Selam Apache dostlarım.. Bende de 2011 Apache var.. arkadaşım benden yaklaşık 1 ay sonra apache aldı.. Geçen gün debriyaj ayarına bakmak için değiştik motorları.. Motorda benimkinin aksine neredeyse hiç vibrasyon yok.. Ben bütün apachelerde benimki kadar vibrasyon var sanıyordum ta ki arkadaşımın apachesine binene kadar.. Kafama çok taktım bu sorunu acaba neden yapar bu sorunu? Servise götürsem halledebilirler mi? Değerli fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.. Hepinize kazasız sürüşler ..
herkese slmlar artık bn de 10 saat önce aldıgım tvs motorumla herkese daha yakından bir merhaba demek istiyorum :D
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
arkadaşlar satılık apache nin linkii, http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6260556/detay/ ilgilenenlere hbr verin lütfen...
selam arkadaşlar bakıma götürcem motoru yagını kendim alacam kalitelisinden kaç numara almam lazım ? yeni model apache 2012
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Yanlis hatirlamiyorsam onceki sayfalarda castrol power 1 10w40 koyduklari yaziyordu geriye dogru bir bak derim baska konuyuda hatirliyor olabilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:43 ----------
Dogru unutmusum onuboyle beklemekte cok zordur zamanda gecmezbende ayni sekilde su lanet internetin duzeltilmesini bekliyorum surekli tele bakmaktan gozlerim gidecek
Merhaba arkadaşlar sizin sayenizde bende bir apache sahibi oldum bu perşembe elimde olacak inş ama hava şartlarından dolayı binemeyeceğim sanırım
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)