bende nedense bu hiç sorun olmuyor bu güne kadar hiç jikle kullanmadım. tek marşta alıyor 20 sn felan hafif gaz veriyorum stop etmesin diye sonra basıyorum gidiyorum.
bende nedense bu hiç sorun olmuyor bu güne kadar hiç jikle kullanmadım. tek marşta alıyor 20 sn felan hafif gaz veriyorum stop etmesin diye sonra basıyorum gidiyorum.
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
bugün seni sanayi ışıklarının orda gördüm bende karşı ışıkta idim sen yeşile denk geldin kamyonun sağından aktın bu arada artık jikle kullanmıyorum motoru 1 hafta çalıştırmadım dün açtım kontağı sadece bastım düğmeye 2 saniye çalıştır durdu bi daha bastım yine stop etti 1100 devirlerde idi 3, de çalıştı hiç gaz vermedim öyle ısındı
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Dostlar, sorumu tekrar yinelemek istiyorum.
Bu makinelerin 2012 modelleri gelecek mi? Yada geldi mi?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
bi kaç yere geldi diye duymuştum.
2012 lerde gösterge sorunu halloldu mu acaba?
gösterge sorunu zaten herkesde yokki bi kaç kişide oldu oda tekerdeki okuyucudanmış sanırım düzeltildi garantiden yapıyorlardı. benimki eski kasa onun için onun hakkında bilgisi olan yazar yine.
ne iş bu arkadaşlar gelecek olan bu mu ki??
http://www.youtube.com/watch?v=15aKu...eature=related
[QUOTE=ixeywent;2531110]gösterge sorunu zaten herkesde yokki bi kaç kişide oldu oda tekerdeki okuyucudanmış sanırım düzeltildi garantiden yapıyorlardı. benimki eski kasa onun için onun hakkında bilgisi olan yazar yine.
ne iş bu arkadaşlar gelecek olan bu mu ki??
Yok kardesım kendı yapımları bu yani biri kendisi bu şekilde modifiye yapmış. Bunun yapılış aşamasının videosu vardı bende de baktım bulamadım. 10 numara olmuş ama
bana izmir ya da manisadan yardımcı olabilcek arkadaş var mı? çevremde 2011 apache yok.hem deneme fırsatım olur hem kullanıcısıyla birebir görüşmem karar vermem açısından çok iyi olur.
Arkadşlar bugün Bnm makinayı yan yatırdım :(( Yaklaşık 55-60 gidiodum caddede önüme küçük bi kız çocuğu çıktı..frenlere asıldım ama nafile son 5-10 metre kala ben yatırdım motoru... Allahtan çucuğa vurmadım :(( ama motorun kafasında hafif bi sıyrık var 3-4 cm'lik...
Çok şükür korumalık ve arkada bayanlar için yapılan ayak koyma yeri olmasaydı motor pert olcaktı :(:(:(
geçmiş olsun allah kaza bela vermesin kimseye
BMW R80 GS 1993 & MERCEDES E 250 CGI BlueEFFICIENCY 2012 & YAMAHA YBR 125 ESD OLACAK İNŞALLAH
kardes bence sen honda yada yamaha al bu kadar ınceledıgıne gore sen bence sıkıntı yasarsın apache ıle lastık patlasa sorun olur senın ıcın motor al yamahayı hıc ıkılemde kalma keske dmee ılerde tvs sahıbı olmak ayrı bır asktır sonucta 4 mılyarlık bır motor bunlar bu kadar ayrıntılı kurcalamanın yersız oldugunu dusunuyorum...
cana geleceğine mala gelsin arkadasım üzülmee
31Hatay geçmiş olsun kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)