TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Şubat 2012, 17:04
Arkadaslar geçen gün bi arkadaş ruhsatla alakali bisey soyledi kafama takildi size sorayim dedim .. biz üniversitede öğrenciyiz kredi yada burs aliyoruz devletten maglum .. ruhsati ustumuze aldigimizda bu kredi yada bursta kesilme oluyormu tecrube eden vardir belki diye burda soruyorum nette arastirdim pek bisey bulamadim kusra bakmayin ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Reklamlar
-
12 Şubat 2012, 17:12
Bilalancer adlı üyeden alıntı
Yağı önemli bildiğim kadarıyla zamanında düzenli değiştirilirse bir problem çıkmıyormuş.
2000 3000 arası yağ değişimi olabilir, ben 3000 e kadar uzatıyorum, seviye ve renge bakarak, sıfır motor olduğu için uzatıyorum ilerde 2000 km de bir değiştiririm
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Arkadaslar geçen gün bi arkadaş ruhsatla alakali bisey soyledi kafama takildi size sorayim dedim .. biz üniversitede öğrenciyiz kredi yada burs aliyoruz devletten maglum .. ruhsati ustumuze aldigimizda bu kredi yada bursta kesilme oluyormu tecrube eden vardir belki diye burda soruyorum nette arastirdim pek bisey bulamadim kusra bakmayin ..
hiçbir fikrim yok, saçma geldi bana ama burs olayı ihtiyacı olanlara verilir, maddi durumun iyi oluyor ozaman üzerine araç varsa
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
12 Şubat 2012, 17:27
Hiçbir sıkıntı olmaz arkadaşım bende ünv okurken başbakanlık bursu alıyordum. Üzerime dükkan ve arsa vardı hiçbir kesinti vs olmadı. Sende de olacağını sanmıyorum.
-
12 Şubat 2012, 18:46
teşekkür ederim kartalizma kardeşim dikkat ediyorum.arada bir deviri 7 ye getiriyorum(çok nadir) genelde 5 6. devirde vites atıyorum 70 i geçmiyorum. normal mi yaptıklarım sıkıntı olur mu? tavsiyelere açığım.
ayrıca sağolsun miginfly abime telefonda, bahsettiğim sesi anlattım egzantrik sesi dedi. ilerde azalacak dedi. anlattı güzelce içim rahatladı.sıfır km motorda bu sesin olmasını garibime gitti ama :s
-
12 Şubat 2012, 20:04
-
12 Şubat 2012, 21:07
cekokk adlı üyeden alıntı
Hiçbir sıkıntı olmaz arkadaşım bende ünv okurken başbakanlık bursu alıyordum. Üzerime dükkan ve arsa vardı hiçbir kesinti vs olmadı. Sende de olacağını sanmıyorum.
Cok tesekkur ederim kardes banada sacma geldi kesinti olayi ama soru isareti kaldi tabi .. (: tmmdir kendi ustumuze alalim ruhsati o zmn ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
-
12 Şubat 2012, 21:42
beyler, bizim makinelerin selesini çıkarmak için ne yapmak gerekiyor?
sağ tarafta kalan anahtar mekanizmasına anahtarı takıp çeviriyorum. fakat seleyi hareket ettiremiyorum. acaba diyorum; o sağ taraftaki (sanırım aküyü örten) plakayı çıkardıktan sonramı sele çıkarılabiliyor? bugün bilmediğim için çokta zorlamadım. varmı bilen? sanırım selenin altında alet-edavat çantası falan var?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
12 Şubat 2012, 21:47
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
beyler, bizim makinelerin selesini çıkarmak için ne yapmak gerekiyor?
sağ tarafta kalan anahtar mekanizmasına anahtarı takıp çeviriyorum. fakat seleyi hareket ettiremiyorum. acaba diyorum; o sağ taraftaki (sanırım aküyü örten) plakayı çıkardıktan sonramı sele çıkarılabiliyor? bugün bilmediğim için çokta zorlamadım. varmı bilen? sanırım selenin altında alet-edavat çantası falan var?
kardeşim o sağ tarafda ki anahtarla sökülen yeri sökünce bi halat görünüyor. ucu daire olan ince bir halat o halatı çekince çıt diye bi ses geliyor kolduğun arkası hafifden kalkıyor. sonra bi elinde koltuğun arkasını kaldırıp arkaya doğru çekerek diğer elinle de koltuğun ortasına hafifce vurunca çıkıveriyor hemen
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
12 Şubat 2012, 21:56
Süvarİ adlı üyeden alıntı
kardeşim o sağ tarafda ki anahtarla sökülen yeri sökünce bi halat görünüyor. ucu daire olan ince bir halat o halatı çekince çıt diye bi ses geliyor kolduğun arkası hafifden kalkıyor. sonra bi elinde koltuğun arkasını kaldırıp arkaya doğru çekerek diğer elinle de koltuğun ortasına hafifce vurunca çıkıveriyor hemen
eyvallah kardeşim.. deneyeceğim ilk fırsatta.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
12 Şubat 2012, 21:59
bide 2012 yi farklı yapmışlarsa kulaklarım çınlasın istemem. sen kurcala oralarda biyerlerde bişeyler vardır mutlaka
-
13 Şubat 2012, 00:09
bi resim atayım bari
-
13 Şubat 2012, 00:39
Tigrina kardeş senin motora fazla vernik sıkmışlar. bü bozukluk olmasın bak çok fazla parlıyor demedi deme ( ben kaşıdım sizde kaşıyın nolur nolmaz )
-
13 Şubat 2012, 00:55
Harbiden yakio kardesim Allah nazardan sakinsn .. (:
-
13 Şubat 2012, 01:04
sen ne zaman resim koyacan kardeşim seni de bekliyoruz bak...
-
13 Şubat 2012, 01:56
-
13 Şubat 2012, 02:06
Arkadaşlar motora farklı modifiye yapan varmı ? Mesela ben led sinyal takmayı düşünüyorum maddi durumu ayarlayınca . Birde belki dikiz aynalarını değiştirip gündüz farı takmayı düşünüyorum. Farklı fikirleri olan veya yapan varsa resimleri koysun herke bir fikir olur
-
13 Şubat 2012, 02:15
sen ne zaman resim koyacan kardeşim seni de bekliyoruz bak...
Az kaLdı kardeşim inşallah az KaLdı .. (: SabırsızLanıyorum BekLedıgım tek şey kredi kartının hesap kesiminin atlaması xD[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
mehmet_gemli
Allah nazardan sakLasn Güzel olmuş bidaha kaza bela göstermez inşallah (:
-
13 Şubat 2012, 02:16
mehmet kardeş biraz önce facede resimlerine bakarken tam birazda mt'ye at diye yorum yazıyordum bağlantı kesildi şimdi foruma bi göz atayım dedim baktım burayada resimleri atmışsın sanki beni duymuşsun gibi neyse kardeş motorun bu güzel resimlerini keyifle izledim birde sen bu motoru gece o kaldırımdamı bırakıyorsun.
-
13 Şubat 2012, 02:16
Tigrina kardeş senin motora fazla vernik sıkmışlar. bü bozukluk olmasın bak
çok fazla parlıyor demedi deme
( ben kaşıdım sizde kaşıyın nolur nolmaz
)
ben de öle sandım ama sonradan alıştım
sağol kardeşim sen de alınca koy birkaç resim de sarı kırmızı olsun her yer)
mehmet_gemli kardeşim eskisinden iyi görünüyo maşallah
-
13 Şubat 2012, 02:21
tigrina adlı üyeden alıntı
tigrina motoru zeytin yağıylamı sildin naabtın o nasıl parlama öyle. Şaka biyana sıfır motorda sanki bi'başka parlıyor, güle güle kullan kardeşim sesleri falanda kafana takma.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler