TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Aralık 2011, 11:04
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
Reklamlar
-
16 Aralık 2011, 11:13
Adana İl Temsilcisi
reis007 adlı üyeden alıntı
çin çan çon scooterım aynı durumda olsa çoktan elimde kalmıştı.
sağlam motor bu motor arkadaş
eee bizde bunu diyorduk zaten.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
16 Aralık 2011, 11:18
adanalı adlı üyeden alıntı
eee bizde bunu diyorduk zaten.
zaten tam da bu yüzden gittim taa istanbul'dan aldım ya abicim
-
16 Aralık 2011, 12:04
zaten tam da bu yüzden gittim taa istanbul'dan aldım ya abicim
hadi gözün aydın reis inan bende cok sevindim . havalar ısınsada bulussak ,, sana ziganada sütlaç ısmarlasam ..
-
16 Aralık 2011, 12:05
Reis hakkaten bu habere çok sevindim. Motoru mındar ettin sanıp, gelecek haberi bekliyordum üzülerek.
Bu aralar İzmir yağışlı, geçenlerde ıslak yolda 8-10 km gittim işim vardı. Eve bir geldim her tarafı batmış, sağolsun bilader yıkamış bi güzel. Hazır temizlenmişken garaja kapattım, temiz temiz yatıyo
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
-
16 Aralık 2011, 12:17
-
16 Aralık 2011, 14:58
çok geçmiş olsun reis çok sevindimm
-
16 Aralık 2011, 15:47
-
16 Aralık 2011, 16:05
-
16 Aralık 2011, 17:45
-
16 Aralık 2011, 20:25
Arkadaslar bi yardmci olur musunuz yag ve hava filtresi alicam guvenilir bir site aryorum birde karterdeki yagi bosaltmak icin kac lokma gerekiyor reis motorun sorununu cozdugune sevindim
-
16 Aralık 2011, 20:34
-
16 Aralık 2011, 21:42
iyi güzel oldu atabildin işte. ama devamınıda bekleriz çağatay kardeşim benim gibi iki ağız anahtarla zorlama açlmıyor :s zaten başıma gelenlerin tek sebebi 17lokma yoktu.yani anlıyacağın 17lokma tutar o tapayı ;)
-
16 Aralık 2011, 21:54
bu sabah gösterdim.Allah'a bin şükür ki bir sıkıntı yok.
zaten dün gece 11de kafama tak etti.daha dayanamadım.gittim motorun yanına, tıpayı taktım, yağını koydum, yağ filtresini temizledim.10-15dk bekledikten sonra vurdum marşa çalıştı.ne yalan söyleyim çocuklar gibi sevindim.masrafta çıkartmadı bana aksi taktirde zorlanırdım baya.seviyorum ben bu motoru yaa
çin çan çon scooterım aynı durumda olsa çoktan elimde kalmıştı. sağlam motor bu motor arkadaş
ben sana ne demiştim kardeş :D demedim mi yerinde olsam servise götürmezdim çalışması lazım diye :D
valla üzülmüşüm başına gelen olaya. şimdi bende sevindim :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
16 Aralık 2011, 23:45
bu sabah gösterdim.Allah'a bin şükür ki bir sıkıntı yok.
zaten dün gece 11de kafama tak etti.daha dayanamadım.gittim motorun yanına, tıpayı taktım, yağını koydum, yağ filtresini temizledim.10-15dk bekledikten sonra vurdum marşa çalıştı.ne yalan söyleyim çocuklar gibi sevindim.masrafta çıkartmadı bana aksi taktirde zorlanırdım baya.seviyorum ben bu motoru yaa
çin çan çon scooterım aynı durumda olsa çoktan elimde kalmıştı. sağlam motor bu motor arkadaş
iyi hadi geçmiş olsun kardeş bundan sonra daha dikkatli olursun.
---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:31 ----------
---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:39 ----------
yav reis tşk. ediyorum bende fotoğraf atamıyordum sayende öğrendim.bi deneyeyim dedim halaoğlunun motoru 67 model hoş oldu bende silmedim. kendi fotoğraflarımıda atarım artık
-
17 Aralık 2011, 03:16
s.a arkadaşlar. 2005 model ybr mi 3000 liraya sattım. 4000 liraya kadar yine ybr veya apache düşünüyorum fakat apache kullanmadım hiç.yeniler dijital saat falan güzel olmuş. ama kafamda birkaç soru var kullanıcıları olarak sizlere sormk istedim.
1-vibrasyon durumu nasıl alırsam 2011 ya da 2012 alacağım. ybr ye göre nasıl yani. ybr de vibrasyon yok denecek kadar azdı pişman olur muyum?
2-dijital gösterge probler çıkarır mı yıkamada veya çok soğuk ya da sıcak havada?
3-servis durumu nasıl izmir veya manisa özellikle?
4-motor malzeme, parça kalitesi nasıl?
5-yol tutuş? vs vs bu sorularım haricinde - ve + larını yazan olursa çok sevinirim inanın çok kararsız kaldım şimdiden teşekkürler...
-
17 Aralık 2011, 03:43
a.s. Arkadaşım Sorularına elimden geldiği kadar yanıt vermeye çalışayım.
1- vibrasyon durumu ybr cbf kullanmadım bilmiyorm benım ilk motorum ama o kadar abartılacak ve rahatsız edici değil
2- dijital gösterge çok hoş ve kullanışlı en yüksek hızını ve trip a trip b var km ölçmek için ayrıca 0-60 km hıza kaç sn de çıktığını görebiliyorsun yıkamada ise oraya su gelmemesine özen gösteriyorum ben her hangi bir sorunum olmadı 4 aydır kullanıyorum arkadaşımın apachede oldu ama hemen değiştirildi 0 göstergeyle şu an sorunu yok.
3- ben bursadayım izmir manisaya bir şey diyemem.
4- motor malzemesi kalitesi benim fikrim süper özellikle görünüş.
5- yolda gidişi gayet iyi tek orjinal lastikleri kötü değiştirlmesi gerekiyor
Bence tavsiye ederim çok güzel kullanışlı ve sağlam kaliteli bir motor forumada bir göz atarsan anlarsın hayırlısı olsun.
tigrina adlı üyeden alıntı
s.a arkadaşlar. 2005 model ybr mi 3000 liraya sattım. 4000 liraya kadar yine ybr veya apache düşünüyorum fakat apache kullanmadım hiç.yeniler dijital saat falan güzel olmuş. ama kafamda birkaç soru var kullanıcıları olarak sizlere sormk istedim.
1-vibrasyon durumu nasıl alırsam 2011 ya da 2012 alacağım. ybr ye göre nasıl yani. ybr de vibrasyon yok denecek kadar azdı pişman olur muyum?
2-dijital gösterge probler çıkarır mı yıkamada veya çok soğuk ya da sıcak havada?
5-yol tutuş? vs vs bu sorularım haricinde - ve + larını yazan olursa çok sevinirim inanın çok kararsız kaldım şimdiden teşekkürler...
-
17 Aralık 2011, 04:07
tigrina adlı üyeden alıntı
kardes bende apacheden once cbf vardı gecıs donemınde vıbrasyon baya canımı sıkıodu ama sımdı alıstım bıde motoru sıfır aldıgımda ılk 1000 km de vıbrasyon daha fazlaydı sımdı azaldı o aralar bazen pısmanlık cekıodum anlayacagın bence bır test et 1 2 ay sıkıntı cekerım alısırım dıosan al ben oyle yaptım sımdı ıyıkı almısım dıyorum apache ıcın sımdı motorun tepesınde cbf ten daha rahatım apachenın ustunde ...
-
17 Aralık 2011, 04:07
teşekkür ederim bi karar vereceğim artık. araştırmaya devam ediyorum.titiz bi insanım sorunu takırtısı gürültüsü olmadan sorunsuz binmek isterim aracıma ybr mi de 3000 e titiz kullanarak sattım zaten hayırlısı olur inş.
-
17 Aralık 2011, 04:09
bırde kalıtesını fılan sormussun motorun vıbrasyonu cıkart yamaha ve cbf ıle kafa kafaya kalıte olarak tek farklerı beygır gucu dızeynı cıft şase oluşu amortisorler fılan ıste apachede bunlar cok daha teknolojık vıbrasyon olayıda dedıgım gıbı motorla kaynasmanız ıcın 2 aylık sure verın bırbırınıze sonra tutkunun aska askın sevgıyedonustugunu gorursun)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler