TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Şubat 2012, 01:47
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Eveet. . Sonunda istanbuldayim ve bugun itibariyle sari apacheme kavustum .. (: gozumun onunde monte edildi calisir durumda kargo bekliyor konyaya (: cok mutluyum gercekten .. Sürat motor a ilgisi icin ayrica tsk etmek lazim .. apache ile ilgili ne varsa mevcut .. ekipmanlarida saglam bi sekilde tamamladm kaskndan montuna kadar .. her konuda yardimci oldular .. kisaca artik resmen aranizdayim (: makine super hasta olnmick gibi degil gercekten .. bu arada resimler en kisa zamanda geliyor (:
vay vay kardeşime bak almış haberimiz yok hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela göstermesin güle güle bin inş...
Reklamlar
-
25 Şubat 2012, 01:59
s.e.c adlı üyeden alıntı
hocam kalite olarak bir iddiada bulunamam ama 29 beygirlik çift silindirli, su soğutmalı bir motor ile apache asla kıyaslanamaz. cbr125, ybr 125, apache v.s tarzı motorlar daha çok ekonomik, iş görme amaçlı alınan motosikletlerdir, çok zevk vermezler ama hyo 29 beygir ile küçük sınıf kullanıcılarını oldukça tatmin eder. yani demem o ki; bizim bu küçük motorlar daha kaliteli bile olsa hyoyu tercih ederim
Hyosungta kalitelidir yanliz st bunyesine girdikten sonra deger kaybetti o ayri ayrica yag sogutmalidir su sogutma yoktur gt250rde 170 kmyi rahat gorur bszilari frenleri problemli der bazilari yok bisey der
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------
Motorunu yeni alan arkadasa hayirli olsun tekerin duz bassin
-
25 Şubat 2012, 12:49
s.e.c adlı üyeden alıntı
akü hortumu sorusuna bende cevap vermiştim ama sanırım tvs kullanmadığımız için dikkate alınmadı. sakal ve dinlenmek durumu
arkadaşlar bir arkadaşıma tvs alıcaz fakat kafamızda şu soru var 100-150 km hiç durmadan gidilebilir mi ? yani motor 300 kmde gider ama biz üstünde titreşimden rahatsız olmadan gidebilirmiyiz ? bu titreşim uzun yolda 6000-7000 devirde yoruyormu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------
benim mondialde alttaydı o yüzden öyle olabilir diye düşündüm. ama isteyen adam birazda kendi uğraşsın bulsun
zaten seninde dediğin gibi siyah boru ucu gibi bir çıkıntı hemen belli olur
isteyen adam uğraştıda bulamadı o yüzden sormuştum zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
ya arkadaşlar bizim apachiye xenon ampül olmuyo malum ( olsada bir sürü uğraş tesisat felan ) bunun yerine piyasada 30 tl ye beyaz ampüllervar holojen die geçiyo bi arkadaşta gördüm 30 tl miş fiyatı acaba taksak nasıl olur
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
-
25 Şubat 2012, 14:02
yasinim adlı üyeden alıntı
isteyen adam uğraştıda bulamadı o yüzden sormuştum zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
ya arkadaşlar bizim apachiye xenon ampül olmuyo malum ( olsada bir sürü uğraş tesisat felan ) bunun yerine piyasada 30 tl ye beyaz ampüllervar holojen die geçiyo bi arkadaşta gördüm 30 tl miş fiyatı acaba taksak nasıl olur
Yanlış bilmiyorsam xenon takılıyor hazır tesisatlı hali servislerinde bulunuyor diye biliyorum..
-
25 Şubat 2012, 15:21
bende var aldığımda vardı taktirmis Eski sahibi ama cok uzun süre kullanınca akü zayıflıyor tuzladan kartala durmadan geri geldim tuzlaya girdim söndü tekrar yaktım yine söndü isiksiz kullandım zaten varmıştım eve
-
25 Şubat 2012, 16:16
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
25 Şubat 2012, 16:31
evet arkadaşlar miginfly abimle karşıyakada buluştuk.o benim motora bindi denedi ben onun motoruna bindim denedim.sonuç olarak benim motordan gelen sesin sübap sesi olmadığına anormal bi ses olduğuna kanaat getirdik.sonra ayrıldık ben tam eve yaklaştım yanımda bi apache belirdi 2011 gri. el yaptım durdu aynı şekilde sesleri dinledik karşılaştırdık o da dedi aynı şeyi ses normal değil diye. onun motorda o ses yok. iki motorda sıcak durumdaydı. moraller sıfır arkadaşlar:(
-
25 Şubat 2012, 17:04
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
25 Şubat 2012, 17:56
tigrina adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar miginfly abimle karşıyakada buluştuk.o benim motora bindi denedi ben onun motoruna bindim denedim.sonuç olarak benim motordan gelen sesin sübap sesi olmadığına anormal bi ses olduğuna kanaat getirdik.sonra ayrıldık ben tam eve yaklaştım yanımda bi apache belirdi 2011 gri. el yaptım durdu aynı şekilde sesleri dinledik karşılaştırdık o da dedi aynı şeyi ses normal değil diye. onun motorda o ses yok. iki motorda sıcak durumdaydı. moraller sıfır arkadaşlar:(
Bozma hemen moralini gittigin servis duzeltemiyorsa durumu tvs turkiyeyi ara sikayet et durumu anlat ozellikle halil beyi iste isi cozeceklerdir gecmis olsun tekrardan
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------
2011 yada 2012 modellerde uzerindeki boydan olan stickerlari soken var mi ben sokmeyi dunuyorum sizce nasil olur siyahin uzerinde turuncu cizgileer iyi durmuyor gibi geldi bana
-
25 Şubat 2012, 18:50
M.balibey adlı üyeden alıntı
Bozma hemen moralini gittigin servis duzeltemiyorsa durumu tvs turkiyeyi ara sikayet et durumu anlat ozellikle halil beyi iste isi cozeceklerdir gecmis olsun tekrardan
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------
2011 yada 2012 modellerde uzerindeki boydan olan stickerlari soken var mi ben sokmeyi dunuyorum sizce nasil olur siyahin uzerinde turuncu cizgileer iyi durmuyor gibi geldi bana
Ben o turuncu şeritleri sökecektim servistekiler üzerinde boyayı koruyan bir madde bulunduğunu söylediler o yüzden sökmedim.
-
25 Şubat 2012, 19:10
Baktim o bolumde vernik yok yani apache yazisindaki gibi degil en kotu bir cila waxla is halledilir ama goruntu acisindan nasil duru acaba ben onu merak ettim yada o bolumun altinda boya var m
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
Aslinda hic sokmeden beyaz fosforlu jant seridi var o turuncu yerlere onlari mi yapistirsam diyorum hemde biraz gorunurluk artar ne dersiniz
-
25 Şubat 2012, 19:49
Baktim o bolumde vernik yok yani apache yazisindaki gibi degil en kotu bir cila waxla is halledilir ama goruntu acisindan nasil duru acaba ben onu merak ettim yada o bolumun altinda boya var m
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
Aslinda hic sokmeden beyaz fosforlu jant seridi var o turuncu yerlere onlari mi yapistirsam diyorum hemde biraz gorunurluk artar ne dersiniz
Dediğiniz şekilde şerit çekerseniz güzel olabilir ama birde orjinal şeritleri sökünce çok iz kalırsa ??
-
25 Şubat 2012, 21:22
Kolanyali mendille cikiyor o izler
-
25 Şubat 2012, 22:02
bence çıkarmayın gayet güzel yakışıyor yani farkı orda :d benim motor eski kasa bende yok mesela olsa iyi olurdu:D
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
25 Şubat 2012, 22:23
Turuncu degilde kirmizi yada beyaz olsaymi guzel olurmus
-
25 Şubat 2012, 22:30
-
25 Şubat 2012, 23:15
Turuncu degilde kirmizi yada beyaz olsaymi guzel olurmus
Kırmızı olsa çok güzel olurdu gerçekten )
-
25 Şubat 2012, 23:52
dürümdöner adlı üyeden alıntı
Bende o boydan boya olan cizgilere beyaz jant seridi yapistiricam fosforlu olanlarndan dogrudur kotu duruyor yurt disinda o stickerlarin beyazi var siyah olanlarda super durmus aralardada var miydi bilmiyorum kendi motorumu taniyamaz hale geldim kullanmamaktan
-
26 Şubat 2012, 01:44
Arkadaşlar aşağılamak için söylemiyorum ama şırnakta bile tvs'nin servis ve bayisi var ama eskişehirde yok...sırf bu yüzden bu motora bayıldığım halde almakta hala tereddüt ediyorum
-
26 Şubat 2012, 01:51
bana tekrar motor alma imkanı sunsalar ybr alırdım ne yalan söliyim.ilk ve son tvs'm olacak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler