Bende bu gün kötü bi kaza geçirdim. iyiki eldiven dizlik ve kask varmış
şimdi onları öpesim geliyor :D
50 /60 gibi bi hızla giderken dönüşlü bi yerde karşıya geçmeye çalışan 8 10 kişilik bi kalabalık vardı. çocuklar ve yaşlı teyzelerden oluşan. onları görünce yavaşlamaya çalıştım ama dönüşte olduğum için motor yatık ve fren yapmaya korktum, kaymamak için hafifden fren yapıp kornaya bastım. kornaya basınca start vermişim gibi birden fırladılar yola. önden 2-3 çocuk koştu geçti hemen
arkadakiler durdu ama bi teyze hiç oralı bile olmuyor geçmeye devam ediyor, hiç yola bakmadan. kadın yolun yarısını geçmişti bende arkasından geçim dedim arkasına doğru giderken beni görüp geri geri gitmeye başladı. mesafe bayağı azaldı frenede asılamıyorum kaydım kayacam ani hareketler yapıyorum diye. tam önünden geçecekken teyzem birkez daha fikir değiştirip önüme atladı. artık yapacak bişey yok motoru düz tutmaya çalıştım. lakin teyzeme çaprazdan vurunca kenara savruldum. çarpma sırasında frenlere de asılmıştım, düşüşe hazırdım zaten. düşünce kafamı hafif bi şekilde yere vurdum yüzüstü kaymaya başladım. ayaklarım öndei başımda teyzeye bakan yönde yüzüstü sürükleniyordum. bari dedim ellerim ve ayaklarımın üzerinde kayimde kollar dizler fln zarar görmesin.
yolda yağmurdan dolayı temizlenmiş kurumuş. ama çok kaygan yani... bayağı bi kaydıktan sonra kalktım teyzeye doğru gitim. kadının elinde fln ufak tefek kan vardı. kafası kaska değmiş heralde hafif bi şişlik vardı
ambulansı aradım hemen
ardından polisi aradım. ambulans geldi plakamı alıp kadını götürdüler. polisde geldi olay yerini fln inceledi, evraklara baktı. beni bindirdiler karakola götürdüler ordan aldılar adli tıpa ordan hastaneye götürdüler teyzenin durumu iyiymiş hiçbişeyi yokmuş, ifadesini aldılar. ordan tekrar karakola gidip benim ifademi aldılar. şikayetçi fln olmadım. olsamda sonuca varması zor gibi geliyor zaten, yaşlı başlı kadına bi laf anlatamıyosun. sonrada hadi git dediler. karakoldan çıktım motoru emanet ettiğim dükkana gittim adamlar kapatmışlar. ordan da geri eve gittim.
motorun kafa grenajı kırılmış debriyaj maneti felan eğilmiş tam inceleme fırsatım olmadı. ama masraflı bişeyler olacak gibi.
hayırlısı olsun diyelim artık olan oldu.
beni kurtaran dizlik kask eldiven ve ayakkabı oldu.
dizlik dediğim sadece süngerli birşey soğuktan dolayı almıştım hem darbeyi emiyor hemde çok sıcak tutuyor. lp protector diye bi marka. basit bişey
eldiven de motorcularda bulunan kalın kışlık eldiven. tamamen sıyrılıp elime kadar aşınmış. elim ısınınca yere basan yüzeyi çevirmiştim sürüklenirken
ayakkabıda sağlam bi mot idi greyder marka. o kadar sürtünmesine rağmen hiçbişeyi yok.
yani neymiş korumalar çok önemliymiş. artık eldivensiz dizliksiz motor sürmek yokmuş :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
bak söz ağızdan bi kere çıkar ama
artık borçlusun
bekliyorum resimleri