Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    Alıntı bygamsiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlgenen var ise motorumu satlıga cıkardım. Motorumdan çok memnunum fakat ihtiyacdan satmaktayım. İlgilenen olursa 0533 246 85 58 beni arayabilir teşekkürler....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71012348/detay
    fiyat biraz yüksek değilmi yani o fiyata zor satılır hatta satılmaz gibi o fiyata birsürü yeni kasa var çünkü.
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Eveet. . Sonunda istanbuldayim ve bugun itibariyle sari apacheme kavustum .. (: gozumun onunde monte edildi calisir durumda kargo bekliyor konyaya (: cok mutluyum gercekten .. Sürat motor a ilgisi icin ayrica tsk etmek lazim .. apache ile ilgili ne varsa mevcut .. ekipmanlarida saglam bi sekilde tamamladm kaskndan montuna kadar .. her konuda yardimci oldular .. kisaca artik resmen aranizdayim (: makine super hasta olnmick gibi degil gercekten .. bu arada resimler en kisa zamanda geliyor (:
    jackonbir bunu beğendi.
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

reis007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ara verdik , yaza kısmet...
    merhaba arkadaşlar. motoru çoğu sürücü gibi formalite icabı sahibinden.com a koydum... Tel.den giriyorum link koyamadım.zaten trabzonda tek kolay bulursunuz kendinize iyi bakın

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------

Alıntı EneS_Turker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eveet. . Sonunda istanbuldayim ve bugun itibariyle sari apacheme kavustum .. (: gozumun onunde monte edildi calisir durumda kargo bekliyor konyaya (: cok mutluyum gercekten .. Sürat motor a ilgisi icin ayrica tsk etmek lazim .. apache ile ilgili ne varsa mevcut .. ekipmanlarida saglam bi sekilde tamamladm kaskndan montuna kadar .. her konuda yardimci oldular .. kisaca artik resmen aranizdayim (: makine super hasta olnmick gibi degil gercekten .. bu arada resimler en kisa zamanda geliyor (:
    Bekliyoruz.tıpkı bizler gibi yap ve konyaya ayak bastığın resim at bakalım

Motosikleti
    Hyosung GT 250R
    valla dostum benim apache 500 km de ben 3500 filan istiyim diye düşündüm sen abartmışın bence biraz...

Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Almayı düşünen kişi sadece motoru yakından görsün derim...

---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:17 ----------

Alıntı ixeywent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyat biraz yüksek değilmi yani o fiyata zor satılır hatta satılmaz gibi o fiyata birsürü yeni kasa var çünkü.
    Kimileride eski kasa arıyor tercih meselesi... yorumlarınız için tşk...

Motosikleti
    Alıntı bygamsiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Almayı düşünen kişi sadece motoru yakından görsün derim...

---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:17 ----------

Kimileride eski kasa arıyor tercih meselesi...
    yeni alan akadaşımıza hayırlı olsun tekeri düz bassın.
    kardeş bendede 2008 kırmızı var daha 5500 km de emin ol fabrika çıkışı gibi duruyor 2800 e satamadım. arayan adamlar 2600 falan diyo ona da ben vermiyorum binerim diyorum. eğerki gerçekten satarsan buraya sattım die yaz ki inşallah satarsın ama sadece ben söylemek istedim zor yani ama imkansız değil.

Motosikleti
    Alıntı ozgurkayihan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla dostum benim apache 500 km de ben 3500 filan istiyim diye düşündüm sen abartmışın bence biraz...
    Sen ne yaptın öyle kardeşim yahu gözüm kapalı alırım ben senin motoru

Motosikleti
    Hyosung GT 250R
    benimki kaç eder ark lar? 500 km de daha,çok yeni...çiziği bile yok yeni kasa...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------

bi fiyat sölesene reis kaç eder?

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    3200 e anlaştık taksitle 3700 oldu , 2011 KASIM çıkışlı 2700 km xenon var di extra. ama sıfırdan farksız bunu bulmasam sifir Alacaktim mantıklı geldi aralık ta aldim
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    Hyosung GT 250R
    o zaman 3500 hertürlü satarım ben,normal bi fiyat...az mı çok mu bişi diyin yahu...

Mavi_Anahtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3i EVO
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yalnız yıldız motor'daki topcase demirleri RTR'lara uygun değil. 2011 öncesi apache'ler için.
    arayıp sormuştum..
    Ben aldım taktım kullanıyorum sorun yok. Onlar emin olamamış olmaz demişler sanırım. Ama genede günahı benim boynuma değil söyleyim (:

Alıntı EneS_Turker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kardeş. Kazasız belasız kullanırsın inşallah

Motosikleti
    Alıntı ozgurkayihan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimki kaç eder ark lar? 500 km de daha,çok yeni...çiziği bile yok yeni kasa...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------

bi fiyat sölesene reis kaç eder?
    Şimdi motorun durumundan tutda tedarik edilebilmesine kadar bir çok faktör fiyatı etkiler.bence çok acele ettin yeni motor için.en azından benim gibi 5-6 ay kullanıp sonra değiştirebilirdin ama madem satacaksın, 3700de 3600e sat.ben de benim motoru 800kmde 3500e sıkı bir pazarlığa almıştım. 3600

Motosikleti
    Hyosung GT 250R
    evt fiyatım 3700 var mı alan? h.sonu tmizlim edim de koyim sahibinden coma...satarım ya bi şekilde,para elime geçmişken satmalıyım yenisini almak için yoxa alamam daha...

Motosikleti
    nakit zor kuyumcudan Kart çektim nakit versem dahada ucuza alırdım malın değeri satıldığı fiyattir satmak istiyorsan 3000 den fazla yukarlara çıkma km senin icin cok iyi 3500 normaldir ona 3400 e gider zorlama
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    Hyosung GT 250R
    denicez bakalım,yazarım satınca kaça olduğunu...

Motosikleti
    ucuza satmayın yahu piyasa ucuzlamasın

Motosikleti
    Elinde kalacak mal degil sıkıntı yok hertürlü ederivar 3400 den asaa sakın briakma
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    Hyosung GT 250R
    yok 3500 den aşağı bile vermem...kredi çekerim garajda durur çocuklaraıma kalır ilerde

Motosikleti
    özgür kardeş 3600 fiyat çek 3500 e bırak. gerek yok o kadar zarara girmeye.

Motosikleti
    Hyosung GT 250R
    evt evt pazarlık payı 100tl...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler