TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Kasım 2011, 19:50
Reklamlar
-
01 Kasım 2011, 20:34
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
heyy ahali ne yaparsınız, nerde bu millet
aynen ya baktım 2, sayfanın ortalarında buldum bu başlığı olmuyo böyle
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
01 Kasım 2011, 21:18
-
01 Kasım 2011, 21:30
bende hep okuyom acaba yazsam mı ara sıra :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
01 Kasım 2011, 21:33
Süvarİ adlı üyeden alıntı
bende hep okuyom acaba yazsam mı ara sıra :D
susma sustukça sıra sana gelecek
yaz tabi kardeşim
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
01 Kasım 2011, 21:37
arkadaşlar motorum biliyorsunuz kırmızı jatlar falan siyah orjinal. jatları beyazmı yapsam bi kaç parça daha yan grenajların siyah yeri ön çamurluğun arkasındaki siyah kısım falan.
-
01 Kasım 2011, 22:22
ixeywent adlı üyeden alıntı
parlement mavisi
uff deli olur yaa
benim elim yatkındır bu işlere çok motor yaptık ama çok uzaksın be dostum
artık kendi motorlarımı yapmıyorum orjinal en iyisi gibi geliyo
usta nbr gelmedın hade gorusek sımdı ısın yoksa:D
-
01 Kasım 2011, 22:55
imperiaer adlı üyeden alıntı
usta nbr gelmedın hade gorusek sımdı ısın yoksa:D
idir ya ne yapalım aynı. bi gelemedik ayıp oldu şuan işim yok aslında
-
01 Kasım 2011, 23:33
ixeywent adlı üyeden alıntı
idir ya ne yapalım aynı. bi gelemedik ayıp oldu şuan işim yok aslında
05077602274 benım numaram mesaj at bana yaa ben gelım ya sen gel fark etmez ama bı caya gelcem dıe sozun vardı hane:D yola cıkarsan mesaj at
---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:07 ----------
gelıyon muuuu
---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:16 ----------
heyy cıktınmı yolaaaa...
-
01 Kasım 2011, 23:58
05077602274 benım numaram mesaj at bana yaa ben gelım ya sen gel fark etmez ama bı caya gelcem dıe sozun vardı hane:D yola cıkarsan mesaj at
---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:07 ----------
gelıyon muuuu
---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:16 ----------
heyy cıktınmı yolaaaa...
senden cevap beklerken peder geldi biraz arba baktık yaw. değiştirme planları varda
-
02 Kasım 2011, 00:01
ıı bakam gelıonmu bare bıttımı ısınız
-
02 Kasım 2011, 02:46
ıı bakam gelıonmu bare bıttımı ısınız
bacaklarımı ve ellerimi hissetmiyorum
-
02 Kasım 2011, 12:15
Herkese Merhaba,Gri mi sarı mı diye düşünürken en sonunda sarısına karar verdim ve İstanbul'da sadece orda olduğu için ümraniye yaşar ticaretten bir adet sari tvs aldım .Henüz plaka çıkartamadığım için aktif olarak binemiyorum ama gerçekten harika bir motormuş.Kalitesi estetiği gücü ilk bakışta beni çok memnun etti.Plakasını da bayramdan sonra takar takmaz foto eklicem.Sımdı sırada ıyı bı rodaj bekler benı.Bu arada sormak ıstedıgım bırsey var.Suankı motorum modenas cup ve yarı otomatık bu yuzden vıtes gecıslerı tvs de bıraz garıp geldı.Ozellıkle bosa cok zor gecıyor.Pedala yarım basınca ancak bosa gecıyor.Ama dıger vıteslerde bı sorun yok.Bu normal ve benım bılmedıgım bı durum mu? yoksa bı garıplık mı var? Yada ılerıde oturur mu.
-
02 Kasım 2011, 12:48
Adana İl Temsilcisi
sıfır motorların fabrika tarafından içlerine konulan ve bizim de rodaj yağı dediğimiz yağ,sıfır parçaların birbirine alışıp yer etmesi için çok ince bir yağdır.ilk bakıma kadar o yağ ile kullanılır ve ilk bakımda o yağ değiştirilir,normal yağ konur.çünkü o yağın içerisinde,o alışma döneminde,parçaların birbirine alışma aşamasında oluşan metal talaşı denilen atıklar vardır.işte bu yüzden ilk bakım km.si kısadır.şuanda bütün parçalar sıfır ve birbirlerine alışmadıkları için bazı sistemlerde zorluklar yaşayabilirsiniz.ama bu geçicidir.alışınca kaybolur.size tavsiyem,bütün vitesleri,yedire yedire kullanmanız.yani kalkış yaptınız,20 km.ye gelince 2.vitese,30 a gelince 3. vitese,40 a gelince 4. vitese,50-60 a gelince 5. vitese atmanız ve aynı şekilde vitesleri küçültün.rodailk 500 km.,50-60 ı geçmemeniz.rodaj böyle yapılır.hayırlı olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
02 Kasım 2011, 13:40
kullanma Kılavuzun da rodaj ilk 1000km 50 km hızı geçmeyin diyor. bence çok uzun süre bu..!
-
02 Kasım 2011, 13:59
-
02 Kasım 2011, 14:45
Apache için Performans Kiti Hakkında Bilgisi olan var mı?
Youtube da sizin motorlar için Performans Kiti varmış tahminimce Firma temin ediyor. Videoda ne yaradğı hakkında görntü yok ama araştıran varmı acaba.Aldğınız yere falan da sorsanız
video da bu http://www.youtube.com/watch?v=fKSGJjdnFwM
-
02 Kasım 2011, 14:53
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
-
02 Kasım 2011, 15:01
necatca adlı üyeden alıntı
Herkese Merhaba,Gri mi sarı mı diye düşünürken en sonunda sarısına karar verdim ve İstanbul'da sadece orda olduğu için ümraniye yaşar ticaretten bir adet sari tvs aldım
.Henüz plaka çıkartamadığım için aktif olarak binemiyorum ama gerçekten harika bir motormuş.Kalitesi estetiği gücü ilk bakışta beni çok memnun etti.Plakasını da bayramdan sonra takar takmaz foto eklicem.Sımdı sırada ıyı bı rodaj bekler benı.Bu arada sormak ıstedıgım bırsey var.Suankı motorum modenas cup ve yarı otomatık bu yuzden vıtes gecıslerı tvs de bıraz garıp geldı.Ozellıkle bosa cok zor gecıyor.Pedala yarım basınca ancak bosa gecıyor.Ama dıger vıteslerde bı sorun yok.Bu normal ve benım bılmedıgım bı durum mu? yoksa bı garıplık mı var? Yada ılerıde oturur mu.
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler, sarısı güzel iyi tercih
1000 km ye kadar fazla yüklenme 5000 deviri geçmemeye çalış
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
02 Kasım 2011, 15:49
necatca adlı üyeden alıntı
Herkese Merhaba,Gri mi sarı mı diye düşünürken en sonunda sarısına karar verdim ve İstanbul'da sadece orda olduğu için ümraniye yaşar ticaretten bir adet sari tvs aldım
.Henüz plaka çıkartamadığım için aktif olarak binemiyorum ama gerçekten harika bir motormuş.Kalitesi estetiği gücü ilk bakışta beni çok memnun etti.Plakasını da bayramdan sonra takar takmaz foto eklicem.Sımdı sırada ıyı bı rodaj bekler benı.Bu arada sormak ıstedıgım bırsey var.Suankı motorum modenas cup ve yarı otomatık bu yuzden vıtes gecıslerı tvs de bıraz garıp geldı.Ozellıkle bosa cok zor gecıyor.Pedala yarım basınca ancak bosa gecıyor.Ama dıger vıteslerde bı sorun yok.Bu normal ve benım bılmedıgım bı durum mu? yoksa bı garıplık mı var? Yada ılerıde oturur mu.
debriyajlı motor da boşa cup daki gibi geçmez vitese tam basmıcaksın yarım basıcaksın normalı o zaten. cup gibi değildir bi sorun yok alışırsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler