TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Kasım 2011, 16:37
miginfly adlı üyeden alıntı
Fotoğraflar iç açıcı
ozgurkayihan neredesin bilmiyorum ama İzmir'de ruhsat plaka 200 tl ye haziran ayında yaptırdım. Aldığın bayiye vekalet vereceksin, en az 100 lira komisyon ekleyip 300 TL ekstra ücret çıkar tahminim. En iyisi biraz bu işlerden anlıyorsan kendin trafiğe gidip, kağıtları bi takipçide hazırlatıp dosyayı elden vermendir.
Heyecanı sen motoru alınca görürsün, daha şimdi böylesin
bir günde biz koyalım resimleri adem
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
Reklamlar
-
29 Kasım 2011, 18:34
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
-
29 Kasım 2011, 19:37
miginfly adlı üyeden alıntı
istanbul kağıthane bayisinde servisin iyi olduğunu duydum aklıma bu motoru sokan arkadaş ordan aldı motoru benide musallat etti servis konusunda da oldukça iyilermiş anında 1 telefonla geliolarmış nerdeysen oraya...
-
30 Kasım 2011, 02:09
gokseltoprak adlı üyeden alıntı
bakıyorum da amma çok muğlalı varmış
ben de muğlada öğrenciyim, ocak şubat gibi bi motor alayım diyorum dostlar. ancak henüz karar verebilmiş değilim. mondial mcx ve tvs apache arasında kaldım diyebilirim. şöyle alıcı gözle bakınca mondial cılız kalıyor tvs'nin yanında. ama kullanıcıları çok övüyor modeli, ayrıca tvs de vibrasyon sorunu varmış. en iyi bilgiyi siz verebilirsiniz, bekliyorum o yüzden.
bu arada sarı konak'ın önünde bi apache gördüm geçen, o sizden birinin mi beyler
05077602274 apacheyi gormek ıstersen benı ara bende koteklıdeyım :D
-
30 Kasım 2011, 02:20
imperiaer adlı üyeden alıntı
05077602274 apacheyi gormek ıstersen benı ara bende koteklıdeyım :D
erol geçenlerde akyakaya aktım bi deniz kenarında gezinti yaptım çınar zeytinlik falan bi an dedim örene uzansammı sonra vazgeçtim bi gün akarız belki sen ben cbf ci arkadaşın
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
30 Kasım 2011, 22:04
ixeywent adlı üyeden alıntı
erol geçenlerde akyakaya aktım bi deniz kenarında gezinti yaptım
çınar zeytinlik falan bi an dedim örene uzansammı sonra vazgeçtim bi gün akarız belki sen ben cbf ci arkadaşın
akarız rabı ne zmn ıstersen mesaj atbana bende ayarlamaya calısırm:D
-
30 Kasım 2011, 22:21
merhaba arkadaşlar bilgisayarımın bozulması sonucu uzun süredir girememiştim geçen hafta motorumda bir anormallik fark ettim benzin depo kapığının yanbından boya kabarmış ve altından pas çıkmış servise gittiğimde birşey yapamyız dışarıda biri çizmiştir falan filan diye hikayeye başladı bende kapalı garajda kalıyor kimse çizememez üsteli aldıuğımdan beri bursa hiç yağmur bile yağmadı diyince sizde olmuş bişey rutuş dışında bişey yapamayız dediler tvs ye mail ettım ama dünden beri cevap gelmedi şimdi bu motorların garantisi yok mu yani 11.11.2011 de alınan bir motor bu kadar çabuk paslanır mı Türkiyeyede haziran ayında girmiş
-
30 Kasım 2011, 23:03
cagatay16 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar bilgisayarımın bozulması sonucu uzun süredir girememiştim geçen hafta motorumda bir anormallik fark ettim benzin depo kapığının yanbından boya kabarmış ve altından pas çıkmış servise gittiğimde birşey yapamyız dışarıda biri çizmiştir falan filan diye hikayeye başladı bende kapalı garajda kalıyor kimse çizememez üsteli aldıuğımdan beri bursa hiç yağmur bile yağmadı diyince sizde olmuş bişey rutuş dışında bişey yapamayız dediler tvs ye mail ettım ama dünden beri cevap gelmedi şimdi bu motorların garantisi yok mu yani 11.11.2011 de alınan bir motor bu kadar çabuk paslanır mı Türkiyeyede haziran ayında girmiş
olacak şey değil, bırak tvs yi çin malı kalitesi düşükte bile görmedim duymadım
durduk yere mi oldu yani
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
30 Kasım 2011, 23:06
imperiaer adlı üyeden alıntı
akarız rabı ne zmn ıstersen mesaj atbana bende ayarlamaya calısırm:D
sen ayarla kendini bana her yol kırkkale ben gelirim.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
30 Kasım 2011, 23:35
merhaba arkadaşlar. yaza doğru bir motor almak istiyorum çok araştırdım cbr 125.ybr 125 ve apache arasında kaldım benim boy 1.69 kilo 64 Apache yi kullana bilirmiyim boyum yeterlimi ve çorumda yaşamaktayım en yakın bayi bana ankara serviste bi sıkıntı yaşarmıyım. sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden tşkler
-
30 Kasım 2011, 23:44
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
olacak şey değil, bırak tvs yi çin malı kalitesi düşükte bile görmedim duymadım
durduk yere mi oldu yani
şimdi bu motorun deposunun boyanması lazım değil mi serviste bundan önce arabalarımda bir vida dahi 2 yıl garantisi vardı bakalım tvs ana merkez ne diyecek eğer burdaki servis onarım yapmazsa bakıma götürmücem hiç adamların birde dedikjler çok komik ben kapalı özel garajımız var arabama yan yana duruyor diyorum çocuklar yapmıştır diyorlar uyuz oldum dediğiniz gibi çin mallarında bile rastlanmıcak bişey acaba nbu depoyu boyatmak kaç tldir dışarıda birde nasıl sökeriz
---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:41 ----------
brhn_19 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar. yaza doğru bir motor almak istiyorum çok araştırdım cbr 125.ybr 125 ve apache arasında kaldım benim boy 1.69 kilo 64 Apache yi kullana bilirmiyim boyum yeterlimi ve çorumda yaşamaktayım en yakın bayi bana ankara serviste bi sıkıntı yaşarmıyım. sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden tşkler
boyun yeter ben 165 cmyim rhat kullanıyorum kilomda 50 bir sorun yaşamazsınız ybr yerine apacheyi öneririm güzel makine başlarda titreşim oluyor 0 makinede ama sonradan azlamya başlıyor benim daha rodaj bitmemesine rağmen ilk baştaki o titreşim yok zaten motoru aldığımda rolanti 4 bindeydi adamların bişeyden anladığı yok burdaki adalı abimin sayesinde rolantiyi 1400 e düşürdüm
-
30 Kasım 2011, 23:52
-
30 Kasım 2011, 23:53
şimdi bu motorun deposunun boyanması lazım değil mi serviste bundan önce arabalarımda bir vida dahi 2 yıl garantisi vardı bakalım tvs ana merkez ne diyecek eğer burdaki servis onarım yapmazsa bakıma götürmücem hiç adamların birde dedikjler çok komik ben kapalı özel garajımız var arabama yan yana duruyor diyorum çocuklar yapmıştır diyorlar uyuz oldum dediğiniz gibi çin mallarında bile rastlanmıcak bişey acaba nbu depoyu boyatmak kaç tldir dışarıda birde nasıl sökeriz
---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:41 ----------
boyun yeter ben 165 cmyim rhat kullanıyorum kilomda 50 bir sorun yaşamazsınız ybr yerine apacheyi öneririm güzel makine başlarda titreşim oluyor 0 makinede ama sonradan azlamya başlıyor benim daha rodaj bitmemesine rağmen ilk baştaki o titreşim yok zaten motoru aldığımda rolanti 4 bindeydi adamların bişeyden anladığı yok burdaki adalı abimin sayesinde rolantiyi 1400 e düşürdüm
çok tşk ederim yani sen diyosunki al motoru çorumda iyi bir usta bul ona yaptır motorun bakımını ama garantiden çıkmıyormu bu şekilde ?
-
01 Aralık 2011, 00:08
boyama pahalı olur 100tl den aşağı olmaz bence
kaplama yapmak daha mantıklı olur herhalde
bildiğim kadarıyla motor kısmı ve gösterge garanti kapsamında diye biliyorum, aldığım gün servisin söylediği buydu bana
kitapçıkta yazana göre herhangi bir dış etken kaza taş çarpması çizik dışındak paslanmalar garantide yazdığına göre bakaım tvs Türkiye ne diyecek ben en çok onu merak ediyorum
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:00 ----------
çok tşk ederim yani sen diyosunki al motoru çorumda iyi bir usta bul ona yaptır motorun bakımını ama garantiden çıkmıyormu bu şekilde ?
o size bağlı benim bir sorunum oldu ve bursadaki tek servis bayi yedek parça satan yer ilgilenmedi motoru alalı bir ay olmadan pas yaptı bu yüzdeneğer bu sorunu gidermezlerse gitmicem en kötü alıkesire yada istanbula gidipte yaptırırım bakımları hemde gezmiş olurum
-
01 Aralık 2011, 00:12
-
01 Aralık 2011, 00:19
o zaman zorunlu teknik servislerini ankarada yaptırcam seninde söylediğin gibi hemde gezmiş olurum ben bu motoru genelde şehir içi kullancam zaten arada sırada yakın illere giderim gezmek için çokta hor kullanmam motoru sizce çok sıkıntı yaratırmı motor. deneyimli arkadaşlarda cvplarsa çok sevinirim şuan para biriktiriyorum motor için çöpe gitmesin..
-
01 Aralık 2011, 00:38
o zaman paslanmaya karşı garanti kapsamına girer
üzerine git mail at, telefon aç
ve bağlı olduğun serviside şikayet et
tvs fabrikaya kadar ulaştıracağım diye göz dağı ver, noter tasdikli yazı göndereceğini söyle
aynen mail attım bakalım cevap bekliyorum olmadı yarın arayıp konuşucam
---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:30 ----------
o zaman zorunlu teknik servislerini ankarada yaptırcam seninde söylediğin gibi hemde gezmiş olurum
ben bu motoru genelde şehir içi kullancam zaten arada sırada yakın illere giderim gezmek için çokta hor kullanmam motoru sizce çok sıkıntı yaratırmı motor. deneyimli arkadaşlarda cvplarsa çok sevinirim şuan para biriktiriyorum motor için çöpe gitmesin..
http://www.youtube.com/watch?v=24Y48...eature=related ben bu videoyu izleyipote kara verdim ikinci motorum bu ilki hyosung gt 250rdı
-
01 Aralık 2011, 11:30
kitapçıkta yazana göre herhangi bir dış etken kaza taş çarpması çizik dışındak paslanmalar garantide yazdığına göre bakaım tvs Türkiye ne diyecek ben en çok onu merak ediyorum
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:00 ----------
o size bağlı benim bir sorunum oldu ve bursadaki tek servis bayi yedek parça satan yer ilgilenmedi motoru alalı bir ay olmadan pas yaptı bu yüzdeneğer bu sorunu gidermezlerse gitmicem en kötü alıkesire yada istanbula gidipte yaptırırım bakımları hemde gezmiş olurum
hiçbiri olmazsa servise de fabrikaya da sizi tüketici haklarına şikayet edicem dava açıcam de nedense tüketici haklarından bütün işverenler it gibi tırsıyolar hemen bi şekilleri değişior ben nerde zorda kalsam bunu uyguladım hep de bi şekilde sonuca vardım...
-
01 Aralık 2011, 15:58
Kardeşim bence sen Apache alma. Servis önemli bi faktör, sıkıntı yaşamanı istemem
---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:53 ----------
Telefon ile iletişim kurmanı tavsiye ederim. Satış sonrasından Selçuk ya da Soytürk beyler ile konuyu paylaş.
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
-
01 Aralık 2011, 17:09
arkadaşlar merhaba, ben nisan ayında ilk çıkan partiden 2011 model tvs almıştım. ilk zamanlarda buralara da yazdım fakat arkadaşlar yeterince ısınamamasından kaynaklanabilir demişlerdi. motoru ilk çalıştırdığım da ve normal giderken 3.000 ila 4.000 devirlerde gaz yememe problemi ya da tıkanma problemi ya da bir problem vardı. gaza hafif hafif bastığımda egsozdan ufak sesli bat bat sesleri geliyordu. karbiratörünü değiştirdik garanti kapsamında.
şimdiki problemim ilk çalıştırdığımda gaz almama ya da fazla gaz alma ya da yine bir problemim var. aldım alalı problemlerle başım ağrıdı. servisini aradım gelin bakalım dediler. haftasonu kağıthane'ye sürat motor'a gidecem.
ha bir de akü nasıl oluysa 3.000 km'de bitti galiba. ayak marşıyla çalıştırıyorum motoru.
bilen arkadaşlar allah rızası için bi yardım etsin. arkadaşımda 2008 modeli var, motor kullanmayı ondan öğrendim, seviyorum motorumu ama bu problemlerim başımı ağrıtıyor, motordan soğuyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler