Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    Alıntı cagatay16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok sıkılırsa buji tırnakları vurma yapıyor malesef

---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:28 ----------

bugün motorumun yağına baktım ve çubukta yağ xxx olanların en altında yani ilk x ya gelmiş normalde bu en üst xda olması gerekmez mi motor 0 birde 40 km böyle kullandm kitapçıkta ikisinin arası olması gerektiği yazıyor şimdi ben buna 10 w40 yağ ilave edersem problem olur mu
    düz bi zemin olduguna dikkat et. ve yağ çubuğunu takıp mı ölçüyorsun yoksa hiç çevirip sıkmadanmı. sanırım yağ çubuğunu takıp da ölçmemiz gerekiyor.
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yns0707 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Crf Rally
    Alıntı ozgurkayihan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 3-5 güne alıyorum apaçiyi ama şimdiye kdr hiç motor deneyimim yok kıçıkırık bi kastinom vardı lisede şimdi 30 olduk hesap edin işte vitesli motor kullanmışlığım yok mecidiyeköyden büyükçekmeceye götürücem motoru istanbul trafiğinde geç saatde gitmeyi planlıorum yollar boşken. Sizce şansım nedir ilk kullanıcak olan biri için nelere dikkat etmeliyim şöförlüüm hiö yok değil araba senelerdir kullanıorum ama motor hiç kullanmadım bi yardımcı olun bana püf noktalar nelerdir.?
    İstanbul trafiğine dikkat etmen yeterli olacaktır sizin için Kesin elinize ne zaman geçecek motor ? Ben yarın istanbulda olacağım apache'm ile gelip yoldaş olabilirim size

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok sıkılırsa buji tırnakları vurma yapıyor malesef

---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:28 ----------

bugün motorumun yağına baktım ve çubukta yağ xxx olanların en altında yani ilk x ya gelmiş normalde bu en üst xda olması gerekmez mi motor 0 birde 40 km böyle kullandm kitapçıkta ikisinin arası olması gerektiği yazıyor şimdi ben buna 10 w40 yağ ilave edersem problem olur mu
    nasıl olur motor kaç km de
    benim yağ değişeli 3000km oldu çubuğa bakınca normal gözüküyo 4000 e kadar gider herhalde
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Motosikleti
    Hyosung GT 250R
    yrna malesef yetişmez zannediorum önmüzdeki haftaya kalacaktr motoru almam yada h.sonu ama aldığım zaman gelip yoldaş olabilirsin tşk ederim.

Motosikleti
    TVS Apache RTR150 2011 Opel Corsa D 2011
    Alıntı ixeywent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    düz bi zemin olduguna dikkat et. ve yağ çubuğunu takıp mı ölçüyorsun yoksa hiç çevirip sıkmadanmı. sanırım yağ çubuğunu takıp da ölçmemiz gerekiyor.
    düz bir zamin ve orta sehpada ölçtüm yağ çubuğunu takıpta minimum seviyesinin altında hep

---------- Post added at 14:56 ---------- Previous post was at 14:54 ----------

Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim yağ değişeli 3000km oldu çubuğa bakınca normal gözüküyo 4000 e kadar gider herhalde
    motor daha 40 kmde 0 almıştım cuma günü

reis007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ara verdik , yaza kısmet...
    güzelmiş reis, walla benimde ihtiyacım var işe girince hemen alıcam bi mont bende rengide güzel
    teşekkür ederim kardeşim.aslında bende motoru aldığımdan beri baya borçlandım bi toparlıyamadım ama montta lazım işte.bu ay biraz sıkışıcaz napalım
    düz bir zamin ve orta sehpada ölçtüm yağ çubuğunu takıpta minimum seviyesinin altında hep

---------- Post added at 14:56 ---------- Previous post was at 14:54 ----------

motor daha 40 kmde 0 almıştım cuma günü
    kardeş bence sen yanlış ölçüyorsun, yada yeni aldığın için heyecandan biraz fazla abartıyorsun
    40 km'de bi motorun ya yağı eksik konmuştur.yada yağ deposu deliktir.başka ihtimal kalmıyor.
    Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...

Motosikleti
    Alıntı reis007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim kardeşim.aslında bende motoru aldığımdan beri baya borçlandım bi toparlıyamadım ama montta lazım işte.bu ay biraz sıkışıcaz napalım

kardeş bence sen yanlış ölçüyorsun, yada yeni aldığın için heyecandan biraz fazla abartıyorsun
    40 km'de bi motorun ya yağı eksik konmuştur.yada yağ deposu deliktir.başka ihtimal kalmıyor.
    yağ eksik konulmuş bence yağ akıtmıyor ikinci motorum bu bundan önce hyosung vardı hiç başıma gelmemişti abartma yok
    biraz önce opet fullmoto 10w40 ekledim yarım litreden fazla aldı motor çubukta full seviyeye geldi bakıma gidince aldığım yerlede bu konuya ilgili konuşucam motoru sözde kontrol edipte verdiler

motoloji - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache 2009
    kartalizma 07 kardeş yağ değişeli 3000 km oldu demişsin, motosiklet yağının ömrü maximum 2500 km'dir, bu km den sonra eksilsede eksilmesede o yağın değişmesi gerekiyor bilgin olsun.(ama değişik özellikli özel bi yağ kullanıyorsan ona bişey diyemem.)

Mavi_Anahtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3i EVO
    Alıntı reis007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar scoyco dizlik kullanıyorum.biliyorsunuzdur bu dizliği,depoyu çok çiziyor.vida başlarını bantladım çizmesin diye ama dizliğin plastiğide sert biraz, o bile çiziyor gibi.bende şu linkteki karbon fiber kaplamadan yapmak istiyorum.sizce nasıl olur.yakışırmı?
    Ah o dizlikler.. Geçen motora bindim baktım deponun her iki yanında da çizik var . Bu nereden olur nereden olur diye düşünüyorum biri çizdi desem iki çizikde aynı hizadan küçük bir ihtimal filan diye düşünürken gene dizlikleri taktığım bir gün jeton düştü benim . Artık pasta cila düzeltecez bir şekilde . Plastik kısmı çizmez zannetmiyorum o vida yerini kapatmak lazım bir şekilde . Fiber iyi olurmu bilemiyorum.

Bu arada motora sonunda çanta taktım çileden kurtuldum . Fotoğraf çekersem eklerim burayada.

Motosikleti
    fabrika eksik koymuş olmalı aldığım yerde sözde kontrol edipte verdi ama yağa bakmamış demek ki bugün koydum yarım litreden fazla aldı yanlız 2500 kmde bir değişmiyor mu mu yağ sizin baya olmuş

---------- Post added 17-11-2011 at 00:54 ---------- Previous post was 16-11-2011 at 23:48 ----------

Alıntı Mavi_Anahtar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ah o dizlikler.. Geçen motora bindim baktım deponun her iki yanında da çizik var . Bu nereden olur nereden olur diye düşünüyorum biri çizdi desem iki çizikde aynı hizadan küçük bir ihtimal filan diye düşünürken gene dizlikleri taktığım bir gün jeton düştü benim . Artık pasta cila düzeltecez bir şekilde . Plastik kısmı çizmez zannetmiyorum o vida yerini kapatmak lazım bir şekilde . Fiber iyi olurmu bilemiyorum.

Bu arada motora sonunda çanta taktım çileden kurtuldum . Fotoğraf çekersem eklerim burayada.
    çantayı kaça aldınız bende motora tam alışınca arkasına bir çanta düşünüyorum

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı motoloji adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kartalizma 07 kardeş yağ değişeli 3000 km oldu demişsin, motosiklet yağının ömrü maximum 2500 km'dir, bu km den sonra eksilsede eksilmesede o yağın değişmesi gerekiyor bilgin olsun.(ama değişik özellikli özel bi yağ kullanıyorsan ona bişey diyemem.)
    normalde bu kadar uzatmam aslında, motorun yeni olması yağın renginin iyi olması seviyeside iyi olunca önemsemedim, servise gidecek para olmayınca salladım biraz. motul yağ var içinde onunda rahatlığı oluyo, az da katkı koymuştum

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

fabrika eksik koymuş olmalı aldığım yerde sözde kontrol edipte verdi ama yağa bakmamış demek ki bugün koydum yarım litreden fazla aldı yanlız 2500 kmde bir değişmiyor mu mu yağ sizin baya olmuş

---------- Post added 17-11-2011 at 00:54 ---------- Previous post was 16-11-2011 at 23:48 ----------

çantayı kaça aldınız bende motora tam alışınca arkasına bir çanta düşünüyorum
    fabrika eksik koymuştur muhtemelen, 2500 3000 civarı, aslında 1500 2000 de değiştirmek lazım
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    bizim motorlar için 2.000km de 1 ideal dir he ben motoruma cok değer veririm 20tl den nolcak derseniz 1.000km de bir değiştirirsiniz o motor ölmez :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

miginfly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vergisiz
    Alıntı Mavi_Anahtar adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bende çanta düşünüyorum, fotolar çok iyi olurdu hakkaten. Bu arada service manual'ini bulabilen yok herhalde. Ses çıkmadı kimseden..

Yağın kaç km de değişmesi gerektiği belli, 1000 km ya da 2000 km sonra yağ mı değişir. Yağa yazık tüketim çılgınlığı bence. Zaten yeni yağ koyduğunuzda şöyle bi 100 km alışma süreci olur. Kaliteli yağ kullan olması gerektiği süre ve km'lerde değişimini yap o motor ölmez..Gerisi boş
    Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)

Motosikleti
    Hyosung GT 250R
    çantalar ne kdr bilen var mı?

Motosikleti
    çantalar ne kdr bilen var mı?
    80 tlyede var internette 300 ede arkadakiler için konuşuyorum yan çantalar dahada pahallı tabi birde buların bağlantı için demirleri var

Motosikleti
    Hyosung GT 250R
    80 tlyede var internette 300 ede arkadakiler için konuşuyorum yan çantalar dahada pahallı tabi birde buların bağlantı için demirleri var

yahu taksitlerler a2 aksesuarlar derken bayaa bi belimizi doğrultamicaz anlaşılan

Motosikleti
    yahu taksitlerler a2 aksesuarlar derken bayaa bi belimizi doğrultamicaz anlaşılan
    öyle gözüküyor bende bir takım lastik alayım dedim 500 600 ü buluyor birde arkaya çanta en aşağı o da 150 tl olsa demirle beraber 650 750 tl arası bişey vericem motora az buz bişey değil

junkchanser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25 2020
    http://urun.gittigidiyor.com/garaj/n...izden-22027681
    Bu ceketin boyutları nerede yazıyor ki neye göre aldınız ? :D

Motosikleti
    boştan biri geçerken bazen geçmiyor neden olur bu rodajda diye mi

otherworld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xt660z
    boştan biri geçerken bazen geçmiyor neden olur bu rodajda diye mi
    aynı sorun bende de var. zamanla oturacağı söylendi. giderken bile, ufacık şekilde ayağım deyse yapıyor. O_o

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler