TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Kasım 2011, 15:52
Çok teşekkür ederim.Evet rodaj için 5000 devir ama zor dayanıyor insan.Kitapçığında yarışçı gaz tepkisi yazıyordu.Doğru yazmışlar anlaşılan
Reklamlar
-
02 Kasım 2011, 16:16
necatca adlı üyeden alıntı
Herkese Merhaba,Gri mi sarı mı diye düşünürken en sonunda sarısına karar verdim ve İstanbul'da sadece orda olduğu için ümraniye yaşar ticaretten bir adet sari tvs aldım
.Henüz plaka çıkartamadığım için aktif olarak binemiyorum ama gerçekten harika bir motormuş.Kalitesi estetiği gücü ilk bakışta beni çok memnun etti.Plakasını da bayramdan sonra takar takmaz foto eklicem.Sımdı sırada ıyı bı rodaj bekler benı.Bu arada sormak ıstedıgım bırsey var.Suankı motorum modenas cup ve yarı otomatık bu yuzden vıtes gecıslerı tvs de bıraz garıp geldı.Ozellıkle bosa cok zor gecıyor.Pedala yarım basınca ancak bosa gecıyor.Ama dıger vıteslerde bı sorun yok.Bu normal ve benım bılmedıgım bı durum mu? yoksa bı garıplık mı var? Yada ılerıde oturur mu.
hayırlı olsun kardeşim.kazasız belasız nice km'lere inş.
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
-
02 Kasım 2011, 20:23
ne demek kardesım her zaman beklerım bundan sonra sık sık goruselım hatta su grup ısınıde unutmayalım bayramdan sonra esaslı bır calısma yapalım bu konuda
-
02 Kasım 2011, 20:53
imperiaer adlı üyeden alıntı
ne demek kardesım her zaman beklerım bundan sonra sık sık goruselım hatta su grup ısınıde unutmayalım bayramdan sonra esaslı bır calısma yapalım bu konuda
evet bayramda memlekete gidicem ben dönüşte grubu toplayalım. sonra egeyi alt üst ederiz
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
02 Kasım 2011, 23:53
Arkadaşlar benm Motordan Soğukken genelde alt taraftan şıkır şıkır tıkır tıkır bi ses geliyo ısınınca kesiliyo nedir çözemedim bilen varmı birde vitesteyken motor gaz kestiğimde tık diye ses geliyo son 3 4 gündür farkettim gaz verince yine tık diyo her gaz kesip vermede var çözemedim kafayı yicem motor 1500 km falan oldu bilen varsa yazarsa sevinirim... ?
-
02 Kasım 2011, 23:59
mehmet_gemli adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benm Motordan Soğukken genelde alt taraftan şıkır şıkır tıkır tıkır bi ses geliyo ısınınca kesiliyo nedir çözemedim bilen varmı birde vitesteyken motor gaz kestiğimde tık diye ses geliyo son 3 4 gündür farkettim gaz verince yine tık diyo her gaz kesip vermede var çözemedim kafayı yicem motor 1500 km falan oldu bilen varsa yazarsa sevinirim... ?
ilk çalıştığında neden geldiğine bi fikrim yok fakat. gaz verip bırakmadaki için zincir gevşekliğini bi kontrol et.
-
03 Kasım 2011, 00:10
ixeywent adlı üyeden alıntı
ilk çalıştığında neden geldiğine bi fikrim yok fakat. gaz verip bırakmadaki için zincir gevşekliğini bi kontrol et.
Teşekkürler Zincir Gevşekliğini tahmin etmedim. Diğer ilk çalıştığında rolantide gelmiyor hafif gaz veriyorum zırıldamaya başlıyo sanki bi civata var bi yerde titreşimden oynuyo gibi daha öncede formda bi arkadaşta okumuştumda hatrlayamadım...
-
03 Kasım 2011, 00:59
-
03 Kasım 2011, 01:16
Apachee nizle yaptığınız en uzun yolculuk kç km?
-
03 Kasım 2011, 01:36
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
-
03 Kasım 2011, 01:47
ben de yakın zamanda motor alıcam işte kafamdaki soru işaretlerini gidermeye çalışıyorum. :D Bir aralar yükcek cc düşündüm iş motoru almakla kalmadığı için vazgeçtim.(Vergi, Yakıt, Bakım, vs)
Mantığım sıfır Apachee al diyor. Gönlüm 2.el WR125X
-
03 Kasım 2011, 02:20
harun1077 adlı üyeden alıntı
ben de yakın zamanda motor alıcam işte kafamdaki soru işaretlerini gidermeye çalışıyorum. :D Bir aralar yükcek cc düşündüm iş motoru almakla kalmadığı için vazgeçtim.(Vergi, Yakıt, Bakım, vs)
Mantığım sıfır Apachee al diyor. Gönlüm 2.el WR125X
2011 kasa cbr125 lere bak yada ikinciel hyo 250R veya naked
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
03 Kasım 2011, 04:26
harun1077 adlı üyeden alıntı
Apachee nizle yaptığınız en uzun yolculuk kç km?
durmadan dip gaz 300 km yaptım. motor hala yol istiyor ama ben yoruldum tabi
-
03 Kasım 2011, 11:00
-
03 Kasım 2011, 11:03
trabzona bayi mi açsak ne etsek?
-
03 Kasım 2011, 12:13
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
2011 kasa cbr125 lere bak yada ikinciel hyo 250R veya naked
Büyük ihtimal sıfır apache alıcam. Fakat 2.el uyugu supermoto bulursam ona kayarım.
-
03 Kasım 2011, 12:23
Adana İl Temsilcisi
ben en uzun 600 km.yaptım.ADANA-EĞİRDİR.bunun 85-90 km.si sağanak yağışta(görüş mesafesi 10-15 mt.)idi.üzmedi,yormadı.motorumu asla ne CBF le,ne de YBR ile değişmem.ben çok memnunum. 3-5 tane,apaçiye hiç binmemiş bile kişinin abartmalarına bakmayın.4 silindirli motorlarda bile belli bir vibrasyon vardır.zaten bizde yok demiyoruz ki.kimini rahatsız eder,kimini etmez.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
03 Kasım 2011, 13:22
otherworld adlı üyeden alıntı
trabzona bayi mi açsak ne etsek?
bora abi bi bayilikte bana ver açayım trabzona sevindireyim hemşehrilerimi
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
-
03 Kasım 2011, 13:22
selam arkadaşlar, yılbaşında apache almayı düşünüyorum.internette parça araştırması yapıyordum.apachenin parça fiyatları cbf'lere göre çok daha pahalı.bunun geçerli bi sebebi varmı acaba? örnek vereyim, apachenin bobini 70lira iken, cbf'in 35lira. diğer parçalardada bu durumn söz konusu.özellikle motor parçalarında ciddi fiyat farkları var.
-
03 Kasım 2011, 13:31
Adana İl Temsilcisi
reis007 adlı üyeden alıntı
bora abi bi bayilikte bana ver açayım trabzona sevindireyim hemşehrilerimi
ah keşke o iş elimde olan bir iş olsaydı.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler