şu izmirde buluşma işi olursa motorları incelemek, sohbet etmek amacıyla katılırım.
şu izmirde buluşma işi olursa motorları incelemek, sohbet etmek amacıyla katılırım.
bak bu güzel oldu işte şu internet de olmasa senin hızına yetişip tanışamayacaktık şaka bi yana da, ben de şok marketin üstündeyim. gezi falan olursa haber vermen yeter, hatta gezi olmasına da gerek yok. boş zamanında bi mesaj at yüzyüze tanışalım, azcık da kapışalım )
bu arada adın erol sanırım. telimde kayıtlısın. hatırlarsan, bi apache rtr alacaktım 3-4 hafta kadar önce marmaristen, telefonda biraz sohbetimiz olmuştu senden bilgi koparmaya çalışıyodum ) sonra baktım para çıkışmıyor ben de gittim mc aldım :D
muğlada grup var bizim neden haberimiz yok ayıp valla etkinliklerinizde haber verin banada
tabı kardesım verırız her zaman hava biraz ısınsında hele) bu arada sızlerle ıletişimim daha kolay olabilmesi mail adresimi verim faceden ekleyın benı hepınız beco_gs88@hotmail.com facebokta erol girgin die aratırsınızda bulursunuz cok kolay:D
hee sen şu marmarisde siyah 3250 isteyeni alacak olan arkadaşsın bakmaya gidecektik erol söylemişti neyse hayırlı olsun o zaman bu motorun ekremz bizde kış gelmeden toplanamadık daha bi artık havalar ısındımı bi akarız şuan senle birlikte 3 apache 1 tane 150 mc bi tane cbf 150 oldu bakalım çoğalacakmı daha
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Arkadaşlar herkez biribirini facebook ta eklesin hem şehir şehir motor dostlugumuzu geliştirir hemde birbirimizi daha iyi takip edebiliriz. the_best_mehmet@hotmail.com
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
evet katılıyorum arkadaşlar bende takip ediyorum devamlı ama pek vaktim olmadığından yazamıyorum yorum
umit_ulusu@hotmail.com izmir den
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
Ekledim arkadaşlar sizde beni ekleyin
ok bende kabul ettim ;)
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
bu moto güzel ama tek kişi bincen daha keyifli olur belki 2012 modellerde balansör vardır
ne imzası beaaa
Arkadaşlar Bende Ekledim Sizi mehmet@medco.co.in facebook adresi.
eee şindi adanadaki arkadaşlar... niye önplana çıkmıyonuz ya
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
bende vereyim mail adresimi yha : akaya-81@hotmail.com ben hepinizi ekliyorum ismim abdurrahman kaya
Dünden beri kimse bişey yazmamış ben yaziym bari; arkadaşlar facebook'ta sizleri ekledim, biraz resimleri inceledimde gerçekten yurdumuzun her memleketinin ayrı ayrı güzellikleri var. özellikle reisin memleketi trabzon, gerçek doğa harikası müthiş etkilendim gönül isterki hepimiz birarada olalım motorlarımızla bu şehirleri doya doya gezelim ne güzel olurdu.
adresini veren herkesi ekledim. kabul edersiniz artık :D
http://www.facebook.com/hsynzgn
bende vereyim isteyen herkez ekleyebilir
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)