Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    sinan08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 150 ns cb 500 f 2018
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl bir soru arkadaşım yıl geçtikçe titreşim azalmaz herhalde
    evet öyle ama benim demek istediğim şey başkaydı, yani belki vibrasyonu bu sene azaltacak veya ortadan kaldıracak bi teknolojiyle üretmişlerdir apache leri demek istedim. Ömür boyu vibrasyonlu üretmiceklerya bu motoru. Elbet bi gün çözerler heralde

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    otherworld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xt660z
    titreşimi sorun etmeyin arkadaşlar. ilk zamanlar hissediyordum şimdi titreşim filan hissetmiyorum. km artıkça motor yerine oturuyor. şimdiler de yağ gibi gidiyor. artık farkında bile olmadan 100 üzerine çıkıyor.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    -arkadaşlar,apachenin motoru 2500-300 km.den sonra oturuyor.
    -2012 model konusu şöyle:sanayi bakanlığımız,üretildiği ülkedeki tarihi model yılı olarak baz alıyor.dolayısı ile bu gelen motorlar şu anda yada geçen hafta üretilmediler.aylar önce üretildikleri için o tarih geçerliymiş.bilgilerinize.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    TVS Apache RTR150 2011 Opel Corsa D 2011
    bügün kasko için bir iki yere gittim fiyat olarak 1500 tl dediler peşin bu kadar verene kadar kendim gider 0 ını alırım resmen ucmuşlar

---------- Post added at 17:20 ---------- Previous post was at 16:51 ----------

Alıntı sinan08 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne zaman geliyo 2012 ler? gene titreşim olcak mı acaba 2012 lerde? her sene belki bu sefer çözmüşlerdir diye umut ediyoruz çünkü.
    2012 modeller 2012 yılında gelir titreşim o kadar büyütülecek bişey değil bundan önce bende hyosung gt 250r vardı o pertte çıktı şimdiki motorumu aldım tvs apacheyi o kadar rahartsız etmiyor

miginfly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vergisiz
    Yağ filtresin kapağını değişim yaptıktan sonra kaç nm ile sıkmak lazım? Aynı şekilde bujiyi kaç nm ile sıkmak gerekir? Bilginiz var mı?
    Service manual'ini bulabilen var mı?
    Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)

Motosikleti
    Alıntı miginfly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yağ filtresin kapağını değişim yaptıktan sonra kaç nm ile sıkmak lazım? Aynı şekilde bujiyi kaç nm ile sıkmak gerekir? Bilginiz var mı?
    Service manual'ini bulabilen var mı?
    bastan elinle bujiyi gittiği yere kadar sık sonr anahtarla yarım tur kadar nmsini bilmiyorum kullanım kitapçığında yazan bu çok sıkma sonra pistona vurduğunu duymuştum ölçü olarak içindeki buji sıfı noktasından işaretle yani blogun olduğu noktadan sonra yan yana koy yeniyi işaretle ve o noktaya kadar sık ben arabalarda böyle yapardım

ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    bir iki hafta aradan sonra herkese merhaba. dostum bujiyi öyle ölçmeye falan gerek yok boşluğunu al sonra biraz elinle çok az sık yeter. pistona ne vurma gibi bişey de olacağını sanmam.
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

reis007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ara verdik , yaza kısmet...
    Alıntı ixeywent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir iki hafta aradan sonra herkese merhaba. dostum bujiyi öyle ölçmeye falan gerek yok boşluğunu al sonra biraz elinle çok az sık yeter. pistona ne vurma gibi bişey de olacağını sanmam.
    Kış geldi.havalar soğuk.15 günde 1 yazıyor herkes.bende dahil geçenlerde zigana dağına çıkmıştım.hava çok soğuktu.akşam eve geldiğimde 2 kat eldiven giymeme rağmen parmaklarım şişmişti.sizlerinde parmaklarımı üşüdü arkadaşlaaaaar.soğumasın bu topic.çalışsın parmaklar.yazsın herkes bakim ;)

Süvarİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TvS_ApAChE
    bu gün ilk defa adanda işe gidiş geliş saatlerinde yağmur yağdı. bende 2 ay önce aldığım yağmurluğu kullanmak zorunda kaldım :D bayağı güzel bişeymiş ne rüzgar ne soğur nede yağmur :D artık güneşli ama soğuk havalarda bile giyermiyim diye düşünmeye başladım :D. bu yaşıma kadar ıslanarak gelmeyi tercih ediyordum güzel oluyordu :D yaşlanıyor muyum acaba :D
    ..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..

..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..

ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    Alıntı Süvarİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu gün ilk defa adanda işe gidiş geliş saatlerinde yağmur yağdı. bende 2 ay önce aldığım yağmurluğu kullanmak zorunda kaldım :D bayağı güzel bişeymiş ne rüzgar ne soğur nede yağmur :D artık güneşli ama soğuk havalarda bile giyermiyim diye düşünmeye başladım :D. bu yaşıma kadar ıslanarak gelmeyi tercih ediyordum güzel oluyordu :D yaşlanıyor muyum acaba :D
    olabilir bende yağmur çamur dinlemez motora binerdim. artık hava soğuk diye binmiyorum bırak yağmuru çamuru
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

Motosikleti
    Alıntı ixeywent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok sıkılırsa buji tırnakları vurma yapıyor malesef

---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:28 ----------

bugün motorumun yağına baktım ve çubukta yağ xxx olanların en altında yani ilk x ya gelmiş normalde bu en üst xda olması gerekmez mi motor 0 birde 40 km böyle kullandm kitapçıkta ikisinin arası olması gerektiği yazıyor şimdi ben buna 10 w40 yağ ilave edersem problem olur mu

Motosikleti
    merhaba arkadaşlar scoyco dizlik kullanıyorum.biliyorsunuzdur bu dizliği,depoyu çok çiziyor.vida başlarını bantladım çizmesin diye ama dizliğin plastiğide sert biraz, o bile çiziyor gibi.bende şu linkteki karbon fiber kaplamadan yapmak istiyorum.sizce nasıl olur.yakışırmı?
    Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...

anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    link nerde
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

Motosikleti
    hakkaten ben link vermeyi niye unutmuşum
    http://urun.gittigidiyor.com/garaj/3...54093#aciklama
    bide bekliyorum kim yazacak diye aval aval.

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    nereleri kaplayacaksın reis, bende komple mat siyah yapmak istiyorum karbon değil ama
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Motosikleti
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nereleri kaplayacaksın reis, bende komple mat siyah yapmak istiyorum karbon değil ama
    aslında depoyu kaplatayım diyorum, bide ön lastik çamurluğunu kaplamış linkteki motor,gayet hoş.bu arada sen karbon yerine ne düşünüyosun?

Alıntı reis007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında depoyu kaplatayım diyorum, bide ön lastik çamurluğunu kaplamış linkteki motor,gayet hoş.bu arada sen karbon yerine ne düşünüyosun?
    ben normal kaplama taksilerinki gibi ama mat siyah veya kırçıllı siyah maliyetli olur herhalde
    depoya karbon nasıl durur bilemem, far üstü rüzgarlık, yan kapaklar, sinyaller, ön çamurluğun plastik kısmı, egzos koruma kısmı hatta yapan bir arkadaş var bizim başlıkta
    buralara yakışır bence

Motosikleti
    arkadaşlar az önce motosuperstore'dan mont aldım nic 1011 siyah.elime geçince deneyimlerimi aktarıcağım.
    http://urun.gittigidiyor.com/garaj/n...izden-22027681
    bana gayet kullanışlı gibi geldi.birde her ortama uygun olsun sadece motor sürerken giymiyim istedim.varmı burda kullanan arkadaşlar...

güzelmiş reis, walla benimde ihtiyacım var işe girince hemen alıcam bi mont bende rengide güzel

Motosikleti
    Hyosung GT 250R
    arkadaşlar 3-5 güne alıyorum apaçiyi ama şimdiye kdr hiç motor deneyimim yok kıçıkırık bi kastinom vardı lisede şimdi 30 olduk hesap edin işte vitesli motor kullanmışlığım yok mecidiyeköyden büyükçekmeceye götürücem motoru istanbul trafiğinde geç saatde gitmeyi planlıorum yollar boşken. Sizce şansım nedir ilk kullanıcak olan biri için nelere dikkat etmeliyim şöförlüüm hiö yok değil araba senelerdir kullanıorum ama motor hiç kullanmadım bi yardımcı olun bana püf noktalar nelerdir.?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)

Bu Konudaki Etiketler