Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    tvs apache rtr150 gri (2011)
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maşallah,maşallah.
    aynen benim gibi,ben de aynı değerlere ulaştım.virajlarda çantanın yükü çok ağır değilse senin sürüşünü etkilemez.sadece yüksek süratlerde arkayı tatlı tatlı sallar.benim önceki çantamdan takmışsın,güzel çantadır.ama ben eğirdir festivaline giderken shad 40 kargo ile değiştirdim.5 lt.daha büyük.
    sağolasın bora abi. demekki alışkanlık olmadığından bana öyle geliyordur. bugün birde turunç kumlubük tarafına kaçayım dedim. virajlarında gezinir gibi oldu gerçi yollarıda çok kötü oda etki etmiş olabilirde acaba demiştim. alışana kadar bikaç tur daha atarız olmazsa sağa sola birde senin km kaç oldu abi trafiğe çıkışı ne zamandı motorunun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    cbr 250r
    Alıntı ekremz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolasın bora abi. demekki alışkanlık olmadığından bana öyle geliyordur. bugün birde turunç kumlubük tarafına kaçayım dedim. virajlarında gezinir gibi oldu gerçi yollarıda çok kötü oda etki etmiş olabilirde acaba demiştim. alışana kadar bikaç tur daha atarız olmazsa sağa sola birde senin km kaç oldu abi trafiğe çıkışı ne zamandı motorunun
    motoru tuğrul motocandanmı aldın marmariste onda gri renk yok dıe bılıodum ama gelmısmı yoksa baska yerdenmı aldın

Mavi_Anahtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3i EVO
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maşallah,maşallah.
    aynen benim gibi,ben de aynı değerlere ulaştım.virajlarda çantanın yükü çok ağır değilse senin sürüşünü etkilemez.sadece yüksek süratlerde arkayı tatlı tatlı sallar.benim önceki çantamdan takmışsın,güzel çantadır.ama ben eğirdir festivaline giderken shad 40 kargo ile değiştirdim.5 lt.daha büyük.

ben nisan ayında aldım motoru, o zaman piyasada başka lastik olmadığı için UNİLLİ taktım ön/arka.ama şimdi piyasada PİRELLİ ve METZELLER var.fakat sizin orada kim satar bilemem.o zaman bu lastikler olsaydı tercihimi metzeller den yana kullanırdım.
    Metzellerin fiyatını biliyormusun Bora abi ?

Bende irc var şuanda şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım .Duro hiç tavsiye etmem unilliyi bilemiyorum. Ama metzeller bulursam gene değiştiririm lastik en önemli parça.

Benim ön lastik son zamanlar hava kaçırmaya başladı neden bilmiyorum şişirdikten 1 hafta sonra filan çok değil ama sürüşü etkileyecek kadar iniyor. İlk aldığım lastik yanaklardan hava kaçırıyordu garantiden yenisini taktırdım yeni lastikte gene aynı acaba jant mı hasar gördü baktıracağım bir.

otherworld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xt660z
    bugün 500km bakımını yaptım. yağ filtre değiştiler. yalnız motorda uzun zamandır farkettiğim bir konuya çözüm bulduramadım. vites boşa geçiyor ve göstergede "N" yazmıyor. duruşlarda filan sürekli boştamı diye kontrol etmeye başladım canımı sıkıyor. çocuk, "abi zaman içinde tüm parçalar yerine otutur" gibi bir laf etti, anlamadım doğrusu. bakım 28tl tuttu. lastiği değişmemi tavsiye ettiler. ama ben sadece kuru havalarda bindiğimi söyleyince "o zaman bu işini görür" dedi. aslında lastiği değişmek çok iyi zira, bizim lastikler tubless değil. bu da lastik patladımı komple lastiğin değişmesi demek oluyor. lastik için de 170 istediler. zenon olayını da sordum. ona uyumlu zenonları varmış. bir çok motora takmışlar hiç bir sorun olmadığını eklediler. ben orada takılmışını görme şansım olmadı.zeona da 100 tl dediler. yalnız bi aptallık yaptılar, servis ışığını söndürmeyi unutmuşlar. o_0

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    arkadaşlar bizim bi arkadaşta var 2011 tvs fakat anlamadığım bi konu adam latiklerden çok memnun sıfırı olsa başka marka almam virajlarda gerçekten mükemmel yola tutunuyor diyo sanırım hiç yağmurda binmedi
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Ben de yaza doğru bir Apache almayı planlıyorum. Sarısını çok beğendim ama çok mu dikkat çeker diye de kararsızım. Sanırım benim gibi çoğu insan sarı rengi beğendi ama çok iddialı diye düşünüyor.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Alıntı ekremz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolasın bora abi.birde senin km kaç oldu abi trafiğe çıkışı ne zamandı motorunun
    nisanın sonuna doğru almıştım.biliyorsunuz 1 defa ADANA-EĞİRDİR,1 defa ADANA-ÜRGÜP,1 defa ADANA-G.ANTEP,1 defa ADANA-ANAMUR yaptım.ayrıca hafta sonu gezilerine gidiyorum,henüz 6250 civarında.

Alıntı Mavi_Anahtar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metzellerin fiyatını biliyormusun Bora abi ?
    takımı,180 TL.diye duymuştum.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    tvs apache rtr150 gri (2011)
    Alıntı imperiaer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru tuğrul motocandanmı aldın marmariste onda gri renk yok dıe bılıodum ama gelmısmı yoksa baska yerdenmı aldın
    motocandan aldım 1 tane getirtmiştik zaten o partide

Motosikleti
    tvs rtr apache (2011)
    saol bora abi tavsiyen için eski yüksek cc motor kullanıcısı olduğun için ve bilgilerin doğru güvenilir olduğu için yazdıkların benim için önemli abi
    tekrar saol teşekkürler
    [COLOR="Yellow"]1907 sevdam[/COLOR] [COLOR="RoyalBlue"]motor tutkumdur[/COLOR]

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    s.a. sevgili apache kullanıcıları 3 gün ara vermek zorunda kaldım ufak bi operasyon geçirdim estetik sayılır
    aramıza katılanlar hoşgelmişler
    kaza yapanlarada geçmiş olsun
    iyi hafta geçirmemiz dileğiyle kazasız sürüşler herkese
    saygılar
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Motosikleti
    tvs rtr apache (2011)
    arkadaşlar pirelli lastik buldum bizim ölçülerde işçilik dahil 175 tl diyorlar deyiştiricem siz ne dersiniz sonuçta pirelli sorun yaşamayız sanırım

Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

Alıntı republic1907 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar pirelli lastik buldum bizim ölçülerde işçilik dahil 175 tl diyorlar deyiştiricem siz ne dersiniz sonuçta pirelli sorun yaşamayız sanırım
    bende pirelli iyidir diye almıştım eski motoruma hemde hesaplıydı namussuz kayar giderdi
    mt65 almıştım ben hamuru iyi değildi yoksa pirelli iyidir mt75 pahalı sordum ve yeni modeli çıktı o güzele benziyo
    ama michelin den başkasına bakmam

Motosikleti
    tvs rtr apache (2011)
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende pirelli iyidir diye almıştım eski motoruma hemde hesaplıydı namussuz kayar giderdi
    mt65 almıştım ben hamuru iyi değildi yoksa pirelli iyidir mt75 pahalı sordum ve yeni modeli çıktı o güzele benziyo
    ama michelin den başkasına bakmam
    michelin varmıdır bizim ölçülerde araştırmadım bakıcam
    metzeller için aradım türkiyede yokmuş metzeller
    IRC nasıl bilen varmı

umtuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba, arkadaşlar abiler bir sorum olacak. geçen hafta ufak çaplı bir kaza atlattım şükürler olsun ki bende bişi yok, şukufemdede öyle sıkıntı yok ama sol ön sinyal sol arka sinyal ve arka plakalık çamurluk kırıldı. parça fiyatlarını bilen var mı tahminen ne kadar olur masraf bılen varsa aydınlatırsa ona göre servisle ödeme konusunda bilgim olsun önceden. teşekkür ederim şimdiden.

kazasız sürüşler herkeze...
    Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    IRC nasıl bilen varmı
    cbf150 nin orjinal lastik ebatlarıyla tvs ninkinin farkı yoksa michelin var fark olduğunu sanmıyorumda cok dikkat etmedim gerçi
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

IRC nasıl bilen varmı
    nasıl bir ebat biçmişlerse alete aynı ölçüsünden yok
    hatim ettim birara michelin kataloğuna baktım yok, az oynama yapmamız gerkiyor arka 90-90 18 olabilir ön 110/80-17var
    http://www.buzmotor.com/ccl.html

blade17xxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TvS ApachE RTR 150

kazadan hemen sonra bir resim :D

Motosikleti
    tvs rtr apache (2011)
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl bir ebat biçmişlerse alete aynı ölçüsünden yok
    hatim ettim birara michelin kataloğuna baktım yok, az oynama yapmamız gerkiyor arka 90-90 18 olabilir ön 110/80-17var
    http://www.buzmotor.com/ccl.html
    ölçülerde tuttmuyor olmadı gene pirelliye bakıcam

ölçülerde tuttmuyor olmadı gene pirelliye bakıcam
    http://www.lapas.com.tr/metzeler.html buraya bak pirelli yi seç markalardan bizim ebatlar çıkıyor

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler