TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Şubat 2012, 13:45
yasinim adlı üyeden alıntı
arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var apachinin aküsünü değiştirirken şeffaf serum gibi bi kablo çıktı ama nerden çıktığını bulamadım acaba bilen varmı
Gerekli açıklamayı yapmış arkadaşlar ama, akünün alt köşesi demişler. İçinde asit bulunan bi bölümün altında tahliye hortumu ?? Biraz abes..
Akünün sağ üst köşesinde ucu aşağı bakan bi siyah boru ucu olması lazım. Şeffaf hortumun bir ucu buraya, diğeri de boşta kalacak aşağıya salla kalsın
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
Reklamlar
-
23 Şubat 2012, 16:03
güzel görünüyo sarı ve kırmızı arasında gidip geliyorum almayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olur tek çekincem servisinin yaygın olmayışı ybr 125 kullandım güzel motordu ama 5 viteste güçsüz hafif motordu tvs kafamı karıştırıyo
-
23 Şubat 2012, 17:32
neden cbf 150 yi satıp apache aldın diyenlere cevap bu video da
http://www.youtube.com/watch?v=M5khGKXLFm8
harley is making love with
davidson
-
23 Şubat 2012, 17:44
s.e.c adlı üyeden alıntı
şeffaf serum şeklinde olan hortum akü tahliye hortumu olur genelde. akünün alt köşelerine bakın mutlaka o kablonun takılacağı bir delik görürsünüz. eğer bu hortum olmazsa aküden akan asit motorun sağına soluna sıçrayıp boyayı ve plastik aksamları bozar aklınızda olsun
akü hortumu sorusuna bende cevap vermiştim ama sanırım tvs kullanmadığımız için dikkate alınmadı. sakal ve dinlenmek durumu
arkadaşlar bir arkadaşıma tvs alıcaz fakat kafamızda şu soru var 100-150 km hiç durmadan gidilebilir mi ? yani motor 300 kmde gider ama biz üstünde titreşimden rahatsız olmadan gidebilirmiyiz ? bu titreşim uzun yolda 6000-7000 devirde yoruyormu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------
miginfly adlı üyeden alıntı
Gerekli açıklamayı yapmış arkadaşlar ama, akünün alt köşesi demişler. İçinde asit bulunan bi bölümün altında tahliye hortumu ??
Biraz abes..
Akünün sağ üst köşesinde ucu aşağı bakan bi siyah boru ucu olması lazım. Şeffaf hortumun bir ucu buraya, diğeri de boşta kalacak aşağıya salla kalsın
benim mondialde alttaydı o yüzden öyle olabilir diye düşündüm. ama isteyen adam birazda kendi uğraşsın bulsun zaten seninde dediğin gibi siyah boru ucu gibi bir çıkıntı hemen belli olur
-
23 Şubat 2012, 17:49
-
23 Şubat 2012, 21:27
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
23 Şubat 2012, 22:31
Adana İl Temsilcisi
yasinim adlı üyeden alıntı
adanalı bora abimden alıntıdır. sorduğum sorunun eksizsiz cevabı çok sağol bora abim saygılarr....
hiç önemi yok kardeş,bilgi paylaştıkça çoğalır,zamanında biz de bilmiyorduk,abilerimiz,üstadlarımız da bize öğrettiler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
23 Şubat 2012, 23:28
Daha ne olsun videoya bak Apache alamaktan baska şansın kalmamış zaten
-
23 Şubat 2012, 23:55
harunbir adlı üyeden alıntı
Topcase taşıma demirim yok.
Anlaşılan elimdeki malzemeyle bu iş olmıyacak..
http://www.yildizticaret.com/pro/217...RTBAGAJ-DEMIRI
Bu şekilde taşıma demiri alman gerekir. ben bu siteden almıştım ama sanrım İstanbulda bayilerde bulabilirsin
-
24 Şubat 2012, 00:11
bu bızim motorlardakı terleme olayına çare bulan varmı yoksa herkes terlımı bınıyor bugun bı mugla marmarıs yaptık asıldık baya gaza ne zamandır yapmıodu terlemıs gene benım motor:D
-
24 Şubat 2012, 00:19
terleme yok ikinci apachem 30000 yaptim şu anki 5000 de ikisindede olmadı
-
24 Şubat 2012, 00:58
süvari kardeş teşekkürler
-
24 Şubat 2012, 01:00
imperiaer adlı üyeden alıntı
bu bızim motorlardakı terleme olayına çare bulan varmı yoksa herkes terlımı bınıyor
bugun bı mugla marmarıs yaptık asıldık baya gaza ne zamandır yapmıodu terlemıs gene benım motor:D
kanka ver üste 500 vereyim benim motoru terleme falan olmaz hiç kendin gördün
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
24 Şubat 2012, 01:34
-
24 Şubat 2012, 01:34
s.e.c adlı üyeden alıntı
süvari kardeş teşekkürler
bişi diyil kardeşim. ALLAH güç kuvvet versin yeter ki.
bide terleme dediğiniz olay bende yok ya. fazla redline ye girersem.üstdeki subap ayar yerlerinden mi ney ordan biyerden belli belirsiz bi yağ birikmesi oluyor. belki kapağı az bişey sıksam o da olmayacak.
sizde dert etmeyin hacılar yağ yarken paslanmaz işte
-
24 Şubat 2012, 01:45
500 bakımında sübap ayarı yaptırmamı önerir misiniz bu ses beni çıldırtıyo
-
24 Şubat 2012, 01:53
-
24 Şubat 2012, 01:57
tigrina adlı üyeden alıntı
500 bakımında sübap ayarı yaptırmamı önerir misiniz bu ses beni çıldırtıyo
Kesinlikle sübab ayarlarını elleme. Hele 500km'de hiiç elleme derim. Sabret, zaten motor 1500-200km'den sonra tam randımanına gelmeye başlar.
Benim bildiğim, 5-6 bin km den sonra sübab ayarını kontrol ettirmen yönünde.
Ses rahatsızlığını fazla büyütme, bahsettiğin sesi en bariz egzantrik zinciri yapar diye biliyorum ama o da zayıf bir ihtimal. Henüz 500 km diyorsan motorun daha açılmamış gibi.
Sabret biraz ya, duyma sesi. Sür gitsin. Ben pimpirikliyim diyordum ama benden de pimpirikliler varmış
-
24 Şubat 2012, 02:04
O video ne oyle ya Barkn Beyden ozenip getirmisler studyoyaya ama sebek olmuslar
---------- Mesajlar birleştirildi 24-02-2012 - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23-02-2012 23:58 ----------
Bende demiri motomaxtan aldim ama henuz daha monte etmedim amortisorleri sokmek gerekiyor ama sokunce elimde kalmasinlaryani arabada amortisor sokulunce takarken bir aparati var yayi oyle sabitliyorsun
-
24 Şubat 2012, 02:05
Süvarİ Bilgi ve önerin için Teşekkür ederim.
Gayet güzel ve mantıklı bir açıklama yapmışsın ve o benim hiç aklıma gelmemiş yaptırırken.
Sağlam bir şey yaptırma amacıyla darbe emilmesi gibi ayrıntılarda gerekli hesabı gözardı etmişiz...
İki teker üzerinde her ihtimali göze almak gerekir tabi ki, ama sanırım bu demiri bu haliyle kullanmaya devam edeceğim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler