şaseyi uzatmak ben bunu değerlendiricem bi bu kaldı yapmadığım
şaseyi uzatmak ben bunu değerlendiricem bi bu kaldı yapmadığım
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
şaseyi uzatmak güzel fikir bunu değerlendiricem
napalım öğrenci adamız canımız sıkılıyor haftaiçi Sakarya haftasonu İstanbul uğraşacak birşeyler arıyoruz
Bu titreme olayları canımı sıkıyor YBR'ye tercih ettim bu motoru doğrumu yaptım?
yav takıldığın şeye bak ilk başta heycandan hevesten anlamıyosun ama sonra da tam hissedecekken alışıyorsun rahatsız etmiyor
Tamam ybrlilere ezilmeyelimde:d
arkadaşlar tvs apache yeni sordum bana 4100ytl dedi çok pahalı yav ama cüsseli motor ve sorun olmuyormuş bu motorlarla hoşuma gidiyor valla bunların yarı otomatikleri varmıdır acaba.
yok canım ne ezmesi ya sende
biz kimseyi motoruyla yargılamayız sadece motor sevgisine bakarız çin malı olması ya da kaliteli bi motor olması önemli değildir millet motor sevigisini yaşamak istiyorsa elbet alım gücüne ve tercihlerine göre alır mesela ben elimde olsa cbf250 ya da daha kuvvetli bi motor almak isterim ama olmuyor işte herkeste de bu ve buna benzer hayaller umutlar vardır makale gibi olu
yarı otomatik yok zaten TVS olarak bildiğim kadarıyla yeni model olarak bir veya 2 model scooter bide Apache geliyor TR'ye İstanbul'da mısın bilmiyorum ama İstanbul/Kadıköy/Hasanpaşa'da Aydın Motor var bence oraya gidip konuşmalısın dediğin rakam ciddi bi rakam çünkü.. Bildiğim kadarıyla Aydın Motor'dan alırsan 400 hatta 500 lira karlı olabilirsin [zam gelmediyse] cuma günü senin için sorarım arzu edersen?
bütün gün bi ben vardım TVS Apache topiğinde daha gelen yok mu ya
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
hurricane_cbr, gezgin_33, justyalin, alix35, sysroot, sert_apache
Abi ezmeyi o bakımdan demedim param YBR'yede yetiyor CBR125EDe ama ben apache diorum yanlışmı tercih acaba diorum
hee pardon.. bence doğru bi tercih zaten bende önceden Honda CBR 125R vardı (REPSOL) satıp TVS Apache aldım. o yüzden nickim böyle
Tireşim konusunda YBR yi tersih etmekte dogru ama bu şekilde de titreşimi yönünden kazanırken diger yönden hız ve daha bir sürüseyden kaybedersin. CBF150 ile tercih etseydin kaybın sadece son hızda 5-10 km fark olacaktı. Bunun yanında cok konforlu ve rahat bir sürüs keyfi yasayacaktın... Artcın da dahil....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
hayırlı olsun arkadasım.ama yanlış yaptın derım.apache ybr bence hem guzel de daha saglam bır makine.ama yinede hayırlı olsun
fiyatının yukseldıgını soyledıler ama kadıkoy aydın motor fiyatlar biraz daha uygun diyer bayilere gore bence orayla konuş orda murat bey var.KIRMIZI ŞEYATAN nın arkadasıyım dersenız yardımcı olur.tlf vereyım size istersenız 216 348 69 64
ben 3600 civarlarında biliyordum 4100ytl diyince şok oldum resmen.
masallah motorcu genc olunca can sıkıntısında yapıyo bende oleyım de apache sokmek nasıp olmadı :D daha ya oda olur ınsallah ama kendın yapınca motorun bakımını derdını daha bı sevıyo ınsan ya
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
tabiki.. yardımcı olacaksam neden olmasın..
çok sevdiğim bi abim var o yardım edecek bana çünkü ön takım oldukça önemli.. az bi yamukluk olsa felaket olur (bildiğim kadarıyla)
hem temizlik nedeniyle hemde çok teker yaptığımdan dağılan bilyaları yeniden dizmek amacıyla sökücem ön takımı.
ama durup düşündümde çok ayrıntı birşey yok..
jant milini sökeceksin (sanırım 16 ya da 17 anahtarla)
disk kaliperini sökeceksin (sanırım 12 ya da 13 anahtarla)
amasör başlarındaki vidaları sökeceksin (17 anahtarla)
amasörü tutan kelepçe tarzında 2 vida daha var kafa granajın altında onlarıda sökeceksin (13 anahtarla)
sonra amasörleri aşağı çekip alacaksın..
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)