arkadaşlar,TL olarak hesap yaparsanız,zamlardan dolayı yanılırsınız.LİTRE olarak hesap herzaman en doğrusudur.
bu arada,apaçi arka çamurluk:95 TL.bilginize.
arkadaşlar,TL olarak hesap yaparsanız,zamlardan dolayı yanılırsınız.LİTRE olarak hesap herzaman en doğrusudur.
bu arada,apaçi arka çamurluk:95 TL.bilginize.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
en kolayı bu olduğu için ve o gün ki benzin fiyatına göre doğru sonuç
en geçerlisi litre hesabı aslında, ama ikiside aynı sonucu veriyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
sizlerinde depolar çok fazla oynayıp ses yapıyormu
sanki ilk zamanlara göre fazla sallanıyor ve bozuk yola girince ince, menteşe sesi gibi ses geliyor
ve anahtar deliğinin oralardan veya delikten ses geliyor zırıltı olarak, tam olarak teşhis koyamadım, egzos muhafazasından da zırıltı geliyor sanki
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
ekremz arkadaş 16 litre ile 432 km gittiğini zannederek hesap yapmış. ben ondan sordum bi depo ile mi 432 diye yoksa 16 krş yaktıramaz kimse bu motora ben kullandığım zaman hep redline redline diye gidiyo motor yine o kadar yakmıyor yakmazda apache canım işte arkadaşa dedim en fazla 12 krş yakar bu ne ya diyo nasıl bi motor bu diyo öyle az yakıyo diyo kendisinin elinden bi çok motor geçti şuan mct var yakıyo diyo çift silindir mct onu biliyorum da çift karbüratör dedi
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
. 05:05 Bugün
arkadaslar merhaba birsey ögrenmek istiyorum bu rtr nin yedek parcalarıı nerden bulabiliriz bende tvs 150 var bu rtr nin deponun sag da solda rüzgarlıklar varya bende motoruma onlardan taktırmak istiyorum izmirden nerde bulabilirim
http://motorsikletyedekparcasi.com/i...log/show2&p=26 yedek parça için bu sıteye bakabılırsın arkadaslar bana cok uygun geldı fıyatlar bosch orjınal bujıye 7 lıra demısler:S
ben o siteyi kullandım arkadaşlar ürünler yan sanayi ama sıkıntı yok.
Fatih onlar satılıyor. Fakat servise gittiğimde adam şuan elimizde yok dedi fiyatını sordum aradı listeden sonra telefon falan çaldı kaynadı gitti ama ben internete koyarım gelince dedi bu arada 2008 e takılıyormuş o depo yan grenajları
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
kasalar aynı. İstanbulda sordum sürat motor
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
hocam sana pratik bir yöntem söyleyeyim.tayyipin zamlarına karşı pratik hesaplama cetveli hazırladım senin için.
senin motorun 1 litre benzinle 37,5 km yol gidiyor.yani
benzinin litresi 4,30 lira ise km de 0,11 lira yani 11 kuruş yakıyor
benzinin litresi 4,50 lira ise km de 0,12 lira yani 12 kuruş yakacak.
benzinin litresi 5,00 lira olacak ve senin motorun 0,13 lira yani 13 kuruş yakacak
müneccin falan değilim.koyduk olacak diyecekler ve olacak
Geçmiş olsun hoşgeldin..
Rüzgarlıklarla ilgili cevapları arkadaşlar vermiş Akşamları 18:30//19:00 arası yeşilyurt otobüs son durağına doğru Maliyeciler Sitesinin oradan geçiyor musun? :D Sık sık görüyorum eski kasa da olsa MAVİ başka bi hava katıyor motora.
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
fatih. kardeş,o depo grenajlarının iç tarafında 2 tane geçme yeri var,onların karşılığında da deponun üzerine kaynaklı uzantılar var.bu yüzden o parçalar olmaz diye düşünüyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
deponun yanlarina delik acarak takilabiliyomus sanirim bi ark solemisti
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------
deponun yanlarina delik acarak takilabiliyomus sanirim ark solemisti
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------
Yok dostum ordan gecmiyorum camdibinde oturuyorum ben ewt mavi olayi motoru biraz daha kasli gosterihor sanki
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)