titreşimi sorun etmeyin arkadaşlar. ilk zamanlar hissediyordum şimdi titreşim filan hissetmiyorum. km artıkça motor yerine oturuyor. şimdiler de yağ gibi gidiyor. artık farkında bile olmadan 100 üzerine çıkıyor.
-arkadaşlar,apachenin motoru 2500-300 km.den sonra oturuyor.
-2012 model konusu şöyle:sanayi bakanlığımız,üretildiği ülkedeki tarihi model yılı olarak baz alıyor.dolayısı ile bu gelen motorlar şu anda yada geçen hafta üretilmediler.aylar önce üretildikleri için o tarih geçerliymiş.bilgilerinize.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bügün kasko için bir iki yere gittim fiyat olarak 1500 tl dediler peşin bu kadar verene kadar kendim gider 0 ını alırım resmen ucmuşlar
---------- Post added at 17:20 ---------- Previous post was at 16:51 ----------
2012 modeller 2012 yılında gelir titreşim o kadar büyütülecek bişey değil bundan önce bende hyosung gt 250r vardı o pertte çıktı şimdiki motorumu aldım tvs apacheyi o kadar rahartsız etmiyor
Yağ filtresin kapağını değişim yaptıktan sonra kaç nm ile sıkmak lazım? Aynı şekilde bujiyi kaç nm ile sıkmak gerekir? Bilginiz var mı?
Service manual'ini bulabilen var mı?
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
bastan elinle bujiyi gittiği yere kadar sık sonr anahtarla yarım tur kadar nmsini bilmiyorum kullanım kitapçığında yazan bu çok sıkma sonra pistona vurduğunu duymuştum ölçü olarak içindeki buji sıfı noktasından işaretle yani blogun olduğu noktadan sonra yan yana koy yeniyi işaretle ve o noktaya kadar sık ben arabalarda böyle yapardım
bir iki hafta aradan sonra herkese merhaba. dostum bujiyi öyle ölçmeye falan gerek yok boşluğunu al sonra biraz elinle çok az sık yeter. pistona ne vurma gibi bişey de olacağını sanmam.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Kış geldi.havalar soğuk.15 günde 1 yazıyor herkes.bende dahil geçenlerde zigana dağına çıkmıştım.hava çok soğuktu.akşam eve geldiğimde 2 kat eldiven giymeme rağmen parmaklarım şişmişti.sizlerinde parmaklarımı üşüdü arkadaşlaaaaar.soğumasın bu topic.çalışsın parmaklar.yazsın herkes bakim ;)
bu gün ilk defa adanda işe gidiş geliş saatlerinde yağmur yağdı. bende 2 ay önce aldığım yağmurluğu kullanmak zorunda kaldım :D bayağı güzel bişeymiş ne rüzgar ne soğur nede yağmur :D artık güneşli ama soğuk havalarda bile giyermiyim diye düşünmeye başladım :D. bu yaşıma kadar ıslanarak gelmeyi tercih ediyordum güzel oluyordu :D yaşlanıyor muyum acaba :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
çok sıkılırsa buji tırnakları vurma yapıyor malesef
---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:28 ----------
bugün motorumun yağına baktım ve çubukta yağ xxx olanların en altında yani ilk x ya gelmiş normalde bu en üst xda olması gerekmez mi motor 0 birde 40 km böyle kullandm kitapçıkta ikisinin arası olması gerektiği yazıyor şimdi ben buna 10 w40 yağ ilave edersem problem olur mu
merhaba arkadaşlar scoyco dizlik kullanıyorum.biliyorsunuzdur bu dizliği,depoyu çok çiziyor.vida başlarını bantladım çizmesin diye ama dizliğin plastiğide sert biraz, o bile çiziyor gibi.bende şu linkteki karbon fiber kaplamadan yapmak istiyorum.sizce nasıl olur.yakışırmı?
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
link nerde
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
hakkaten ben link vermeyi niye unutmuşum
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/3...54093#aciklama
bide bekliyorum kim yazacak diye aval aval.
nereleri kaplayacaksın reis, bende komple mat siyah yapmak istiyorum karbon değil ama
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
ben normal kaplama taksilerinki gibi ama mat siyah veya kırçıllı siyah maliyetli olur herhalde
depoya karbon nasıl durur bilemem, far üstü rüzgarlık, yan kapaklar, sinyaller, ön çamurluğun plastik kısmı, egzos koruma kısmı hatta yapan bir arkadaş var bizim başlıkta
buralara yakışır bence
arkadaşlar az önce motosuperstore'dan mont aldım nic 1011 siyah.elime geçince deneyimlerimi aktarıcağım.
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/n...izden-22027681
bana gayet kullanışlı gibi geldi.birde her ortama uygun olsun sadece motor sürerken giymiyim istedim.varmı burda kullanan arkadaşlar...
güzelmiş reis, walla benimde ihtiyacım var işe girince hemen alıcam bi mont bende rengide güzel
arkadaşlar 3-5 güne alıyorum apaçiyi ama şimdiye kdr hiç motor deneyimim yok kıçıkırık bi kastinom vardı lisede şimdi 30 olduk hesap edin işte vitesli motor kullanmışlığım yok mecidiyeköyden büyükçekmeceye götürücem motoru istanbul trafiğinde geç saatde gitmeyi planlıorum yollar boşken. Sizce şansım nedir ilk kullanıcak olan biri için nelere dikkat etmeliyim şöförlüüm hiö yok değil araba senelerdir kullanıorum ama motor hiç kullanmadım bi yardımcı olun bana püf noktalar nelerdir.?
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)