Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    TVS Apache RTR150 2011 Opel Corsa D 2011
    bu akşam hiç sorun yaşamadım viteste tıkır tıkır geçti rodajda diye yapıyor sanırım 50 kmde kesildi bu sorun 20 km yaptım bu akşam hiç sorun yaşamadım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    biraaz canlandırmak lazım bu başlığı

ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    Alıntı cagatay16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biraaz canlandırmak lazım bu başlığı
    bi kaç foto at o zaman :9
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

Motosikleti
    Alıntı ixeywent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi kaç foto at o zaman :9

Uploaded with ImageShack.us

---------- Post added at 02:03 ---------- Previous post was at 02:01 ----------

telefonla gece çektim kusura bakmayın

miginfly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vergisiz
    Service manual'i gerekli arkadaşlar, bugün bana yarın size. 4 koldan bi araştıralım derim..
    Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)

reis007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ara verdik , yaza kısmet...
    neki bu service manuel.araştırdım biraz devre ile ilgili bişey ama anlamadım
    Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı reis007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neki bu service manuel.araştırdım biraz devre ile ilgili bişey ama anlamadım
    kullanım kitapçığı yani

Motosikleti
    her 2000 km de yağını. 5000 km de hava filtresini ve yağ filtresini. 15000 km de bujisini değiştirin. tamam kitapçığa falan gerek yok

Motosikleti
    arka amortisör sağa çevirdin mi sertleşiyor sola çevirdin mi yumuşuyor yağ yağ çubuğunda en üstteki x seviyesinde olmalı arka fren telinin ucundaki somundan anladığım kadarıyla fren pedalı ayarlanıyor aşağıya yada yukarıya diye aklıma geldikçe yazarım yine

---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:12 ----------

ön far apulü hs parklar dipsiz sinyallerde aynı olması lazım 200 kmde birde zincir yağlardıım ben öteki motorumda

Motosikleti
    tvs apache
    teşekkür ederim kardeşim.aslında bende motoru aldığımdan beri baya borçlandım bi toparlıyamadım ama montta lazım işte.bu ay biraz sıkışıcaz napalım

kardeş bence sen yanlış ölçüyorsun, yada yeni aldığın için heyecandan biraz fazla abartıyorsun
    40 km'de bi motorun ya yağı eksik konmuştur.yada yağ deposu deliktir.başka ihtimal kalmıyor.
    arkadaşım belkı yanlış yaptığın birşey var motor bantın uzerınde giderken toparlanıyo motorlar boşta çalıştırılıyo yağı eksık olma ihtimalı çok az motor yağına bakmak için yapılan en çok hata motor düz bir yerde orta sehpada ön teker yere değdirilecek ve yağ seviyesine ole bakılacak birde böle dene

---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:33 ----------

Alıntı miginfly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Service manual'i gerekli arkadaşlar, bugün bana yarın size. 4 koldan bi araştıralım derim..
    servis manuelıne gerek yok anahtar işareti çıkıyor kımse markasına laf söyletmez o yuzden aksı olmadığı surece servıs lambasında değiştir ama ben 1000de 800değiştiriyorum o başka

---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:36 ----------

Alıntı miginfly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende çanta düşünüyorum, fotolar çok iyi olurdu hakkaten. Bu arada service manual'ini bulabilen yok herhalde. Ses çıkmadı kimseden..

Yağın kaç km de değişmesi gerektiği belli, 1000 km ya da 2000 km sonra yağ mı değişir. Yağa yazık tüketim çılgınlığı bence. Zaten yeni yağ koyduğunuzda şöyle bi 100 km alışma süreci olur. Kaliteli yağ kullan olması gerektiği süre ve km'lerde değişimini yap o motor ölmez..Gerisi boş
    çanta aparatı için levent motorda var 150 lıra verip givi çanta alırsın sıkıntı olmaz 60 lirasyada var sonu benımkı gıbı saklama kabı olarak kullanırsın

Motosikleti
    Alıntı myword1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım belkı yanlış yaptığın birşey var motor bantın uzerınde giderken toparlanıyo motorlar boşta çalıştırılıyo yağı eksık olma ihtimalı çok az motor yağına bakmak için yapılan en çok hata motor düz bir yerde orta sehpada ön teker yere değdirilecek ve yağ seviyesine ole bakılacak birde böle dene[COLOR="Silver"]
    motor yağı eksik olan benim motordu dediğin gibi baktım 3 kere üçündede aynıydı ve yağ ekledim yarım litreden fazla aldı ve yağ çubuğunda normal seviyeye geldi seside azaldı tarıltı gitti

miginfly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vergisiz
    Service manual'ini kullanım kitapçığı olarak algıladınız arkadaşlar.. Kitapçığı bende var, service manual ayrı.. Henüz gerekmese de, mesela motor açılması gerekti. Götürdüğünüz usta herşeyi bilemez. Ki piyasada "usta" diye ne adamlar dolaşıyor. Bir işi ya kendiniz yapın ya da yaptırdığınız kişiyi takip edin. Daha evvel de söylediğim gibi kimse sizin motorunuza sizden daha iyi bakamaz. Tabi bu söylediğim benim gibi hassas olanlarınız için geçerli.

Service manual kullanım kitapçığından çok daha detaylı ve motorun her bir yerini açıklayan ayrı bir kitapçık
    Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)

Motosikleti
    http://www*****ibd.com/doc/36949038/...Service-Manual
    burda rtr 180liğin var dediğin olabilir ben corsada gidip servisten istemiştim fotokopi çektim ama muhabbetim var diye verdiler yoksa vermiyorlar dediğiniz gibi kendin yapıcaksın bakımı vs şu ilk 500 geçsin sonra her 500de ben değiştiricem yağını arabada olduğu gibi

Mavi_Anahtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3i EVO
    Bakımını iyi güzel kendiniz yapıyorsunuz da bu durum motoru garanti dışına sokuyor

Ayrıca her 500 km de yağ mı değişir

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------

İzlemeyenler için sky türk "altın elbiseli adam " ın yaptığı apache testi

http://www.youtube.com/watch?v=24Y48YY36d8

motoloji - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache 2009
    motor yağı eksik olan benim motordu dediğin gibi baktım 3 kere üçündede aynıydı ve yağ ekledim yarım litreden fazla aldı ve yağ çubuğunda normal seviyeye geldi seside azaldı tarıltı gitti
    cagatay kardeş bişeyi merak ediyorum;acaba yağ seviyesine bakarken yağ çubuğunu tekrardan yerine sıkaraktanmı baktın yoksa öylesine batırıp çıkardınmı. doğru olanı tekrardan sıkıp bakman

Motosikleti
    http://www*****ibd.com/doc/36949038/...Service-Manual
    burda rtr 180liğin var dediğin olabilir ben corsada gidip servisten istemiştim fotokopi çektim ama muhabbetim var diye verdiler yoksa vermiyorlar dediğiniz gibi kendin yapıcaksın bakımı vs şu ilk 500 geçsin sonra her 500de ben değiştiricem yağını arabada olduğu gibi
    arabanın yağını sen mi değiştiriyorsun arabadada oldugu gibi diye ona mı dedin yoksa arabanın yağını her 500 de mi değiştiriyorsun?

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Merhaba Arkadaşlar Bugün Havayı Güzel Bulduk Bir Gezi Yapalım Dedik Sizede Bir Kaç Foto Paylaşmak İstedim Buyurun...

Motosikleti
    Alıntı motoloji adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cagatay kardeş bişeyi merak ediyorum;acaba yağ seviyesine bakarken yağ çubuğunu tekrardan yerine sıkaraktanmı baktın yoksa öylesine batırıp çıkardınmı. doğru olanı tekrardan sıkıp bakman
    sıkıpta baktım düz bir zeminde orta sehpada

---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:34 ----------

Alıntı ixeywent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arabanın yağını sen mi değiştiriyorsun arabadada oldugu gibi diye ona mı dedin yoksa arabanın yağını her 500 de mi değiştiriyorsun?
    yok 5000kmde bir castrol 5w40 koyarım yada bulamazsam mobil 1 5w30 iki markada aslında aynıdır onun ki servis normalde 15 bin km diyor bir dahaki ay servise gidicem ve garantide hiç sorun olmadı kendim yağ değiştirdim diye arabada yazılım farklı turbo büyüttüm ayrıca şanzıman kalibrasyonu yaptım vitesler çok sert ve giderken 10 kmnin altına düşmedin mi 1 geçmiyordu mekanik ve elektronik konusunda biraz bilgim vardır bu arada corsam 2011 model daha 13 ay garantisi var

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:38 ----------

aa bende bursadayım koruparkta oturuyorum gerçi trafiğe fazla çıkamıyorum öteki motorumla geçirdiğim kaza yüzünden eğer cesaretimi yeniden kazanırsam buluşmalara gelmek isterim

reis007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ara verdik , yaza kısmet...
    o siyah apachenin üstündeki kask suomy'mi ve öyleyse ayıptır sorması fiyatı nedir.bana motoru aldığım adam hediye etmişti aynı o kasktan.

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    o siyah apachenin üstündeki kask suomy'mi ve öyleyse ayıptır sorması fiyatı nedir.bana motoru aldığım adam hediye etmişti aynı o kasktan.
    Yok Kaskların 2 side Nitro Siyah olan 99 Benimki 129.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

sıkıpta baktım düz bir zeminde orta sehpada

---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:34 ----------

yok 5000kmde bir castrol 5w40 koyarım yada bulamazsam mobil 1 5w30 iki markada aslında aynıdır onun ki servis normalde 15 bin km diyor bir dahaki ay servise gidicem ve garantide hiç sorun olmadı kendim yağ değiştirdim diye arabada yazılım farklı turbo büyüttüm ayrıca şanzıman kalibrasyonu yaptım vitesler çok sert ve giderken 10 kmnin altına düşmedin mi 1 geçmiyordu mekanik ve elektronik konusunda biraz bilgim vardır bu arada corsam 2011 model daha 13 ay garantisi var

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:38 ----------

aa bende bursadayım koruparkta oturuyorum gerçi trafiğe fazla çıkamıyorum öteki motorumla geçirdiğim kaza yüzünden eğer cesaretimi yeniden kazanırsam buluşmalara gelmek isterim
    Tabi Olabilir Müsait Bir Zamanda Sen Cesaretini Kazan Yaparız Bir Şeyler...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)

Bu Konudaki Etiketler