TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Aralık 2008, 14:09
Reklamlar
-
13 Aralık 2008, 15:57
-
13 Aralık 2008, 16:35
YAKIT degerlerı ımkansız.ort1,63 dıyor.su an en az yakan motor ort 2,5 cıvarları yakıyor.nasıl cıkarmıslar o degerlerı acaba.
-
13 Aralık 2008, 17:48
sero35 adlı üyeden alıntı
YAKIT degerlerı ımkansız.ort1,63 dıyor.su an en az yakan motor ort 2,5 cıvarları yakıyor.nasıl cıkarmıslar o degerlerı acaba.
Geridönüşüm sistemi sayesinde olabilir.
hurricane_cbr adlı üyeden alıntı
artçın çamur olur o kesin
ben artçısız gezdiğimden yaptım ama kullanana gelmiyor bundan emin olabilirsin
sinyal olayıda şöyle ufak yapışkanlı ışıklar var aksesuarcılarda onu alıp amasör gazının olduğu yere yapıştırdım
Büyük bir resim koysan sana zahmet? Tam görmüş oluruz
Plaka sorununu nasıl halledicez polis çevirmezmi o halde?
-
13 Aralık 2008, 18:23
-
13 Aralık 2008, 18:50
yaptığım uygulamalar:
jant kenarı zımparalama
ön çamurluk sinyal (parklara ve sinyale bağlı)
plakalık iptali
egzos
110/80/18 lastik
Sağol arkadaşım verdiğin bilgiler için.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
-
13 Aralık 2008, 19:19
avatardaki resmi koyayım ama o zman sinyal yoktu şimdide kaza yaptığım için mafoldu motor bu haliyle resim çekmek istemedim
yaptığım uygulamalar:
jant kenarı zımparalama
ön çamurluk sinyal (parklara ve sinyale bağlı)
plakalık iptali
egzos
110/80/18 lastik
bide resim çekerken aynaları çıkarmayı tercih ediyorum böyle daha hoş ama kullanım sırasında takıyorum..
Saygılar..
Lastik modifikasyonu hakkında ;
120lik lastik takabiliyoruzmu buna (arka)
Arkayı 110 yaptın madem önü değiştirdinmi peki?
Orjinali kaçtı kaç yaptırdın bi bilgi versen.
-
13 Aralık 2008, 21:48
-
14 Aralık 2008, 14:53
sysroot adlı üyeden alıntı
Lastik modifikasyonu hakkında ;
120lik lastik takabiliyoruzmu buna (arka)
Arkayı 110 yaptın madem önü değiştirdinmi peki?
Orjinali kaçtı kaç yaptırdın bi bilgi versen.
120 lik olabileceğini sanmıyorum orj. olarak ya 90 ya da 100 takılı oluyor ben zincir muhafazasını söktüm 110 taktım oldukça memnunum
kevın adlı üyeden alıntı
Ya arkadaşlar, benim vites kutusunun altından yağ damlamaya başladı
sebebi ne olabilir bilgisi olan var mı? Yarın da pazar yardımcı olursanız sevinirim
solda vites kolunun olduğu yerden mi yani yan ayaklığın oraya doğru mu?
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
-
14 Aralık 2008, 14:58
Evet tam oradan geliyor yağ sızıntısı. Motor yağı boşaltma yerinden değil ama
-
14 Aralık 2008, 15:37
120 lik olabileceğini sanmıyorum orj. olarak ya 90 ya da 100 takılı oluyor ben zincir muhafazasını söktüm 110 taktım oldukça memnunum
Peki çekişten düştünmü?
-
14 Aralık 2008, 23:16
kevın adlı üyeden alıntı
Evet tam oradan geliyor yağ sızıntısı. Motor yağı boşaltma yerinden değil ama
ya zincire yağı fazla koydun ondan geliyor ya da şanzımanın orda bi parça var o kapağın içinde o parçanın vidaları gevşemiştir bende olmuştu.
sysroot adlı üyeden alıntı
Peki çekişten düştünmü?
hiç bi fark olmadı beygiri ve torku oldukça yüksek çünkü
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
-
15 Aralık 2008, 00:28
ya zincire yağı fazla koydun ondan geliyor ya da şanzımanın orda bi parça var o kapağın içinde o parçanın vidaları gevşemiştir bende olmuştu.
İnşallah dediğin gibi gevşemedendir. Yarın servise götüreceğim. Sağol bilgiler için
-
15 Aralık 2008, 15:01
hiç bi fark olmadı beygiri ve torku oldukça yüksek çünkü
Çok soru soruyorum ama : )
Lastik olarak ne önerirsin fiyatı hiç düşünme kalite olarak ( yol tutuşu vs. ) hangi marka hangi model lastiği önerirsin?
-
15 Aralık 2008, 15:42
Merhaba arkadaşlar bu topige fırsat buldukca bakıyorum. İlk bakıtıgım zamanlarda Apachi gercekten güzel miş diyordum. Suan kullanıcıların küçük sıkıntıların en buyuk sorunu titreşim olarak görünüyor. Bunun dışında kronik bir sorun gorunmuyor. Daha önceki sayfalar da da yazmıştım. Apachinin en buyuk sorunu titreşim sanırım....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
15 Aralık 2008, 16:37
-
15 Aralık 2008, 16:51
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bu topige fırsat buldukca bakıyorum. İlk bakıtıgım zamanlarda Apachi gercekten güzel miş diyordum. Suan kullanıcıların küçük sıkıntıların en buyuk sorunu titreşim olarak görünüyor. Bunun dışında kronik bir sorun gorunmuyor. Daha önceki sayfalar da da yazmıştım. Apachinin en buyuk sorunu titreşim sanırım....
Titreşimi diğer türlerine göre biraz fazla ama şahsen beni pek rahatsız etmiyor. Kronik sorunlarına gelecek olursak: gösterge aydınlatma lambalarında patlama yaşanıyormuş ki bu sorun bende de oldu. Yakıt gösterge lambası bizlere ömür. Onun harici benim ayrıca yaşadığım sorun benzin göstergesinde. Bir gün depoyu tam doldurduğumda, ibre olduğu yerde kaldı. Araştırdım ki benzin konulurken pompanın aşırı basıncından dolayı şamandıra zarar görüyormuş ona dikkat etmek lazım. Ayrıca sonra kendiliğinden düzeldi gösterge.
Bunların yanında oldukça sağlam motor. Ve yakıtta da çok cimri. 40 ytl benzin ile 557 km yol yaptım ki; yaklaşık bi 60-70 km. daha yapardı. Çok atak bir motor, kalkışlar çok hızlı. Sert bir vitese sahip.
2 aydır kullandığım apachem hakkında söyleyebileceklerim genel olarak bunlar. Şahsen ben çok memnunum motorumdan. Saygılar...
-
15 Aralık 2008, 18:40
ben büyük ihtimalle senden küçüğüm
yardımcı olmak benim görevim bildiğim kadarıyle her konuda yardım ederim
ben kışın çok gezmediğimden duro aldım çok kaliteli değil ama kuru havalarda oldukça iyi.. ama genel olarak ya michelin ya da metzeller öneririm.
Hayır ben daha küçüğümdür 18 Kim daha küçük :D
Teşekkürler cevabın için michelin bakıcam alınca.
kevın adlı üyeden alıntı
Titreşimi diğer türlerine göre biraz fazla ama şahsen beni pek rahatsız etmiyor. Kronik sorunlarına gelecek olursak: gösterge aydınlatma lambalarında patlama yaşanıyormuş ki bu sorun bende de oldu. Yakıt gösterge lambası bizlere ömür. Onun harici benim ayrıca yaşadığım sorun benzin göstergesinde. Bir gün depoyu tam doldurduğumda, ibre olduğu yerde kaldı. Araştırdım ki benzin konulurken pompanın aşırı basıncından dolayı şamandıra zarar görüyormuş ona dikkat etmek lazım. Ayrıca sonra kendiliğinden düzeldi gösterge.
Bunların yanında oldukça sağlam motor. Ve yakıtta da çok cimri. 40 ytl benzin ile 557 km yol yaptım ki; yaklaşık bi 60-70 km. daha yapardı. Çok atak bir motor, kalkışlar çok hızlı. Sert bir vitese sahip.
2 aydır kullandığım apachem hakkında söyleyebileceklerim genel olarak bunlar. Şahsen ben çok memnunum motorumdan. Saygılar...
Peki 100den sonra falanmı oluyor titreşim yüksek devirlerdemi?
-
16 Aralık 2008, 14:30
Peki 100den sonra falanmı oluyor titreşim yüksek devirlerdemi?[/QUOTE]
Benim kendi motorumda titreşim nedir bilmiyorum ama kullandıgım diger motorlarda dördügüm titreşim hıza baglı degil. Motorun calıştıgı devir ile dogru orantılı. Devir arttıkca titreşim de artıyor. Mesela3. vitesde 6-7 bin devirde 60-80 km gib hızlarda titreşim yaparken, 5. vitesde aynı devirlerde 90-100 gibi hızlarda titreşim yapmayabiliyor veya daha az oluyor...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
16 Aralık 2008, 18:55
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
Peki 100den sonra falanmı oluyor titreşim yüksek devirlerdemi?
Benim kendi motorumda titreşim nedir bilmiyorum ama kullandıgım diger motorlarda dördügüm titreşim hıza baglı degil. Motorun calıştıgı devir ile dogru orantılı. Devir arttıkca titreşim de artıyor. Mesela3. vitesde 6-7 bin devirde 60-80 km gib hızlarda titreşim yaparken, 5. vitesde aynı devirlerde 90-100 gibi hızlarda titreşim yapmayabiliyor veya daha az oluyor...[/QUOTE]
Anladım teşekkür ederim cevabın için.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler