TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Ocak 2012, 01:09
eyvallah üstad hal oldu mesele teşekkürler
Reklamlar
-
07 Ocak 2012, 02:44
Şu arıza göstergesini detaylı bir şekiilde anlatırmısın? oddo konumu hangisi resimli olarak gösterirmisin? ben daha önce denemiştim yapamadım ne yazık ki?
-
07 Ocak 2012, 02:50
cekokk adlı üyeden alıntı
Şu arıza göstergesini detaylı bir şekiilde anlatırmısın? oddo konumu hangisi resimli olarak gösterirmisin? ben daha önce denemiştim yapamadım ne yazık ki?
odo denien ana sayaç, A var B var birde odo
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
07 Ocak 2012, 10:38
-
07 Ocak 2012, 20:18
cekokk adlı üyeden alıntı
oddo kısmı motorun ana km senı gordugun ekrandır yane hanı dıoz yha motor 5000 km 6000 km de ıste o km yı gordugun ekran yazar ekranda ztn odo trıp a trıp b dıe degısır o:D
-
08 Ocak 2012, 12:09
2011-2012 apache rtr ariyorum takasla alinik Kymco Grand Dink 250 im var ayrintilar icin pm.
-
08 Ocak 2012, 14:06
Selam arkadaşlar daha öncede sormuştum ama kimse yanıt vermedi bu gidon dengeleyici topuzu sökmeyi başaran varmı aranızda benim motorun sol gidon değişecek ama servis bile sökemiyor topuzu son çare canavarla kesecem elimde sıfır gidon ve topuz var ama sökemediğimiz için değiştiremiyorum bu konuyla ilgili bir fikri olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim
-
08 Ocak 2012, 22:24
Cazador45 adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar daha öncede sormuştum ama kimse yanıt vermedi bu gidon dengeleyici topuzu sökmeyi başaran varmı aranızda benim motorun sol gidon değişecek ama servis bile sökemiyor topuzu son çare canavarla kesecem elimde sıfır gidon ve topuz var ama sökemediğimiz için değiştiremiyorum bu konuyla ilgili bir fikri olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim
sanırım 2011 modelden bahsediyorsun. bir kere bakıp incelemiş olsam hemen detaylarına kadar tarif edebilirdim. lakinki hiç orayı inceleyemedim :D
birde oturmaya mı geldik. niye hareketsiz bu sayfa :D sitedeki en aktif sayfa bizdik. noldu bize :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
08 Ocak 2012, 23:23
Süvarİ adlı üyeden alıntı
sanırım 2011 modelden bahsediyorsun. bir kere bakıp incelemiş olsam hemen detaylarına kadar tarif edebilirdim. lakinki hiç orayı inceleyemedim :D
birde oturmaya mı geldik. niye hareketsiz bu sayfa :D sitedeki en aktif sayfa bizdik. noldu bize :D
aynen öyleydi ama giriyorum giriyorum ne yazan var ne eden ne bişey paylaşan.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
08 Ocak 2012, 23:45
Zodium adlı üyeden alıntı
2011-2012 apache rtr ariyorum takasla alinik Kymco Grand Dink 250 im var ayrintilar icin pm.
Takas fiyatınız ne? Birde kiralıktı galiba sizin motorlar yanlış hatırlamıyorsam...
-
08 Ocak 2012, 23:57
ixeywent adlı üyeden alıntı
aynen öyleydi ama giriyorum giriyorum ne yazan var ne eden ne bişey paylaşan.
o zaman her girdiğimizde bir hal hatır sorup muhabbet oluşturmak lazım :D
e nasılsınız bakim mübarekler :D
-
09 Ocak 2012, 00:14
iyidir mübarek sen nasılsın.(aklıma bunu yazarken hüsnü mübarek geldi) ne alaka şimdi
-
09 Ocak 2012, 00:24
benimde nerden aklıma geldiyse bu videodan geldi. :D her seferinde gülmüşümdür.
http://www.youtube.com/watch?v=WZ1nbSUzfF4
sadece mizah amaçlıdır. başka yerlere çekilmesin sakın :D
-
09 Ocak 2012, 00:34
agalar Türkiye me 160 lıklar gelmedi ki kasası ne olursa olsun 150 lik geldi. yanlız ortalıkta dolaşan duyumlara göre 200 lük modeller üretiliyormuş. abs de varmış türkiyeye de gelecekmiş.
200 lü gelse bile bence en az 8.000TL fiyat çekerler 8 bin civarınada başka altarnatifler var.
-
09 Ocak 2012, 00:53
harun1077 adlı üyeden alıntı
200 lü gelse bile bence en az 8.000TL fiyat çekerler 8 bin civarınada başka altarnatifler var.
o kadar pahalı olmaz bence olsada alınmaz açıkçası hyosung alınır o paraya
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
o zaman her girdiğimizde bir hal hatır sorup muhabbet oluşturmak lazım :D
e nasılsınız bakim mübarekler :D
iyi diyelim iyi olsun bilader, sen nasılsın
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
09 Ocak 2012, 04:31
Merhaba Arkadaşlar. . .
Sizlerinde Görüşlerinizi Bekliyorum. . .
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ml#post2543863
-
09 Ocak 2012, 18:26
mehmet_gemli adlı üyeden alıntı
gecmiş sayfalarda benım motorun resımlerıne bakabılırsın aynı uygulama bende de var sorunsuz calısıyor
---------- Post added at 16:23 ---------- Previous post was at 16:21 ----------
ben cevap vermıstım ama gormedın sanırım ben gıdon kollarını sıyaha boyatmak ıcın sokmustum ıcını ıyıce yaglayıp zorla cıkartmıstık yaglamayı demedıysen bırde oyle dene
---------- Post added at 16:26 ---------- Previous post was at 16:23 ----------
Zodium adlı üyeden alıntı
motorunun resımlerını km sını modelını yukle forma bakalım belkı ılgılenen arkadaslar cıkar
-
09 Ocak 2012, 21:34
Yok kardeş sıkışık değil yağlamaya gerek yok boşa dönüyor ne iştir çözemedik servisteki arkadaşlarda beceremedi
-
09 Ocak 2012, 23:08
mehmet_gemli adlı üyeden alıntı
Gayet güzel olmuş . Dirençler çok ısınıyorsa wattını yükseltebilirsin 3 veya 5 w takarsan ısınmanın azalacağını sanıyorum . Bende düşünüyorum bu aralar yapmayı . Arka çantayı ışıklandırdım şimdi sıra önde .
-
09 Ocak 2012, 23:10
Yok kardeş sıkışık değil yağlamaya gerek yok boşa dönüyor ne iştir çözemedik servisteki arkadaşlarda beceremedi
merak ettim şimdi :D çalıştığım yerde böyle enteresan işler hep bana yönlendirilir çözüm bulabilirseniz paylaşırsanız sevinirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)
Bu Konudaki Etiketler