Valla bilmiyordum. Honda da vardı.
E bu neyle aktarma yapıyor peki?
honda da da olduğunu sanmıyorum. bizde itici pimler var onlar subapları hareket ettiriyor. motor zincirli ise motorun üstü bayağı bir uzun ve kalabalık oluyor üstte egzantrik mili yatakları zincir dişlisi subapları fln. bizimkinde bi kapak var birde kapağın içinde subaplar var aşağıdan gelen pimler subapları hareket ettiriyor. cup tarzı motorlar zincirli oluyor genelde.
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Süvarİ kardeşim, CBF150'de vardı ya, gözümle gördüm. Motoru aha da ortadan yardığımızda gördüm hem de iki kez yardık...
İkisinde de kabak gibi ortadaydı zincir...
Neyse, önemli olan TVS için verdiğin teknik bilgi.
Egzantrik falan, bilmeden ukalalık yapmamış olacağım sayende. Sağol
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Lokma olsa yeter yani oyle mi yoksa baska alet edevatta alayim mi birde simdi bunu soktuk taktik diye garanti disi kalir mi motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------
500 bakimnda kontrol ettir tabikide eger bir sorun varsa duzeltirler garanti bittikten sonra hata da olsa hersey paraya bakiyor biliyorsunuz
arkadaşlar,apache de,egzantrik zinciri var.
çanta demirini bağlamak için sadece arka amartisörün üst vidasını sökmeniz yeterli.garantiden çıkmaz.
henüz parçalar birbirine alışmadığı için,NORMALDE,500 km.de bir motora sibop ayarı yapılmaz.ama pimpiriklik değilde gerçekten ANORMAL BİR SES varsa,hafif ayarlanmasında bir sakınca yok.benim motorum 7500 km.de,normal dışı bir ses olmadığı için ayarlama yapılmasına da gerek duymadım.
bizim direksiyonda 2 ayar var.üst 3gen şeklindeki plastik gri kapağı söktüğünüzde görürsünüz.ama 2. şekilde ayarlarsanız,direksiyonun içe doğru bükülmesini sağlarsınız.sürüş açısından,dönüşlerde hiç rahat olmaz.isteyen deneyebilir.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bi apache alamadık yaaa kahroluyorum inanın
Arkadaşlar selam,uzun zamandır giremiodum maşallah msn e çevirmişşiniz burayı size bi haberim var, sonuonda paramı biriktirdim hyosung gt250r alıyorum. dolayısıyla henüz 500km de olan apache mi satıyorum. bir tek çiziği yok,isteyen birileri varsa iletişime geçebilir,sarı renkli bu h.sonu da 500 bakımını yaptırıcam. Alıcı bulur muyum ne diosunuz?
bide hyosung gt250r için ne diosunuz?
APACHE yi cok aricaksin emin ol bence hata yaparsın kalite olarak bariz farkları zamanla anlarsın ama. Cok yakışıklı o ayrı
www.erkakurye.com
hocam kalite olarak bir iddiada bulunamam ama 29 beygirlik çift silindirli, su soğutmalı bir motor ile apache asla kıyaslanamaz. cbr125, ybr 125, apache v.s tarzı motorlar daha çok ekonomik, iş görme amaçlı alınan motosikletlerdir, çok zevk vermezler ama hyo 29 beygir ile küçük sınıf kullanıcılarını oldukça tatmin eder. yani demem o ki; bizim bu küçük motorlar daha kaliteli bile olsa hyoyu tercih ederim
hyo benimde çok hoşuma gidiyo param olsa bende alırım. kalıbı yerinde performansı gayet güzel bi makina. bu benim netten öğrendiklerim yani hiç binip kullanmadım. ama düşünmedende alırım yani sen onu üzmessen oda seni üzmez tabi.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
est. kardeşim ne ukalalığından bahsediyorsun. ben çok mu biliyorum sanki
ne cbf nin nede tvs nin içini görmedim alsına bakarsak hiç bi motorun içini doğru dürüst görebilmiş değilim. fakat mantık olarak motor ustalarıyla yarışabilirim. çoğu motorun yapısını kafamda canlandırabiliyorum. sanırsam bahsettiğimiz zincir alttan egzantrikli denilen sistemin zinciri. krankdan alıp itici pimlere ileten egzantrik olmalı bu zincir cbf de varsa büyük bi ihtimal bizim motorlarda da olabilir
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
kullandığım icin yorum yaptim ikinci el temiz olarak aldim eksilerini yazayım fren mesafesi cok uzun michelin lastikle kisalabilir ama yeterince olmadı denedim grenajlar çok kalitesiz bağlantılar ayni kumanda düğmeleri cok dantik marş düğmesi ni kırdım apachenin ki ile ayni ama yanyana getirinceye kadar nekadar ince nazik olduğunu sokunce anlıyorsunuz elimde kalmadı gönderdim
www.erkakurye.com
İlgenen var ise motorumu satlıga cıkardım. Motorumdan çok memnunum fakat ihtiyacdan satmaktayım. İlgilenen olursa 0533 246 85 58 beni arayabilir teşekkürler....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71012348/detay
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)