arkadaşlar motorumu satıyorum. 1100km de. sarı renk. 600cc almaya karar verdim.
arkadaşlar motorumu satıyorum. 1100km de. sarı renk. 600cc almaya karar verdim.
İlan numarası veya resimleri var mı?Hangi ilde bulunuyorsunuz?Ve fiyatınız nedir?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6809428/detay/
Kiliste ikamet ediyorum. Resim temsili resimdir. Kendi resimlerini yakında ekliycem.
3750 son fiyat şeklinde satış yapıcam.
En ufak kılcal çizik bile yok motorumda. Tamamiyle 0 gibi.
Fuara gidecek olan var mı biz iş yüzünden surat motora bıle uğrayamadık yağ filtresi bulamayanlar hyolarn hem orjinali var hemde yan sanayisi bunu öğrendiğimiz iyi oldu sağol Bora abiyav Türkçe karakterler yazıda olunca çok garip geldi kaç aydır ttnet yüzünden tele mahkum kalmıştım iyi ki İstanbul'a geldık
tvs kullanan arkadaşlar evvelki sayfaları okuyamadım çok sayfa var.. genel olarak tvs yedek parça konusunda sorun oluyor mu acaba bilgi verirseniz makbule geçer. teşekkürler.
teşekkür ederim kardeş,o senin iyiliğindir.tabiiki düşünebilirim,uygun bir ücret olursa.
bişey değil kardeş.
hyoların krank kırma sorununa gelince:bende de (2007 model 0 km.aldım)hyo comet vardı.ben bu motorla uzun yol olarak,ADANA-DATÇA-ADANA (2600 km.-arkada da oldukça yüklü olarak)ve 5000 km.hafta sonu gezileri dahil olmakla birlikte,7500 km.kullandım.
vatandaşın birisi,hyonun ilk çıktığı yıllarda,GT 250 R modelini almış.almış ama 250 lik motordan 600 lük performansını bekleyerek,200-300 km.dipgaz,son sürat yol gitmiş.eee sonunda da krankı eline almış.olay budur ve son günlerin popüler tabiriyle MÜNFERİT BİR OLAYdır.bu konu duyulunca,aynı apachenin titreşim konusu gibi yayılmış da yayılmış.biliyormusunuz,hyo da SUZUKİ teknolojisi kullanıyor.aynı apache gibi.o yüzden söylenenlere aldanmayın.hangi motoru uzunca süre son limitinde kullanırsanız kullanın,sonunda bir yerinden arıza verecektir.
bu arada,benim motorda full dolu bir motor biliyorsunuz,ön/arka tubless lastikler,çanta demiri,arka SHAD 40 Lt.KARGO çanta,SHAD SIRT DAYAMA PEDİ,daha kalın sarı zincir(o-ringli),43 arka dişli,alarm,çakmak girişi soketi var.3800 tl.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6330831/detay/
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Selam arkadaşlar bugün servisteydim genel bakım yaptırdım ama kafamı kurcalayan bişey oldu yağ filitresini değiştirdiler eski yağ filitresinin delik olan kısmı dışa doğruydu usta çıkardı filitreyi yenisini takarken delik olan kısmı içe gelecek şekilde taktı sorduğumda daha önceki değişimde ters takılmış dedi doğrusu delik olan taraf içe gelecek dedi yağ filitresi kapağını söktüğümüzde filitreyi çıkarınca blokta tam karşıda yağ filitresindeki delik büyüklüğünde bir delik var yağ filitresindeki delik o deliği karşılayacakki filitre yağ alacak dedi ne iştir anlamadım filitreleri incelediyseniz bir taraffı kapalı diğer tarafı açık eski filirtenin açık tarafı dışarıya bakıyordu yenisini ise delik tarafı içeriye gelecek şekilde taktılar bunun doğrusu nedir acaba aranızda bilen varmı bana yardımcı olabilrmisiniz
delık olan kısım ıcerı gelecek dogrusu nu yapmıslar
www.erkakurye.com
Bora abi destekliyoruz sizi hatta bir konu mu acsak bu is icin
Hyosung hakkndada yazlmasi gerekenleri yazssn abi ek olarak yeni efilerde enjeksiyon devir kesici var 2008 in yarisindan sonraki modeller icin
Abi lastiklerin degisikmis sizin hangi marka ebatlari ne biraz bilgi verir misin bu arada hayirli olsun satiyormussunuz motorunuzu
Surat motora ugrayamadik isler yuzunden bir dahaki sefere kaldi uyuz oldum ve yine operatorun verdigi internet hizmetine kaldk yazm yanlslari icin ozur diliyorum hem araba sarsntisi hemde karakter eksikligi yuzunden
Selam arkadaşlar bende aranıza katıldım sayılır bugün bayiye gittim ve el sıkışıp anlaştık belirlediğimiz şekilde ödemeyide yaptım.Sarı veya kırmızı renk arasında gittim geldim gittim geldim bir anda ağzımdan kırmızı çıktı ve kırmızı rengini seçtim.Adamlar işlemlerin hazır olunca biz seni arayacaz dediler bakalım ne zaman ararlar Sabırsızlanıyorum şahsen
debriyaj balatasından gelen sesden dolayı satıcam motoru. uyuz oldum yaa. usta bişey yok diyor ama resmen sıyırma sesi geliyor hızlı kalkışlarda.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
@novarix; keşke haber verseydin bende oradaydım görüşürdük belki de.
----
@gani_gani; sana katılıyorum bir ses geliyor arada. ama özellikle soğukken ve ilk kalkışta yapıyor bunu. tam olarak bende anlamadım, pati mi çekiyor yoksa sorun mu var.
--
bugün fuara ikinci gidişim oldu, eğer yarın arkadaşlar gelirse 3 bile olabilir.
bu arada ben ducati monster da anlaştım arkadaşlar. benim motoru takasa veriyorum. önümüzde ki hafta kısmetse artık ducatiliyim ama tvs'yi çok sevdim. bugün olsa yine hiç düşünmeden alırdım.
arkadaşlar 10-15 nisan tarihleri arasında tvs apache alıcam uygun fiyatlı düşük kmde 2. el olursa almayı düşünürüm satıcak arkadaşlara duyrulur =)) nette bakıyorum 3500tl 3700tl istiyolar genelde alım satım masrafı bakımı nerdeyse 0 parasına yakın gelicek o yüzden 2. el düşünmyorum ama 2800 3000tl civarı yeni kasa 2. el bulursam alırım =)
merhaba konan17 sanırım ben de seninle aynı durumdayım. 3.000 lira civarı yeni kasa bulursam 2. el bulamazsam 0 alacağım. bu motoru alanların bir kısmı 3.620 tl, 3.770 tl gibi fiyatlara aldılar. belki biliyorsundur fuar özel nakit fiyatı 3.700 lira şu an. fırsatı kaçırıyoruz :(
arkadaşlar bugün apache bi ilanı gördüm.kız gibi motordu.banka kredilerine baktım, işbankasından nakit avans çekecektim, eşten dosttan borç toplamayı planlıyordum.bir de ne göreyim 3 saat içinde sattı adam motoru :( alana da satana da hayırlı olsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39/pasif-ilan/
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)