TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Şubat 2012, 20:14
adanalı adlı üyeden alıntı
kardeş buraya gel sana birde indirim yapayım.
Adana'da olmak varmış yaa
Reklamlar
-
07 Şubat 2012, 20:28
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
hadi gözünaydın
hayırlı olsun kazasız sürüşler
Teşekkürler Sağolasın Amin. İnş Bir daha Yolumuz Düşmez Aynı Tür Şeylerden Dolayı Bakımdan Bakıma İnş
-
07 Şubat 2012, 20:39
kolay gelsin arkadaşlar ben forumda yeniyim
apache almayı düşünüyorum
ankarada ikinci el apache satan var mıdır acaba?
yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkürler
-
07 Şubat 2012, 20:56
sanki bi anda herkez apache almaya karar verdi yav :D alın alın :D apache iyidir.
TheTurk_01 kardeş kesinlikle Bora başkanımın yanına uğramalısın. elinden gelen bütün yardımı yapıcaktır. benimde servisimdir kendisi.
herkeze hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler.
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
07 Şubat 2012, 22:26
Süvarİ adlı üyeden alıntı
sanki bi anda herkez apache almaya karar verdi yav :D alın alın :D apache iyidir.
TheTurk_01 kardeş kesinlikle Bora başkanımın yanına uğramalısın. elinden gelen bütün yardımı yapıcaktır. benimde servisimdir kendisi.
herkeze hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler.
Bende konustum bugun bora abiyle yardimci oldu saolsun .. konyadan adanaya sirf ondan alayim die gidicem .. (: guvenilir saglam insan zor bulunur, birakmamak lazim (:
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
08 Şubat 2012, 00:54
e hadi hayırlı uğurlu olsun o zaman.
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
08 Şubat 2012, 00:55
tigrina adlı üyeden alıntı
Adanada ne işin var be kardeşim gel manisaya hızır otomotive yılmaz abim ilgilensin seninle oda indirimin alasını yapıyor 9 tane motor sattırdım ona 2 ay içinde
-
08 Şubat 2012, 00:55
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
-
08 Şubat 2012, 01:00
Kardeş senin bundan önceki motorun CBF 150 miydi ?
-
08 Şubat 2012, 01:20
Cazador45 adlı üyeden alıntı
Adanada ne işin var be kardeşim gel manisaya hızır otomotive yılmaz abim ilgilensin seninle oda indirimin alasını yapıyor 9 tane motor sattırdım ona 2 ay içinde
gelcem kardeş hayırlısıyla fakat manisa merkezden alcam akhisar ters biraz. telefonla konuştum gitmeden bir gün önce arayıp ben yarın geliyorum dicem toplucaklar motoru. hayırlısı bakalım havalar düzelsin de (yağmurlar kesilsin) kavuşayım apacheme
-
08 Şubat 2012, 03:02
SağoLasın kardeşim .. (: Şu forumu takip edipte Bu motoru almaya karar veren birileri varsa biraZ motora olan hayranlık birazda sizin sıcak tavrınızdır emin oLabılirsiniz .. (: Sırf bu aılede olmak için bile deger ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
08 Şubat 2012, 09:56
M€RT adlı üyeden alıntı
Muglalı kardesım bende bodrumda oturuyorum
Bu yazın alıcam inşallah motorumu bol bol gezeriz artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------
Kardeşim sen bana foto atıcaktın ama merakla beklemedeyim
1-2 foto atta bakalım altındaki canavar nasıl duruyor
Hava toparlamadıki burada, garajımdan çıkaramıyorum benim canavarı.. Bi düzelsin, ilk iş yollayacağım kardeşim! Aklımda yani..
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:54 ----------
Kardeş senin bundan önceki motorun CBF 150 miydi ?
Ben CBF150 kullandım bu makineden önce. SYM XS125'im de oldu. Sormak istediğin varsa sorabilirsin hocam.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
08 Şubat 2012, 10:32
Adana İl Temsilcisi
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Bende konustum bugun bora abiyle yardimci oldu saolsun .. konyadan adanaya sirf ondan alayim die gidicem .. (: guvenilir saglam insan zor bulunur, birakmamak lazim (:
sağolun arkadaşlar.
tigrina adlı üyeden alıntı
kardeş gel sana da bir tane motor verelim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
08 Şubat 2012, 11:14
Hocam benim bakıma 750 km kaldı. İzmir'deki (adı lazım değil) servise götürmek içimden hiç gelmiyor. Manisa-Merkez'deki servise götürmeyi düşünüyorum. Geze geze giderim, yeterki içime sinsin. Benim evden 45 km uzaklıkta, google amca öyle diyor Tanırmısın, tavsiye eder misin?
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
-
08 Şubat 2012, 14:31
miginfly adlı üyeden alıntı
Hocam benim bakıma 750 km kaldı. İzmir'deki (adı lazım değil) servise götürmek içimden hiç gelmiyor. Manisa-Merkez'deki servise götürmeyi düşünüyorum. Geze geze giderim, yeterki içime sinsin. Benim evden 45 km uzaklıkta, google amca öyle diyor
Tanırmısın, tavsiye eder misin?
45 ten fazladır çünkü kemalpaşa armutludan tam 40 km manisa merkez 60 km akhisar.akhisar girerse işin içine bir de uzun olur senin için (hızır akhisarda).manisa merkezdeki servisin durumuna göre ararım ben seni bilgilendiririm.kısmetse havalar az düzelsin gidip alacağım. bu arada eğer gitmeye kalkarsan beni beklemeden yanıma uğra mutlaka
-
08 Şubat 2012, 14:53
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Hava toparlamadıki burada, garajımdan çıkaramıyorum benim canavarı.. Bi düzelsin, ilk iş yollayacağım kardeşim! Aklımda yani..
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:54 ----------
Ben CBF150 kullandım bu makineden önce. SYM XS125'im de oldu. Sormak istediğin varsa sorabilirsin hocam.
Yok arkadaşım benimde ilk motorum YBR 125 2.motorum CBF 150 şuan TVS APACHE kullanıyorum sıfır aldım memnunum SÜvari arkadaşımızın fotosunu gördüm sanki CBF150 formunda plajda cbf le yan yana bir fotosu vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam yanılıyorda olabilirm oyüzden sordum arkadaşa daha önceki motorunu hem cbf 150 hakkında yeterince tecrübem var ilgin için sağol
-
08 Şubat 2012, 15:19
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
-
08 Şubat 2012, 15:55
miginfly adlı üyeden alıntı
Dedim ya google amcanın yalancısıyım
Motoru hergün kullanmadığımdan tahminim 1-2 ay sürer o km yi yapmam. Gidersem uğrarım kardeşim, saolasın
google amca sıkmış biraz her zaman beklerim
-
08 Şubat 2012, 19:01
ikinci el bakan arkadaşlar inceleyebilir. motorum hala satılık.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2925062/detay/
-
08 Şubat 2012, 19:22
Merhabalar; Varmı arkadaşlar bu 2012 modellerin 2011'lere göre bi değişikliği bilgisi olan varmı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)
Bu Konudaki Etiketler