Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    Alıntı miginfly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır be reis :D Kim çıkarıyor bu subap ayarı mevzuunu 3000 km sonra azaldığını sonra da hiç olmadığını fark edeceksin Bu arada Trabzon'da yağmur çoktur, sen iyi bi lastik çek bana sorarsan
    benim motorda çok çok ısındığı zaman çır çır ediyo 4450 de falan olması lazım sübap ayarı yaptırmadım daha düşünmüyorum burda bi tane daha var apache tanıdıkda 2007 model 19 000 km de oda yaptırmamış daha.
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    arkadaslar merhaba benim birkac sorunum var sorunum eski motorum 100cc lik zealsun cup var bi turlu elden cıkaramadım kime satmaya kalksam bi aksilik oldu motorun 5 senelik vizesi var yani hic yapılmadı=) ama vergi sıfır=) emenet verdigim arkadasta ruhsatın bir parcasını polis amcaya kaptırmıs
    şimdi sorunun ben bu motordan kurtulmak istiyorum trafikten sildirmek falan bu konuda hic birsey bilmiyorum ne yapmam gerekiyor bana kaca patlar bu motordan kurtulmak icin bi yardım edin hele=9
    şimdiden herkeze tesekkurler

reis007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ara verdik , yaza kısmet...
    Alıntı miginfly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır be reis :D Kim çıkarıyor bu subap ayarı mevzuunu 3000 km sonra azaldığını sonra da hiç olmadığını fark edeceksin Bu arada Trabzon'da yağmur çoktur, sen iyi bi lastik çek bana sorarsan
    ne bileyim işte eski sayfalarda bu gibi muhabbetler olmuştu.bende unutmuşum km yaptıkça geçeceğini. yağmur konusuna gelince şu an yağmur yağıyor, evet yılın 6 ayı burda yağmur var.tedbirli sürüyorum gerçi.yağmurda da çıkarmıyorum.ama lastik alınmalı.büyük bi eksik.ama ondan önce korumalı mont almam lazım.lastik 1 ay daha bekliycek sanırım.bu arada metzeller ve pirellinin (ön-arka birlikte) fiyatları ne durumda.?

yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    can dostlar motor 5 bine geldi ve artık cc yükseltme zamanımın geldiğini düşünüyorum aklımda şuan hyosung gt650r var fiyatı çok uygun sizce nasıldır...
    Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı reis007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Unutmakmı :D ayıp ettin kardeşim unuturmuyum.günde en az 10 sefer giriyorum foruma.ekmek gibi, su gibi yani ;) bu arada şu aralar başlıga yazacak kadar vakit geçiremiyorum motorumla.aklımdayken bir sorayım.1350 km oldu motorum.bugün 20-30 km kadar gidip eve ulaştım.motorun piston gömleğine yakın biyerlerden çırçırçır die ses geliyodu.yoksa sibap ayarımı lazım dostlar!? (bu arada motor beklentilerimi tam anlamıyla karşıladı,MEMNUNUM tabiki...)
    ekmek gibi su gibi güzeldi
    çırçır dediğin ses nasıl acaba merak ettim, rolantidemi geliyor?
    benimkisi 6000km ye yaklaştı sübap ayarı yapılmadı henüz

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------

Alıntı yasinim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    can dostlar motor 5 bine geldi ve artık cc yükseltme zamanımın geldiğini düşünüyorum aklımda şuan hyosung gt650r var fiyatı çok uygun sizce nasıldır...
    erken değilmi daha, memnun kalmadın veya tatmin etmedi seni, bende hyosung 250naked veya R istiyorum
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Motosikleti
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ekmek gibi su gibi güzeldi
    çırçır dediğin ses nasıl acaba merak ettim, rolantidemi geliyor?
    benimkisi 6000km ye yaklaştı sübap ayarı yapılmadı henüz[COLOR="Silver"]
    arada esiyor bana öyle hoş kelimeler
    yok 2-3bin devirdeydi,sıcakken rölantiye inmeden önceki devirli çalışma anlarında.boşver önemli bişey değildi sanırım...
    (bu arada yeni imzam nasıl, çokmu amatörce olmuş )
    Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...

arada esiyor bana öyle hoş kelimeler
    yok 2-3bin devirdeydi,sıcakken rölantiye inmeden önceki devirli çalışma anlarında.boşver önemli bişey değildi sanırım...
    (bu arada yeni imzam nasıl, çokmu amatörce olmuş )
    güzel senmi yazıp besteledin benimkide iyi güç bizde artık dedim
    yüksek ses ise ustaya dinlet veya başka apache ile kıyasla, yağınada bak ve bunlar biraz gürültülü çalışıyor o da güçten kaynaklı olsa gerek

Motosikleti
    evet ben besteledim senin imzada güzel bide karadenizde varmı başka apache kıyaslamak için buralarda tekim ayıptır söylemesi

evet ben besteledim senin imzada güzel bide karadenizde varmı başka apache kıyaslamak için buralarda tekim ayıptır söylemesi
    saol
    tek tabanca o da güzel, bayi servis açılmadı mı daha

34 FL 5564 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Tvs Apache RTR....
    Slm Arkadaşlar.2008 Tvs Apache Var Ama Ankarada Parça Bulamıyorum.Bilgisi Olan Varsa Yardımcı Olursa Sevinirim.İyi Günler.
    2008 Tvs Apache Km:70.0002011 Tvs Apache RTR Km:28.000 (Şimdilik)

Alıntı 34 FL 5564 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm Arkadaşlar.2008 Tvs Apache Var Ama Ankarada Parça Bulamıyorum.Bilgisi Olan Varsa Yardımcı Olursa Sevinirim.İyi Günler.
    ankaralı arkadaşlar var onlar yardımcı olurlar ve ankarada 2 tane servisi olması lazım sitesine bak istersen tvs nin

Motosikleti
    2011 Tvs Apache RTR....
    ankaralı arkadaşlar var onlar yardımcı olurlar ve ankarada 2 tane servisi olması lazım sitesine bak istersen tvs nin
    Arkadaşım 1 Tane Var Sitesinde Onda Da Elinde Yokmuş Fabrika'dan İsteyecekmiş.Ağır Parçalar Değil Aslında.Yağ-Hava Filtresi Keçe Ve Conta Lazım.

Motosikleti
    saol
    tek tabanca o da güzel, bayi servis açılmadı mı daha
    tek tabanca bi yere kadar güzel ama bi yerden sonra yeni arkadaşlar arıyor insan.
    mümkün olduğunca MT-trabzon ile takılmaya çalışıyorum.ama bayi-servis açılmadı burda.tahminen 1 sene daha açılmaz.bekleyemezdim o kadar kartalizma, kardeşim sen lastikleri değiştinmi?yukarda fiyat sordum ama henüz bi cevap yok...

Arkadaşım 1 Tane Var Sitesinde Onda Da Elinde Yokmuş Fabrika'dan İsteyecekmiş.Ağır Parçalar Değil Aslında.Yağ-Hava Filtresi Keçe Ve Conta Lazım.
    keçe ve conta ne için lazım, hava filtresi uygun bulunabilir belki, ankarada vardır belki, askerliği orada yaptım çok büyük sanayisi var, ostim şaşmaz falan

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------

tek tabanca bi yere kadar güzel ama bi yerden sonra yeni arkadaşlar arıyor insan.
    mümkün olduğunca MT-trabzon ile takılmaya çalışıyorum.ama bayi-servis açılmadı burda.tahminen 1 sene daha açılmaz.bekleyemezdim o kadar kartalizma, kardeşim sen lastikleri değiştinmi?yukarda fiyat sordum ama henüz bi cevap yok...
    arar tabi, apache kullanan görünce seviniyo insan, yaza kadar açılır tahminim
    lastik istiyorum almayıda şuan para yok maalesef, bizimkilere uygun ebatta bulunmuyo, michelin veya metzeler iyi

Motosikleti
    2011 Tvs Apache RTR....
    keçe ve conta ne için lazım, hava filtresi uygun bulunabilir belki, ankarada vardır belki, askerliği orada yaptım çok büyük sanayisi var, ostim şaşmaz falan
    Kardeş Conta Benzin Karbirabörü'nün Oraya Lazım.Benzin Sızıntı Yapıyor.Keçe De Amortisör İçin Lazım.

Kardeş Conta Benzin Karbirabörü'nün Oraya Lazım.Benzin Sızıntı Yapıyor.Keçe De Amortisör İçin Lazım.
    anladım, umarım kolayca bulabilirsin

Motosikleti
    cbr 250r
    istanbuldan surat motoru ara kargoyla gonderıyolar 2 gunde gelıyor en gec yada tvs nın sıtesınde butun bayılerın telı var ara bırını gonderırler hıc olmadı ısotlar tvs gurubunu ara ordan gonderırler oda olmadı ınternette onlıne satıs sıtelerınde butun parcalar var ordan satın al bunların hıc bırınde aradıgını bulamazsan burdan yaz adanalı nıcklı abımız var o gonderır sana bayılıgını yapıo oda gondermezse bana haber ver alım gonderım sana bende gondermezsem o motoru sat parcası bulunmuo demektır

umtuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı imperiaer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istanbuldan surat motoru ara kargoyla gonderıyolar 2 gunde gelıyor en gec yada tvs nın sıtesınde butun bayılerın telı var ara bırını gonderırler hıc olmadı ısotlar tvs gurubunu ara ordan gonderırler oda olmadı ınternette onlıne satıs sıtelerınde butun parcalar var ordan satın al bunların hıc bırınde aradıgını bulamazsan burdan yaz adanalı nıcklı abımız var o gonderır sana bayılıgını yapıo oda gondermezse bana haber ver alım gonderım sana bende gondermezsem o motoru sat parcası bulunmuo demektır
    ))))))))))))))))))))))))
    Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    eveeet,işte size ADANA'daki giydirme yapılan ve boyanan apacheler.

DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    turuncuya hasta oldum ya dehşet bişey olmuş. nazar değmesin kazasız belasız biner inşallah sahibi.
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler