TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Kasım 2011, 00:52
Reklamlar
-
18 Kasım 2011, 00:57
cagatay16 adlı üyeden alıntı
boştan biri geçerken bazen geçmiyor neden olur bu rodajda diye mi
bu bazen bendede oluyor debriyajı bırakıp tekrar sıktığında sorunsuz geçiyor
-
18 Kasım 2011, 01:38
bugün resmen yolda rezil oldum kırmızıda boşa almıştım takıldı rahat bir buçuk dk uğraştım 1 e geçirmek için ne yapsam olmadı vites pedalı kırılcak sandım hatta bir ara öyle bir bastırdım ki
---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:17 ----------
bizim motorların ampul türü nedir philipsle değiştireyim diyorum yada osram kitapçıkta halojen hs 12v 35/35w yazıyor
-
18 Kasım 2011, 02:21
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
18 Kasım 2011, 03:39
ixeywent adlı üyeden alıntı
motor yeni huyunu suyunu bilmiyorum ikide kalkar mı hiç denemedim nedir peki bu 1 e geçmeme olayı çözen var mı altınelbiseli adamda vitesleri falan çok iyi demişti ondan tercih etmiştim ikinci motorum olarakama şimdiden sorun yaptı
birde ampul türü nedir farın
-
18 Kasım 2011, 03:47
-
18 Kasım 2011, 13:26
-
18 Kasım 2011, 15:42
Sorun yağlama ile ilgili arkadaşlar, özellikle vites düşürürken hafif ara gaz dokundurursanız çok daha rahat geçtiğini göreceksiniz.
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
-
18 Kasım 2011, 16:23
miginfly adlı üyeden alıntı
Sorun yağlama ile ilgili arkadaşlar, özellikle vites düşürürken hafif ara gaz dokundurursanız çok daha rahat geçtiğini göreceksiniz.
bende boştan 1 e geçerken oluyor yağlamayla ilgili derken biraz açar mısınız
birde ampul türünü bilen yok galiba
-
18 Kasım 2011, 17:37
bende boştan 1 e geçerken oluyor yağlamayla ilgili derken biraz açar mısınız
birde ampul türünü bilen yok galiba
ampulün türünü tayyeabe sormak lazım şaka tabi ampul türü halojen yani karşıdan gelince göz almayan cinsten...yağlamayla ilgisi olsa herkesde aynı sorun olmazdı bende kalıtsal bi durum zamanla oturmasının açılımıda dişlinin aşınması demek oluyor
-
18 Kasım 2011, 19:26
-
18 Kasım 2011, 19:34
ozgurkayihan adlı üyeden alıntı
ampulün türünü tayyeabe sormak lazım
şaka tabi ampul türü halojen yani karşıdan gelince göz almayan cinsten...yağlamayla ilgisi olsa herkesde aynı sorun olmazdı bende kalıtsal bi durum zamanla oturmasının açılımıda dişlinin aşınması demek oluyor
yok abi ampul türü dediğim o değil h1 h3 h4 vs. varya kitapçıkta hs yazıyor ben hiçbir yerde bulamadım fotoyu ekliyorum daha anlaşılır olur
Uploaded with ImageShack.us
-
18 Kasım 2011, 19:34
Mont gayet hoş görünüyor yakışmış hocam Merak ettiklerim ise montun arkası sanki kırmızıydı düz siyah değildi birde sizin boy kilo nedir üzerinizde nasıl durdu M beden, malzeme kalitesi nasıl birde soğukta sürüş yapıp denedinizmi tecrübelerinizi paylaşırsanız
-
18 Kasım 2011, 19:37
reis007 adlı üyeden alıntı
mont güzele benziyor benimde siyah nitro montum var kimse kurye misin demedi ünide
bu arada arabalarda uzun kısalar h4 olur acaba basım hatası mı var kitapçıkta
-
18 Kasım 2011, 19:45
junkchanser adlı üyeden alıntı
Mont gayet hoş görünüyor yakışmış hocam
Merak ettiklerim ise montun arkası sanki kırmızıydı düz siyah değildi birde sizin boy kilo nedir üzerinizde nasıl durdu M beden, malzeme kalitesi nasıl birde soğukta sürüş yapıp denedinizmi tecrübelerinizi paylaşırsanız
öncelikle teşekkürler.bu kırmızı-siyah modeli değil, düz siyah modeli.özellikle bu renk olsun istedim.boy 1.80, kilo 75.az sonra eve giderken 12-13 km kadar soğukta nasılmış test edeceğim.sonucu paylaşırım.
mont güzele benziyor benimde siyah nitro montum var kimse kurye misin demedi ünide
teşekkürler.bende üni-iş-ev arası kullanıcam.başka biyere gitmiyorum,zaten havalar soğuk biyere kıpırdayamıyoz
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
-
18 Kasım 2011, 19:55
öncelikle teşekkürler.bu kırmızı-siyah modeli değil, düz siyah modeli.özellikle bu renk olsun istedim.boy 1.80, kilo 75.az sonra eve giderken 12-13 km kadar soğukta nasılmış test edeceğim.sonucu paylaşırım.
teşekkürler.bende üni-iş-ev arası kullanıcam.başka biyere gitmiyorum,zaten havalar soğuk biyere kıpırdayamıyoz
mont güzel motor olmasa bile alınır,tecrübelerine göre edinebilrim bende kaç para ayıptır sorması? :D
-
18 Kasım 2011, 20:56
çık çık bişey olmaz eğer mont rüzgar geçirmezse ben her akşam dışarıdayım motorda yeni hevesimi alyorum soğuk etkilemiyor
-
18 Kasım 2011, 21:27
ozgurkayihan adlı üyeden alıntı
çantalar ne kdr bilen var mı?
Boyutuna ve markasına göre değişiyor kardeş
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
boştan biri geçerken bazen geçmiyor neden olur bu rodajda diye mi
Soğuk havalardan dolayı olabilir
-
18 Kasım 2011, 21:48
şimdi durum şöyle arkadaşlar.hava 7-8 derece gibiydi.110 km hıza kadar çıktım eve gelirken.gram rüzgar girmedi vücuduma.dolayısıyla üşümedim.biraz pahalı gibi görünmesiyle beraber değer bence.test edip onaylandı ;) özgür kardeş, ben biraz daha uzun yolda test edeyim.sana al veya alma derim.fiyatı motosuperstore de 179 tl.orda beden yok görünüyo ama var ellerinde.öyle dedi satıcı.ben 3 taksit yaptım 190 gibi bişe ödedim.
-
18 Kasım 2011, 22:50
alper150zc adlı üyeden alıntı
uzun yol tecrübesi nedir vede nabarak o tecrübeye edinilir uzun yol tecrübesi yapmak için uzun yola çıkmak gerekir bölece tecrübe edinilir ozaman bence hava şartları müsayitse sabahtan çıkılır aksama orda olunur şehir içi trafiğinden dağa tehlikesizdir bence--kamyon dağa ekonomik götürüyosa kamyon götürmüyosa hava yağmursuz cokta soğuk deilse atlarım motoruma giderim tabi buda bi zevk meselesi
Elbetteki zevk meselesi buna katlıyorum. ama burası türkiye ve yollarda herşey olabilir(mucur gibi). ben bununla ilgili olarak acı bir tecrübe yaşadım. ve eğer motorla uzun yola çıkcaksan lütfen tam takır giyin(mümkünse tabii)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler