@ERROR88; doğru söylüyorsun. balık gibi atlamadan önce iyice araştırmak lazım. daha geçen gün bir ilan var burada paylaşmıştım. yine aynı 3000tl. motor istanbulda, adam sözde istanbul dışında. ve plakasını hatırlamıyormuş..! siteye şikayet ettik bir daha o motor görünmedi. hangi ilan olursa olsun. bizzat başında görmedikten sonra hiç bir şey yapmayın. ben geçen gün araba bakıyorum, adam hiç boya yok dedi. atladım, avrupa yakasında anadolu yakasına görmeye gittim. bir baktık, boya olmayan yeri yok..!
vallahi arkadaşlar siz bence bayaa düşeşe arıosunuz km si yüksek bulursunuz anca ama temiz kullanmıuş mıdır olabilir kesinlikle ustasına gösterin derim,ben 3.500 den veriyorum benimkini p.tesi günü. kesin sattım demek için erken tabi ama olucak gibi. her malın bi alıcısı çıkıyor,burda banada satamazsın diyen oldu,satanlara fiyatlarını çok düşürmemeyi öneriyorum almak isteyenler kızacak bana ama bence çok da düşürülmemli herkes hayırlısını bulur umarım... benim motor buydu...
http://www.sahibinden.com/index.php?...=1&list_type=1
valla bana yedıremeyen bı dunya ınsan oldu motor da sorun yok dedıler amortsor egrı ıdı fıyatta ucuz degıldı kı dıkkat cekmesın cok kazalı motor var
www.erkakurye.com
hocam araştırdım adamı seceresini çıkardım, aydınlı bi komutan.tayin çıkınca toplanıp gidiyo kastamonunua.opel astra satmış 1 ay önce 41.000'e.büyük ihtimal ev falan alacak ve elde avuçta ne var ne yoksa satıyor ;) ayrıca 2000 kmdeki motor ne kadar hor kullanılabilirki?ayrıca kastamonu 25 lira izmitten ;) kastamonudan bir üye vardır herhalde koskoca motorsiklet.net'te.rica etsek gider bakarlardı ;) teknoloji ilerledi ya.çözüm bulunurdu yani
---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:31 ----------
iyi de ağa biz de adama havale yapalım, motoru kargola demedikki.25 tl verip gidecektik kastamonuna.adamın plakası belli, adresi belli
arkadaşlar motor alacaklar km lerine bakacaklar tabiki ama kullanıcıdır burada asıl etken. 2000 km de de motoru dişlileri balataları yersin 80 bin km dede. adam gidiyor ilana bakıyor abi çok temiz şöyle kullanıldı böyle kullanldı. anlamayan birisi gidiyor inanıp alıyor 2-3 ay sonra motor sanayiden çıkmıyor. demek istediğim motordan önce kullanıcısını bi yoklayın motor kendini o zaman belli eder zaten
yaw walla billa ses geliyor. pale: direkt debriyaj sıyırıyor. patinaj filan değil. az önce tekrar ustanın yanındaydım yarın gel bakalım dedi. debriyaj balatasında sıkıntı var gibi görünüyor dedi. sıfır motorun debriyaj balatasında nasıl sorun olur anlamıyorum yani
senin motorunda ne problem vardı?
aldığım günden beri ses var çıt çıt çıt sürekli var rölantide motor sıcakken soğukken giderken sürekli var.ustaya telefonda söyledim sübaptır falan dedi yok dedim ilk motorum değil sübap sesi böyle olmaz dedim.en son gittim al dedim motoru bu ses beni delirtti dedim.sübap ayarı falan yaptı düzelmedi ses.sonra üst kapağı falan açmış motorun. ben bıraktım tabi motoru serviste o zaman. aradım sordum sorun ne diye? egzantrik gergisi gevşekmiş yumuşakmış ses yapıyomuş değişecek.bekliyoruz artık istanbuldan parça gelecek de takacak ben alacağım motoru. 0 km motor daha ya gel de sinir olma.ama yapacak bişy yok aldık motoru seve seve! bincez artık. demem o ki kafana takma aldın artık sen de git yaptır servisten seve seve! bin kardeşim.
Arkadaşlar şimdi motoru teslim alınca en büyük problemim yer apartmanın yan tarafında mini bir açık otoparkımız var ama güvenli değil.Çalınmaması için ne gibi birşey takmalıyım sizce en güvenlisi
Ben guvenlikli kapali otoparki ve 24 saat kamerali izleme olan yerde oldum halde bile 2 disk kilidi on diske ne ileri nede geri gidiyor birde kaln 50x50 lik kolona kaln zincirle ve iki aslama kilitle bagladm ayrica direksiyonu kilitlerim hep stop etmedende musligu kapatirim kar. ici bosalir ve sagdaki krmzi anahtarida kapali tutarm
Hatta komsunu motoru kurcaladigini bile bu sayede guvenlikciler gormus bana haber vermislerdi birde uzerini brabda ile ortuyorum siz bunun disinda yapi marketlerde yada inernette satan sahte 9 voltla calisan kameralardan alp monte edebilirsiniz hareket olnca 180 derece donuyor caydirici olur belki kilitlerin yannda kolay gelsin
kardeşim senin bu bahsettiğin sesi ben bikaç defa burda görmüştüm benim eski motorumdada vardı özellikle sert kalkışlarda yapıyor. hatta bi arkadaşın yamaha rx 115 indede vardı bi arkadaşın cgl 125 de vardı ve bu motorların hepsinin dişlileriyle oynanmıştı hız için. bundan dolayı bunu şöyle yorumluyorum;acaba motor çekişten düştüğü için ani kalkişta debriyaja aşırı yük bindiği için kaçırıyormu diye düşündüm. ben bir yıl öyle bindim ve sattım alanda hala kullanıyor sürüşe bir zararının olduğunu sanmıyorum ama illaki bi anormallik vadır.
Tek rakibimiz Türk Hava Yolu Allahım sen bizi koru... TVS APACHE 150 2009
benim motorum sıfır daha. dişlilerle filan oynanmadı. senin söylediğin gibi sadece sert kalkışlarda yapıyor. çözümü yok mudur bu sesin acaba?
ya aslında benim sinirimi bozan her ustanın ayrı bişey söylemesi. biri yağdan olabilir dedi. diğeri balataları değiştirelim dedi. diğeri problem yok her motorda o ses olur diyor(6. motorsikletim çin mallarında bile öyle bir ses duymadım) yarın tvs gaziantep servisine gideceğim. usta motor. sanırım onlar gayet iyilermiş işlerinde. bakalım onlar ne diycek. bunları gördükçe cbf almadığım için pişman oluyor gibiyim
Garantideyse isinin ehli bir servise gitmenizde fayda var tvs merkezi servislere belirli sartlar koymuyor zannedersem o yuzden servislerden sikayetci olan cok
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
Lastik isini halleden var m
selamın aleyküm arkadaşlar..
belki bu topikte benim gibi yüzlerce motorcu sormuştur ama,
kısa yoldan tekrar sorup bilgi almak istiyorum..Malum eski apache ciyiz
1- Yeni kasaların kronik sorunu var mı?
2- Titreşim eski kasaya oranla veya ybr ye göre nasıl
3- Sağlamlık bakımından nasıl
4- Aranızda en fazla km ye sahip arkadaşlar , mekanik olarak (kaporta, motor) yıpranma ve eskime yönünde
nelerle karşılaşıyorlar.
İlginiz için teşekkür ederim..
Tek rakibimiz Türk Hava Yolu Allahım sen bizi koru... TVS APACHE 150 2009
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)