TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Ekim 2011, 21:35
adanalı adlı üyeden alıntı
maşallah,maşallah.
aynen benim gibi,ben de aynı değerlere ulaştım.virajlarda çantanın yükü çok ağır değilse senin sürüşünü etkilemez.sadece yüksek süratlerde arkayı tatlı tatlı sallar.benim önceki çantamdan takmışsın,güzel çantadır.ama ben eğirdir festivaline giderken shad 40 kargo ile değiştirdim.5 lt.daha büyük.
sağolasın bora abi. demekki alışkanlık olmadığından bana öyle geliyordur. bugün birde turunç kumlubük tarafına kaçayım dedim. virajlarında gezinir gibi oldu gerçi yollarıda çok kötü oda etki etmiş olabilirde acaba demiştim. alışana kadar bikaç tur daha atarız olmazsa sağa sola birde senin km kaç oldu abi trafiğe çıkışı ne zamandı motorunun
Reklamlar
-
23 Ekim 2011, 00:01
ekremz adlı üyeden alıntı
sağolasın bora abi. demekki alışkanlık olmadığından bana öyle geliyordur. bugün birde turunç kumlubük tarafına kaçayım dedim. virajlarında gezinir gibi oldu gerçi yollarıda çok kötü oda etki etmiş olabilirde acaba demiştim. alışana kadar bikaç tur daha atarız olmazsa sağa sola
birde senin km kaç oldu abi trafiğe çıkışı ne zamandı motorunun
motoru tuğrul motocandanmı aldın marmariste onda gri renk yok dıe bılıodum ama gelmısmı yoksa baska yerdenmı aldın
-
23 Ekim 2011, 00:46
adanalı adlı üyeden alıntı
maşallah,maşallah.
aynen benim gibi,ben de aynı değerlere ulaştım.virajlarda çantanın yükü çok ağır değilse senin sürüşünü etkilemez.sadece yüksek süratlerde arkayı tatlı tatlı sallar.benim önceki çantamdan takmışsın,güzel çantadır.ama ben eğirdir festivaline giderken shad 40 kargo ile değiştirdim.5 lt.daha büyük.
ben nisan ayında aldım motoru, o zaman piyasada başka lastik olmadığı için UNİLLİ taktım ön/arka.ama şimdi piyasada PİRELLİ ve METZELLER var.fakat sizin orada kim satar bilemem.o zaman bu lastikler olsaydı tercihimi metzeller den yana kullanırdım.
Metzellerin fiyatını biliyormusun Bora abi ?
Bende irc var şuanda şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım .Duro hiç tavsiye etmem unilliyi bilemiyorum. Ama metzeller bulursam gene değiştiririm lastik en önemli parça.
Benim ön lastik son zamanlar hava kaçırmaya başladı neden bilmiyorum şişirdikten 1 hafta sonra filan çok değil ama sürüşü etkileyecek kadar iniyor. İlk aldığım lastik yanaklardan hava kaçırıyordu garantiden yenisini taktırdım yeni lastikte gene aynı acaba jant mı hasar gördü baktıracağım bir.
-
23 Ekim 2011, 01:14
bugün 500km bakımını yaptım. yağ filtre değiştiler. yalnız motorda uzun zamandır farkettiğim bir konuya çözüm bulduramadım. vites boşa geçiyor ve göstergede "N" yazmıyor. duruşlarda filan sürekli boştamı diye kontrol etmeye başladım canımı sıkıyor. çocuk, "abi zaman içinde tüm parçalar yerine otutur" gibi bir laf etti, anlamadım doğrusu. bakım 28tl tuttu. lastiği değişmemi tavsiye ettiler. ama ben sadece kuru havalarda bindiğimi söyleyince "o zaman bu işini görür" dedi. aslında lastiği değişmek çok iyi zira, bizim lastikler tubless değil. bu da lastik patladımı komple lastiğin değişmesi demek oluyor. lastik için de 170 istediler. zenon olayını da sordum. ona uyumlu zenonları varmış. bir çok motora takmışlar hiç bir sorun olmadığını eklediler. ben orada takılmışını görme şansım olmadı.zeona da 100 tl dediler. yalnız bi aptallık yaptılar, servis ışığını söndürmeyi unutmuşlar. o_0
-
23 Ekim 2011, 01:24
arkadaşlar bizim bi arkadaşta var 2011 tvs fakat anlamadığım bi konu adam latiklerden çok memnun sıfırı olsa başka marka almam virajlarda gerçekten mükemmel yola tutunuyor diyo sanırım hiç yağmurda binmedi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
23 Ekim 2011, 02:04
Ben de yaza doğru bir Apache almayı planlıyorum. Sarısını çok beğendim ama çok mu dikkat çeker diye de kararsızım. Sanırım benim gibi çoğu insan sarı rengi beğendi ama çok iddialı diye düşünüyor.
-
23 Ekim 2011, 09:17
Adana İl Temsilcisi
ekremz adlı üyeden alıntı
sağolasın bora abi.birde senin km kaç oldu abi trafiğe çıkışı ne zamandı motorunun
nisanın sonuna doğru almıştım.biliyorsunuz 1 defa ADANA-EĞİRDİR,1 defa ADANA-ÜRGÜP,1 defa ADANA-G.ANTEP,1 defa ADANA-ANAMUR yaptım.ayrıca hafta sonu gezilerine gidiyorum,henüz 6250 civarında.
Mavi_Anahtar adlı üyeden alıntı
Metzellerin fiyatını biliyormusun Bora abi ?
takımı,180 TL.diye duymuştum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
23 Ekim 2011, 10:10
imperiaer adlı üyeden alıntı
motoru tuğrul motocandanmı aldın marmariste onda gri renk yok dıe bılıodum ama gelmısmı yoksa baska yerdenmı aldın
motocandan aldım 1 tane getirtmiştik zaten o partide
-
24 Ekim 2011, 13:56
saol bora abi tavsiyen için eski yüksek cc motor kullanıcısı olduğun için ve bilgilerin doğru güvenilir olduğu için yazdıkların benim için önemli abi
tekrar saol teşekkürler
[COLOR="Yellow"]1907 sevdam[/COLOR] [COLOR="RoyalBlue"]motor tutkumdur[/COLOR]
-
24 Ekim 2011, 14:03
-
24 Ekim 2011, 14:09
arkadaşlar pirelli lastik buldum bizim ölçülerde işçilik dahil 175 tl diyorlar deyiştiricem siz ne dersiniz sonuçta pirelli sorun yaşamayız sanırım
-
24 Ekim 2011, 14:32
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
24 Ekim 2011, 14:35
republic1907 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar pirelli lastik buldum bizim ölçülerde işçilik dahil 175 tl diyorlar deyiştiricem siz ne dersiniz sonuçta pirelli sorun yaşamayız sanırım
bende pirelli iyidir diye almıştım eski motoruma hemde hesaplıydı namussuz kayar giderdi
mt65 almıştım ben hamuru iyi değildi yoksa pirelli iyidir mt75 pahalı sordum ve yeni modeli çıktı o güzele benziyo
ama michelin den başkasına bakmam
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
24 Ekim 2011, 14:56
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
bende pirelli iyidir diye almıştım eski motoruma hemde hesaplıydı namussuz kayar giderdi
mt65 almıştım ben hamuru iyi değildi yoksa pirelli iyidir mt75 pahalı sordum ve yeni modeli çıktı o güzele benziyo
ama michelin den başkasına bakmam
michelin varmıdır bizim ölçülerde araştırmadım bakıcam
metzeller için aradım türkiyede yokmuş metzeller
IRC nasıl bilen varmı
-
24 Ekim 2011, 15:22
merhaba, arkadaşlar abiler bir sorum olacak. geçen hafta ufak çaplı bir kaza atlattım şükürler olsun ki bende bişi yok, şukufemdede öyle sıkıntı yok ama sol ön sinyal sol arka sinyal ve arka plakalık çamurluk kırıldı. parça fiyatlarını bilen var mı tahminen ne kadar olur masraf bılen varsa aydınlatırsa ona göre servisle ödeme konusunda bilgim olsun önceden. teşekkür ederim şimdiden.
kazasız sürüşler herkeze...
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
-
24 Ekim 2011, 15:55
IRC nasıl bilen varmı
cbf150 nin orjinal lastik ebatlarıyla tvs ninkinin farkı yoksa michelin var fark olduğunu sanmıyorumda cok dikkat etmedim gerçi
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
24 Ekim 2011, 16:09
IRC nasıl bilen varmı
nasıl bir ebat biçmişlerse alete aynı ölçüsünden yok
hatim ettim birara michelin kataloğuna baktım yok, az oynama yapmamız gerkiyor arka 90-90 18 olabilir ön 110/80-17var
http://www.buzmotor.com/ccl.html
-
24 Ekim 2011, 16:49
kazadan hemen sonra bir resim :D
-
24 Ekim 2011, 16:50
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
nasıl bir ebat biçmişlerse alete aynı ölçüsünden yok
hatim ettim birara michelin kataloğuna baktım yok, az oynama yapmamız gerkiyor arka 90-90 18 olabilir ön 110/80-17var
http://www.buzmotor.com/ccl.html
ölçülerde tuttmuyor olmadı gene pirelliye bakıcam
-
24 Ekim 2011, 17:12
ölçülerde tuttmuyor olmadı gene pirelliye bakıcam
http://www.lapas.com.tr/metzeler.html buraya bak pirelli yi seç markalardan bizim ebatlar çıkıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler