maşallah,2 gün uzak kaldık,resimlerle süslemişsiniz bakıyorum.güzel de olmuş.
maşallah,2 gün uzak kaldık,resimlerle süslemişsiniz bakıyorum.güzel de olmuş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
benimki yanlız kalıyor sürekli. bir hal çaresine bakmak lazım :D civarda yetişkin apache varsa şeyetsek mi :D :D: :D kırmızının yanına bi siyah iyi olmazmı yani :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
tüm mt.ailesinin ve APACHE'cilerin bayramını kutlar,sağlık ve huzur dilerim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
değerli dostlar bende hepinizin bayramını kutluyorum.
Maşallah ALLAH nazardan kazadan beladan uzat tutsun inş. öncelikle apache ciler ve sonra tüm mt nin bayramını kutlarım.
HErkesin BayRAmı Mubarek Olsun abilerim SAglıklı,Mutlu ve kazasız belasız günler dileğiyle...
Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.
İYİ BAYRAMLAR
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
bende herkesin bayramını bayramını kutlarım..
tüm MTci dostlarım.Kurban bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim...
Arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum.. Ben bayramdan sonra istanbuldaki yeni almış olduğum apache mi antalyaya getirmek istiyorum. Motorum 6000 km de. Sizce binip gelsem mi ya da hiç riske atmayıp kamyonla mı getirtsem ? Bu arada Tüm Müslüman aleminin bayramını kutlarım..
uzun yol tecrübesi nedir vede nabarak o tecrübeye edinilir uzun yol tecrübesi yapmak için uzun yola çıkmak gerekir bölece tecrübe edinilir ozaman bence hava şartları müsayitse sabahtan çıkılır aksama orda olunur şehir içi trafiğinden dağa tehlikesizdir bence--kamyon dağa ekonomik götürüyosa kamyon götürmüyosa hava yağmursuz cokta soğuk deilse atlarım motoruma giderim tabi buda bi zevk meselesi
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
bende her zaman seninle aynı fikirde olmuşumdur. ama yolun uzunluğuna katlanabilmek kişiden kişiye değişen bir durum. sabırlı ve sakin birisiyseniz sorun olmayacaktır. ama çabuk sinirlenen birisi olmak uygun değildir. :D saatlerce yolculuk yaptıktan sonra sanki bilgisayar oyunuymuş gibi geliyor herşey. kaza yapma korkusu felan yerini yitirmiş oluyor. uzun yol tehlikesi bundan ibaret. psikolojik olarak bu hisse kapılayacaksan istediğin yere kadar gidebilirsin elbette. :D yerinde ben olsaydım motorla gitmeyi tercih ederdim. kamyondan ucuza gidebilme ihtimalin var. ( tabi kamyoncuya göre değişir. iş için boş kamyon gidiyorsa 50 tl de versen kabul edeceklerdir. ) hadi selametle...
Teşekkür ederim bütün ilgilenener için arkadaşlar. Tecrübem var bolca ama Tvs ile fazla uzun yola çıkma şansım olmadı endişem yolda bırakması Artık hava şartlarına kaldık iyi olursa sabah binip çıkarım olmadı kamyon Tekrar teşekkür ederim Hayırlı akşamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
Gösterge error verdi deniyo bu duruma galiba benimkide şuan en son süratte 160 gösteriyo fakat resetleyince geçiyo
e o zaman hayrılı yolculuklar diyelim kardeş :D herkese günaydın
arkadaşlar bu motorun sele yüksekliği nedir
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)