Aslını uslunu soracağına araştır kim vermiş görürsün senin motorada yakında yılın yağ yakma rekorunu elinde tutan motor adı altında bir ödül verirler artık hediyende 1 lt 20/40 yağ olur artık
---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 20:07 ----------
Arkadaşlar o videoda 150 gören motorun tahminimce ön dişli 15 arka 42 ben ön dişliyi 14 yapmıştım arkayla hiç oynamadım motor geç açılıyordu 135 görüyordu ama rampalarda bayılıyordu tekrar orjinal dişliyi yani 13t yi taktım daha akşam rüzgarsız havada düzde 139 gördüm yani bu motorlarda küçük bir dişli modifiyesiyle 150 görmek mümkün ilk 1000 km rodajını 5000 deviri geçmeden yapmıştım yani rodajda sürekli sakin kullanırsanız yok motor sağır açılır yok gitmez diyenlere kanmayın ben 4500 5000 devirde rodajı bitirdim şuan motorum 135 çok rakat görüyor foto koymayı birtürlü beceremiyorum malesef
Cazador45 manisa merkezdemisin hocam ?
Slm Arkadaşlar Biraz Foto Paylaşalımda Ortalık Renklensin
Topic Ölmeye başlamış öldürmeyin
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2473278 29 ekimde kortej var istanbul ve çevre illerinden gelme imkanları olanlar isimlerini listeye eklesiiiin
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ml#post1036582 grup halınde seyir teknikleri
2008 model orjinal 4500 km de tvs apache kırmızı çizik yok tek bi sorun yok istenilen usta gelsin baksın. ben ankaraya gidiyorum acil para lazım 2500 tl ye veriyorum çok acil arkadaşlar bana telefondan ulaşın artık forumada giremem 0507 342 73 63 çok acil satılık. kendinize iyi bakın ALLAHA emanet olun
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
motoru sıfır alırken bayiler mtv yi ödemiyor bilginiz olsun. en azından benim ki ödemedi. kontrol etmesem, cezaya girecekti. 42 liranın lafını yapıyorlar. normalde anahtar teslimde ödenmesi gerekir.
arkadaşlar işler değiştir haliyle motorumuda satmakdan vazgeçtim bilginize.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
arkadaşlar,MTV (motorlu taşıtlar vergisi) hani şu 6 ayda bir ödenen vergi.işte o vergiyi hiçbir firma ödemez.ben defalarca sıfır motor aldım,hiç birisi ödemedi.eğer pazarlık esnasında pazarlık konusu olmadıysa,genellikle araba firmaları da ödemez.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
abi, motoru bilmem ama otomobil konusunda yanlışın var. bireysel olarak defalarca oto alıp satmama karşın, profesyonel olarak da bu işi yaptım. benim bildiğim tüm otomobil firmaları ödüyor. anahtar tesliminde ödenir. zaten, ödemek zorunda. sıfır olarak girmiş türkiye ye. ilk taksitini ödüyorlar.
arkadaşlar bende artık tvs ailesinin bir üyesiyim.aranızda olmaktan mululuk duyuyorum.
tabi bu motoru almamda sizlerin de çok etkisi var.trabzonda ve hatta karadenizde tek apache benim galiba
ayrıca yardım ve desteklerinden dolayı bana çokca katkısı bulunan bora abime, otherworld abime, kartalizma kardeşime, miginfly kardeşime, mavi anahtar kardeşime ve forumdaki tüm tvsci kardeşlerime buradan sonsuz saygı ve sevgilerimi yolluyorum. biraz tv'ye çıkıpta selam gönderebilirmiyim gibi oldu tekerimiz düz bassın arkadaşlar
rica ederim. yardımımız olduysa ne mutlu. kazasız belasız kullanmamız dileğimle.
güle,kazasız,belasız kullanman dileklerimle.aman ha kullanırken korumalarını ve dikkatini eksik etme.
birde şunu söyleyeyim.geçen cumartesi motorumu trabzona yollamak için istanbulda esenler otogarına gidiyordum.e-5'te sol şeritteyim.trafik vardı biraz.40-50 km gibi düşük bir hızda ilerliyorum.tabi yağmuru unutmayalım.sorunda buydu zaten yağmurrr!ilerde trafik bi tıkandı, ben gördüm arka frene bastım, teker kilitlendi sanki bollattım biraz ama ne fayda.50 mt'den fazla dayandım.o şekilde kaya kaya gittim ama hiçmi yavaşlamaz arkadaş.bi sağa bi sola yalpaladım.enson solumun üstüne bi düştüm.5 mt falan kaymışım.arkadaki arabalar hemen durdu.koşuyolardı bana doğru bişe varmı diye.bende daha üstüme falan bakmadan atladığım gibi çalıştırdım motoru devam ettim. Allah'tan sadece korumalık çizilmiş.yer ıslak olduğundan üstümde de yırtık falan yoktu. neyse kötü bi tecrübe oldu ama etkili bir tecrübe olduğuna eminim
geçmiş olsun reis.
arkadaşlar,özellikle yağmurlu havalarda çok ama çok dikkatli olun ve yavaş kullanın.bu arada her 2 freni de beraber kullanma alışkanlığı edinin.yağmurlu havada arabaları bile durdurmak sorun oluyorken motosikletin lastiğinin yere değen kısmı sadece elimizin avuçiçi kadar birşey.o da ne kadar etkili olacak ki?
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)