ön farın altında plaka gibi birşey var one yaw?
tamam tamam ben ıkna oldum ocak ayında altımda işallah cbf alacagıma bunu alırım daha ıyı tıp var hıç degılse cbf 150 nın arka stopu tek parca vede 150 ytl nasıl fıyat ama ben bınemem cbf ye felan sokaktan toplamıyoz parayı bıle bıle kazık yıyemem
tam olarak 4000 ytl plakayla beraber ben şahsen kararımı verdım kesın alıcam sıyahını
Aynı model hakkında daha önce açılan başlıkla birleştirilmiştir ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Ben beğenmedim bunu.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bu motorun turkiyedeki akıbetini araştıran arkadaşlar varmı bize bilgi verebilirlermi?nerde satılır, servis vs
spor bir görüntüsü var.Fiyat biraz fazla ama çok kaliteli duruyor.
Evet arkadaşlar daha önce açmış olduğum topigi sizlerlede paylaşmak istedim
Bu motosikleti gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Bence bu motosiklet çok ama çok kaliteli Japon isimli Çin menşeli motosikletlere 5 çeker. http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10571
A ROSE İS FOR A DAY BUT MY. LOVE TO YOU İS FOREVER!
bu motor anadolu yakasında oturanlar ıçin soyluyorum benım bıldıgım kartalda deposu varmıs yedek parca satıs servıs pendıkte servıs satıs guzelyalı tuzla da da var ve motorların kalıtelı oldugu yakından bakıldıgında anlasılıyor ınanın cbf den daha salam ve oturaklı duruyo
esattuncer hiç normal olurmu abim.4 milyar 150 cc ye çok abi çok.ben 9 yıl 251 mz kullandım.birgün yolda kalmadım.motor çekmesi gereken yerde öküz gibi çekiyor.hız istedinmi 140 net basıyorsun.oda modifiye olmadıgı halde.millet tutturmuş çok yakıyor mavrası.motorun popülaritesi düştü.yeni gofti motorlar janjanlı geliyor millete kalite yok.milleti kandırıyorlar hep.tvs fena bi marka deyil.ama o fiyet çok çok.......
...SIKIYSA YAKALA...
cbr125 5 kusur fiyatı war
bilmiom motoru kullanmadım
ama motor cekimden de olabilir
cok kalite ve saglam duruo
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
Ben motoru yakından gördüm(bayisine gittim) motor honda cbf 150 ye göre biraz ufak.4 milyar banada fazla geldi.Yılbasında gene herşey zamlanıcak ozaman kaça çıkacak merak ediyorum doğrusu düz 5milyar yapsınlar bence 2.elinide düşünürseniz arkadaşlar cbf 150 almak daha mantıklı gibi geliyor Tabi bu bir öneridir doğru veya yalnış diyemeyiz.Keşke alıp kullananlar olsada onların görüşünü alsak! max hız olsun yakıt tüketimi olsun alacaklara şimdiden hayırlı olsun...
lezzet gider,mesuliyet kalır...
bence cbf 150 ıle arasında fark var daha ırı duruyo sadece cbf de plastık aksam var onda yok zaten plstık kırıldımı yenısı nerden baksan 200 250 ytl vardır ee arka stopu 150 ytl olan motorun parcaları da pahalı olmaması ımkansız ben her kosulda tvs yı onerırım parcası uygun fıyata buluna bılır hıçdegılse tip olarak zaten sınıfının 1 numarası kımse ben begenmedım demesın cunku tasarım odulu almıs makına yanı bu işin uzmanları sen bu işi biliyosun eyıketı vermişler tvs markasına kendi sınıfında yani
lezzet gider,mesuliyet kalır...
motor iş yapar cbf ile karşılaştırıldıgında performans+lastik ebatlari+kalp yeterli bence tvs apache alinabilir depoda 16litreydi sanirim bu motor rahat 400km yapar
ve dahada gider
motor uzun yola gelirmi gelmezmi bilmem ama 125 lik ybr lar deli gibi kuryecilerin alitnda tam gün çalişiyor dersek uzun yol bile yapılır fakat bu motorunda belli sınırlari var 100 km devamli gidemessin 80-85 gider hiç etkilenmez bile
http://www.motordelisi.com/ftopict-39493-.html işte ressimlerim burada bu side resım nasıl eklenıyo bılmıyorum eklıyemedım kusra bakmayın bi kaç bilgide var adreste
motorumun rengi sıyah bu usttekı resmın aynı gercekten mıkemmel bi motor
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)