TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Şubat 2012, 02:26
Reklamlar
-
13 Şubat 2012, 02:36
-
13 Şubat 2012, 12:23
selam kardeşlerım ya motor kısmından gelen ses olayından bahsetmişsiniz baya bi heveslendım alacaktım ama bu konu beni soğuttu valla ya önceki motosikletimdede vardı ses cok kafama takıyordum tvs de de duyunca baya moralim bozuldu inanın ikinci el 2011 almayı hala düşünüyorum ama
-
13 Şubat 2012, 13:00
soner01 adlı üyeden alıntı
selam kardeşlerım ya motor kısmından gelen ses olayından bahsetmişsiniz baya bi heveslendım alacaktım ama bu konu beni soğuttu valla ya önceki motosikletimdede vardı ses cok kafama takıyordum tvs de de duyunca baya moralim bozuldu inanın ikinci el 2011 almayı hala düşünüyorum ama
kafaya takılacak bi ses yok ortada kardeşim. 2, el almayı düşünüyorsan almadan önce çalıştır bi dinle ona göre karar ver. ama alınca pişman olacağın bi motor değil.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
13 Şubat 2012, 13:18
ixeywent kardeşim ses gayet belirgin makinenin içinde sanki boncuk var bir tane gaz açınca yer değiştiriyo gibi.
-
13 Şubat 2012, 14:32
açıklamalar için tesekkur arkadaslar ama bende küba 150 vardı onda da sibob seslerı vardı çıt çıt dıye benım kafamı fena sekılde bozuyordu sattım şimdide tvs ybr cbf arasında yorumları okudum apachide kaldım ama yınede kararlıyım ixeyvent arkadasında dedıgı gıbı dinlerım sesı pekı 2. el almak mantıklımı ? şimdiden teşekkürler
-
13 Şubat 2012, 19:56
tigrina duymadan da tam olarak normalmi değilmi bişey diyemiyorum ama bişey oldugunu sanmıyorum servise soracaksn artık inşallah bişey yoktur. Soner01 kardeş motor 10 bin km yi geçmedi ise ve sıfırı ile arasında 1 milyara yakın para varsa 2, el mantıklı. ama şöyle diyosan ben uzun süre satmam sıfır da alabilirsin.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
13 Şubat 2012, 21:52
2011 model olduktan sonra 1 senede ne kadar yıpratılabilmiş olacak ki bariz bir şekilde kusurları yoksa gönül rahatlığıyla alınabilecek makine . bence şu durumda 2. elini almak daha mantıklı.
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
13 Şubat 2012, 22:28
-
13 Şubat 2012, 22:29
e hani göremiyoruz hocam :D
-
13 Şubat 2012, 22:37
Süvarİ adlı üyeden alıntı
e hani göremiyoruz hocam :D
Düzeltildi
-
14 Şubat 2012, 00:56
ALLAH nazardan saklasın. kız gibi maşallah
-
14 Şubat 2012, 01:06
Seni bugün migros un önünden geçerken gördüm, aman nazar değmesin çok güzel.
mehmet_gemli adlı üyeden alıntı
-
14 Şubat 2012, 01:29
Süvarİ adlı üyeden alıntı
ALLAH nazardan saklasın. kız gibi maşallah
Teşekkürler.
kackinen adlı üyeden alıntı
Seni bugün migros un önünden geçerken gördüm, aman nazar değmesin çok güzel.
Teşekkürler. Sizde Gemlik'temisiniz. ?
-
14 Şubat 2012, 01:48
Bursa' da oturuyorum arasıra iş için geliyorum Gemlik'e
mehmet_gemli adlı üyeden alıntı
Teşekkürler.
Teşekkürler. Sizde Gemlik'temisiniz. ?
-
14 Şubat 2012, 03:12
öncelikle selam arkadaşlar.
küçük hacimli çok motorum oldu cbf ybr cbr gibi ama hiç biri bana apache kadar zevk veremedi memleketten okul için ayrıldım istanbula geldim işe girdim çalışıyorumda bir miktar param var ne kadar yetersizde olsa kredi çekicem yinede alıcam bu yeni kasa apacheyi :D
ama sizlere sormak istediğim sorularım var.
eski apache ve yeni apache kullananlar :
1- ikisinin arasındaki donanımsal olarak değilde vibrasyon , son hız , vites geçişleri , yakıt tüketimi gibi farklardan bahsedebilirse gerçekten çok sevinirim.
eski apachesi olmadan yeni kasa alan arkadaşlar sizlerdende cevaplar bekliyorum
dediğim gibi
1- vibrasyon nasıl , yine sadece arkadaki oturanı mı rahatsız ediyor kaç devirden sonra hissediliyor ?
2-düz yolda tek kişi yada iki kişi yaptığınız maksimum hız kaç ?
3- düşük devirde hafif eğimde gazı çevirdiğinizde motor torkunu hissettiriyormu ?
4- ölçtüyseniz tahmini olarak nasıl kullanımda kaç litre benzin tükettiniz?
her kez motor almadan önce bu sorulara kullanıcılar tarafından yanıt verilmesini ister eminim ki çok iyi cevaplar vericeksiniz ve bu cevaplar benden başka onlarca kişiyi daha apache sahibi yapıcak =) apache iyi bir motor bir gün herkez bunu anlycak =)
cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
-
14 Şubat 2012, 04:46
konan17 adlı üyeden alıntı
öncelikle selam arkadaşlar.
küçük hacimli çok motorum oldu cbf ybr cbr gibi ama hiç biri bana apache kadar zevk veremedi memleketten okul için ayrıldım istanbula geldim işe girdim çalışıyorumda bir miktar param var ne kadar yetersizde olsa kredi çekicem yinede alıcam bu yeni kasa apacheyi :D
ama sizlere sormak istediğim sorularım var.
eski apache ve yeni apache kullananlar :
1- ikisinin arasındaki donanımsal olarak değilde vibrasyon , son hız , vites geçişleri , yakıt tüketimi gibi farklardan bahsedebilirse gerçekten çok sevinirim.
eski apachesi olmadan yeni kasa alan arkadaşlar sizlerdende cevaplar bekliyorum
dediğim gibi
1- vibrasyon nasıl , yine sadece arkadaki oturanı mı rahatsız ediyor kaç devirden sonra hissediliyor ?
2-düz yolda tek kişi yada iki kişi yaptığınız maksimum hız kaç ?
3- düşük devirde hafif eğimde gazı çevirdiğinizde motor torkunu hissettiriyormu ?
4- ölçtüyseniz tahmini olarak nasıl kullanımda kaç litre benzin tükettiniz?
her kez motor almadan önce bu sorulara kullanıcılar tarafından yanıt verilmesini ister eminim ki çok iyi cevaplar vericeksiniz ve bu cevaplar benden başka onlarca kişiyi daha apache sahibi yapıcak =) apache iyi bir motor bir gün herkez bunu anlycak =)
cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
1-2008 ve 2011 model apache kullandım yeni kasalarda eskiye nazaran biraz daha az vibrasyon var 1gömlek düşürmüşler
2- düm düz yolda tek kişi 125km basıyor fazlasını yapmaz yapar diyenler çıkıcaktır 160km diyenler bile çıkar ama sen gerçek cevabı arıyosan ben söliyorum 125km düzde
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
14 Şubat 2012, 10:46
ixeyvent kardesım cok sagol verdıgın cevaplar için
-
14 Şubat 2012, 11:36
konan17 bu sorulara defalarca cevap verildi, senden başka onlarca kişi de ilerleyen haftalarda tekrar soracaktır
Eski kasa kullanmadım, kendi motorumdan bildiklerimi yazıyorum.
1- Vites geçişleri kullandığın yağ ile paraleldir. Ben MOTUL kullanıyorum herhangi bi sorun yaşamadım şimdiye kadar gayet başarılı
Düşük viteste yüksek devirlere çıkarsan vibrasyonu ancak o zaman hissedersin. Uzun yolda 5. vites 100-110 istediğin yere git sorun teşkil etmez.
2- Son hız olarak 2 kişi çeşme otobanında 130 gördüm, daha fazla gitse de ben basmam zaten.
3- 250 yada daha büyük cc'den inip Apache'ye binmediysen hissedersin
4-Yakıt tüketimi bu son zamlarla birlikte 10-12 kuruş arasında değişiyor. Motorum 5040 km de.
_Ph0eNiX_
425kmdeki motorda titreşimin fazla olması normal. 3000-4000 den sonra oturur ancak.
Başka bir sorunu yoksa 20 dk motor ısıtılmaz, jikleyi çektiğinden benzin fazla, hava az geliyor ve stop ediyordur.
Önceden tecrüben var mı bilmiyorum ama istersen yardımcı olabilirim.Yanlış hatırlamıyorsam İzmir'deydin?
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
-
14 Şubat 2012, 12:00
merhaba apache kullanıcı dostlarım ben de dün itibariyle 2000 km de bir apache sahibi oldum
dün akşam hava soğuk ve yağmurlu olmasına rağmen keyif alarak motoru garajımıza getirdim
size bu motosiklet konusunda soracağım tek soru; arabalara koyduğum 10/40 yağı bu motorda kullanabilir miyim
hepinize şimdiden teşekkür eder keyifli sürüşler dilerim
harley is making love with
davidson
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler