İlk izlenim önemlidir, paylaştığın için teşekkür ederiz. Özellikle yeni alacak arkadaşların kafaları biraz karışık oluyor malum.
İlk izlenim önemlidir, paylaştığın için teşekkür ederiz. Özellikle yeni alacak arkadaşların kafaları biraz karışık oluyor malum.
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
bende eskı cbf yenı tvs kullanıcısıyım fakat hondanın bıraz fazla hakkını yemıssın gıbıme geldı grenaj kalıtesı ve motor blogunun kalıtesı olarak hondayı tek gecerım ben 12 bın km kullandım ve bakım dısındada servısın yolunu gostermedı bana honda yag eksıltme gıbı bır problemımde hıc olmadı herkesde oldugu gıbı ama cok ıyı bakıyordum ben motoruma hee sımdı dıcektın nıe onu sattın apache aldın dıe gene olsa gene satar alırdım apache motor kalıtesı olarak aynı sadece grenaj ve ve blokların yapıldıgı malzeme hosuma gıtmedı ıscılık zayıf bıraz ama estetık guc herseye bedel yakıtıda cok ıyı hondadan 1 kurus az yakar belkı 2 kurus cok abartılcak bır az yakıs deıl parca secımıne gelınce ne hondamda ne tvs apachem de kesınlıkle yansanayı kullanmam cın malı parca kullanıcak oldugum zaman cın malı motor alırım ...
kısacası apache iyidir iyi
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
418 sayfadan beri hala apache ye hangi kefeye koyacagınızı şaşırıyorsunuz ben 2010 model apache le sivastan geldim sabah 11 de sivastan çıktım ankarada benzin aldım bi orda durdum sonra devam ettim saat 21:15 de sancaktepeye geldim yani motoru sadece benzin alırken durdurdum 5 dk ve tüm yol boyu dip gaz geldim en fazla 140 ı gördüm kilom agır oldugundan ve 110 tl yaktı şu anda apache 47000 km de kardeşim kullanıyo motor 155 i rahat görüyor şu ana kadarda büyük bi arza yolda koyma görmedim en uzak gittigim yerde sivastı ve en kısasıda bursa
[COLOR="#000000"][B]TVS Apache 150 RTR 2011 [COLOR="#FF0000"]<3[/COLOR][/B][/COLOR]
[B][I][U][COLOR="#FF0000"]Keyfe Keder...[/COLOR][/U][/I][/B]
demekki motoru rodajını iyi yapamamış sın arkadaş tabi görmez seninki
görmez sosyetikmoto arkadaş görmezz, ben 125 ile giderken redlineda gidiyor nasıl 157 görsün.iki zamanlı olsa neyse diycem ama seleyemi uzanıyosunuz hızlanmak için napıyonuz
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------
47000km'yi tek başınızamı yaptınız.galiba kuryesiniz.çünkü 2010model motoru 50000km yapmak için hergün 100km yol yapmak lazım.(bu arada en tecrübeli apache kullanıcısısınız) nasıl oluyorda 150cc 4zamanlı bir motor 155km hıza çıkabiliyor?
dehlersen belki
tamam çek videoya fakat motorunun ibresi olmayacak yanında veya arkanda seni takip eden arabanın ibresi olacak. bekliyoruz videoyu tamam.
kendi motorumla en son 140 gördüm ve yanlış hatırlamıyorsam 10 bin devir gibi bişeydi yani bi kaç km daha hızlansa idi saymaya başlayacaktı motor. anlamadığım nokta motor orjinalse bi değişiklik yoksa nasıl oluyorda 157 görüyor kesici nereye gitti
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Boşverin arkadaşlar 157 gördüm yok görür yok görmez muhabbetlerini bende kullanıyorum bu motoru 2011 model 6500 km de bende 157 gördüğünü söyleyen arkadaş gibi manisada yaşıyorum manisa izmir arası sabuncu belinden sallanırken yani rampa aşşağı 142 gördüm motor patlayacaktı nerdeyse o hızıda rampa aşşağı gördüm düzde 135 gördüm rüzgar hafif arkamdan esiyordu herhangibir modifiye olmadan 150 bile görmesi çok zor benim kanaatim
ya arkadaşlar nasıl 150 görmüşsünüz modifiyeli olsa hadi neysearkadaşlar far ampulünü değiştireyim dedim ne önerirsiniz
hımm güzelmiş 157
biraz uçmuyormuyuz arkadaşalr cbr 250 bu hızı zor görüyor...
Sado
Arkadaşlar benimde 2011 apachem var. 1100 kmde sanki sürerken bazen cızırtı sesi geliyor gibi bu neden olur? Birde hala egsoz patlıyor bu normalmi Şimdiden teşekkürler
valla arkadaşlar bende sizle aynı fikirdeyim 157 orjinal haliyle biraz zor ixeywent'in dediği gibi videoya çekse bile inanmam biraz zor. bizim burda bazı apachelere motor modifikasyonu yapıyorlar, yani silindiri rektefiye ile büyütüyorlar,böyle bişeyde olabilir.
Evet, karbüratör/hava ayarını bir kontrol ettir. Çızırtıyı dert etme bence. Henüz 1100 km'de. Ama yine de bir baktır
Apache çok iyi motor da şu farı da böyle olmasa çok iyi olurmuş.
benimde rüyama girsede bende görsem 150km hız hiç görmedim
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)