Merhaba arkadaşlar
Öncelikle herkeze selam lar.
İlk vitesli motorum olan tvs apachi 150 siyah motorumu uzun araştırmalar sonucu geçen haftasonu aldım. 3721/12 ay vade farksız olarak.
Bu benim ilk vitesli motorum,apacheyi tercih etmemde enbuyuk sebep üsküdarda v2motor özel servisin sahibi ertuğrul abi olmuştur.
gecerken dükanın önunde apacheleri gördüm girip konustum sağ olsun fiyat konusunda yardımcı oldular.yukarıda belirtiiğim fiyattan yardımcı olabilir.Ayrıca usta kendini belli ediyor bayiiden alsanız plakanı takarlar güle güle derler
Motorum 3 gündür ertuğrul abinin ellerinde tüm mekanik aksamlar karburator dahil civataları söküldü baştan aşağı yağlanıp tümden komple elden geçti boya korumasına kadar yapıldı akünün asidine kadar titizlikle herşeyi tamamlandı. ve 2 gündür rodajda hergün yarım saat çalıştırılıyor 5 dk sogutuluyor.asağı yukarı yarım depo üzerine binmeden kalan yarım depoda motoru sıkıştırmadan sağlıklı rodaj ve uzun ömürlü bir motor olması için ertuğrul abinin geçmiş deneyimleriyle ellerinde.
yarında teslim alıcam hayırlısıyla.
Motor almayı ve özelikle apache 150 düşünen arkadaşlar
Tvs Apachi 150 almayı düşünen arkadaşlar hem fiyat hemde titiz bir ilgi bekliyorsanız Ertuğrul abiyi öneririm. nedenlerini yukarıda belirttim
Tüm özgür motorcu ruhlara kazasız belasız keyifli sürüşler.