150 yazmış ama bu motor 180 abs değil mi? birde beyaz rengi yoktu yenimi geldi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2772871/detay/
150 yazmış ama bu motor 180 abs değil mi? birde beyaz rengi yoktu yenimi geldi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2772871/detay/
otherworld kardeş,bu motor benim arkadaşımın motoru.kendisi sıfır aldı,daha plaka çıkmadan beyaza boyattı.orjinal beyaz değil,180 lik hiç değil.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
hayır zaten kendisi reklam işiyle uğraşıyor,birebir yaptı diye biliyorum.garantiyle ilgisi yok renk değiştirmenin.sadece ruhsata işleniyor,bir de satarken boyalı deniyor.
ama çok güsel olmuş abi ya
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
abi, kesinlikle çok güzel olmuş. maaşallah diyelim. ilanda, türkiye de tek deseydi yalan olmazdı.
adana çevresinde amma çok apache varmış ya :D 2. el ilanlarda yarısı akdeniz tarafından.ilginç geldi
kaplama yapılsa daha iyi olmazmı hem ucuz olur hemde orjinaline çevirmek kolay olur
bende mat siyah yapmayı istiyorum mesela
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
Bora abi onlarında fotolarını atıver sana zahmet merak ettim
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
kaplama ve giydirme aynı şey zaten kardeş.
bakalım ayarlarız.
kardeş ben plaka dahil/peşin 4200 tl.ya satıyorum.
siyahın üstüne turuncu giydirme olanını görmüştüm bora abi, sizin bi gezinizde vardı.çok güzel duruyodu aklımdan çıkmadı öyle güzel ama benimki gri, turuncuda yakışmaz, fıstık yeşilide.şimdi soruyorum 1) arkadaşlar gri renk motora hangi renk giydirme güzel olur, 2) nasıl yaptırabilirim (bora abi senin uzmanlık alanın
yav arkadaş neden rahat durmuyorsunuz,çekecem şimdi kulaklarınızı,ne işiniz var turuncuyla filan.binin aşte aslan gibi motorunuza.
aslanın yelesi eksik süslenmesi lazım
bora abi senin tavsiye ettiğin lastik markası ve modeli nedir? fiyatı ne düzeydedir? birde ben, bizim motorlara michelin olmuyor diye biliyorum doğrumudur?
lastiği değişmeliyim sence çok önemli mi? ben yağmurlu havalarda binmiyorum ama çok önemliyse değişelim..
Unutmakmı :D ayıp ettin kardeşim unuturmuyum.günde en az 10 sefer giriyorum foruma.ekmek gibi, su gibi yani ;) bu arada şu aralar başlıga yazacak kadar vakit geçiremiyorum motorumla.aklımdayken bir sorayım.1350 km oldu motorum.bugün 20-30 km kadar gidip eve ulaştım.motorun piston gömleğine yakın biyerlerden çırçırçır die ses geliyodu.yoksa sibap ayarımı lazım dostlar!? (bu arada motor beklentilerimi tam anlamıyla karşıladı,MEMNUNUM tabiki...)
Hayır be reis :D Kim çıkarıyor bu subap ayarı mevzuunu 3000 km sonra azaldığını sonra da hiç olmadığını fark edeceksin Bu arada Trabzon'da yağmur çoktur, sen iyi bi lastik çek bana sorarsan
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)