O gücü hissetmek istiosan yesin birazda benzin nolcak :D iskence yapiyor guzelim makineye (:
O gücü hissetmek istiosan yesin birazda benzin nolcak :D iskence yapiyor guzelim makineye (:
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Bugun benim makineyi calistirayim dedim yeni benzin koydum depo bostu bpden birde karburator temizleyici aldim koydum ama devirlenmede sikinti yokta gazi birakinca devir isteksiz iniyor nedense :(
GAZDA TAKILAN BÜYÜK bi parca var daire şeklinde onu nereye takmış acaba çok yolyapanlar lar icin iyi yanlız Daha 20000 bile olmamış Parasi bile çıkmamıştır onun gereksiz
www.erkakurye.com
Park halindeyken gazi 4 binde biraktigimda rolantiye gelmesi 2 saniyeyi buluyor sanki normal degil gibi geldi tabi bayadir binmedim onunda etsiyle unutmus olabilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------
Regulatoru diyorsunuz herhalde birde gaz tankinin uzerinde var plastik kapak oda yuvarlak
Merhaba arkadaşlar.
Sahibinden.com dan bi topcase aldım ikinci el.
Altında tablası var demişti satıcı ve resimde görülen alt kısmı işaret etmişti.
Acaba bu arka çanta motora nasıl takılıyor? Bilgisi görgüsü olanlar paylaşırsa sevinirim..
Başa Bela Gelmez Hak Yazmadıkça,
Hak Bela Yazmaz Kul Azmadıkça...
arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var apachinin aküsünü değiştirirken şeffaf serum gibi bi kablo çıktı ama nerden çıktığını bulamadım acaba bilen varmı
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
Amaç ve mantık nedir acaba motorda denge diye birşey bırakmaz o tüp . Tehlikeside cabası .Sıfır motor parası biçmiş birde motora.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
O dediğin şeyin aküden çıktığına eminmisin . Karbilatöre bağlı olan hortum olmasın takip et bir nereye gidiyor diğer ucu
yok reis aküden çıkmadı aküyü sökerken çıktı metal delik var geçtiği bi ucu boş ama diğer ucu nereye gidiyo onu bulamadım
slm millet 24 tlye sizin tvs lerne kadar yol yapabilir
---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:55 ----------
avcılardan kadı köy fener bahçeye 4 sefer gidiş ve gelişte ne kadar para yakar
şeffaf serum şeklinde olan hortum akü tahliye hortumu olur genelde. akünün alt köşelerine bakın mutlaka o kablonun takılacağı bir delik görürsünüz. eğer bu hortum olmazsa aküden akan asit motorun sağına soluna sıçrayıp boyayı ve plastik aksamları bozar aklınızda olsun
Devirin zor dusmesi neden olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------
Havalar isininca kimse forumda takilmiyor
iyi oldu ısınması. bugün 100 km yaptım yarın da biraz dolaşırım nasip olursa cumartesi de miginfly abimin yanına gitcem bi izmir turu yapalım
çanta demiri 70 tl çantada 60 tl cinmali aldim ben resimdeki tüp takılı olan çanta
www.erkakurye.com
adanalı bora abimden alıntıdır. sorduğum sorunun eksizsiz cevabı çok sağol bora abim saygılarr...
o boru,orjinal sulu akünün fazla suyu tahliye borusu.akünün içinde biliyorsun asitli su var,hava çok sıcak olduğunda veya su fazla geldiğnde,akıp motorun bir yerlerin zarar vermesin diye aşağıya doğru uzanıyor yani bir ucu akünün yanında yeri var oraya takılır,diğer ucu aşağıya uygun bir yerden sarkar.
Cbf topiginde yağ dan konuşuyorlar bizde baldan ne güzel akşama gezi var yaşasın yaz
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)