anılarım depreşti şimdi
harley is making love with davidson
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Enes, hayırlı uğurlu olsun kardeşim, kazasız sürüşler
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
tigrina kardeş benim motor 2008 model. düzgün bindikten sonra 100 000 dememesi için bi sakınca göremiyorum. herşey tıkır tıkır çalışıyorken kendiliğinden bir problem çıkmaz. biraz sıkıştırim derken sorun çıkar
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
harbiden gs150r aynısı yaa birde topik yine karışmış çin ata sözü derki çalışan makineyi kurcalama çok doğru
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)