TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Ekim 2011, 18:40
adanalı adlı üyeden alıntı
bende 40 lt.shad kargo var.çok memnunum.bir yerlerde okumuştum,40 lt.den büyük olursa sallama yapıyor diye.250 tl.ye almıştım.50 tl.de çanta taşıma demiri ama bir kaç değişik modeli varmış.[COLOR="Silver"]
abi çantayı nerden internettenmi aldın
Reklamlar
-
13 Ekim 2011, 19:46
Adana İl Temsilcisi
ben buradan aldım ama benden sonra bir arkadaşım daha almak istedi kalmamıştı,feyizoğlu'ndan getirtti.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
13 Ekim 2011, 23:36
imperiaer adlı üyeden alıntı
arkadaslar bısı sorcam bızım apacheler yag eksıltıomus bugun elemanın bırını gordum 2009 model apachesı vardı sıfır almıs subab ların ordakı ek yerınden yag kacırıyo dedı bana bende ole bı sorun yok dedım cektık saga baktı subabların tam ortasındakı ekyerınden gercektende katılasmıs cok azbı yag tabakası vardı adam parmagıyla sıldı gosterdı acaba sızlerdede varmı bole bısey bı kontrol edermısınız benımkısı motorun sol tarafındakı ek yerınde on tekerın hemen arka kısmında adamın dedıgıne gorede sıkıntı olmaz butun apachelerın sorunu buymus ama mıllet vıbrasyondan yakınmaktan buna dıkkat etmezmıs yarın servısede gıdıcem bıı cok kafama takıldı acaba rodaj donemındemı yaptı bunu cunku yag akmamıs az bısey katılasmıs yag kacırdıgını soyledıgı yerde yarın orayı bı temızlıyım bakalım bır daha yapıcakmı:S
kardeş osöylediğin sakızımsı maddenin motor yağı ile ilgisi yok benim motorda 2009 model 1700 km'de bir yağını değiştiriyorum öle eksiltme falan yok.
-
14 Ekim 2011, 00:12
ekremz adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bana çanta demiri ve çanta tavsiyesinde bulunabilecek biri varmı münkünse linklerle birlikte kafama göre bişi bulamadım
http://www.yildizticaret.com/pro/217...RTBAGAJ-DEMIRI
http://www.motorparcalari.net/tvs-ap...-urun2241.html
Kış geldi bagaj şart oldu bende alacağım araştırıyorum iyi birşey denk gelirse paylaşırım
-
14 Ekim 2011, 10:24
bende 40 lt.shad kargo var.çok memnunum.bir yerlerde okumuştum,40 lt.den büyük olursa sallama yapıyor diye.250 tl.ye almıştım.50 tl.de çanta taşıma demiri ama bir kaç değişik modeli varmış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
arkadaşlar,ibrahim kardeşimiz bana yağlarla ilgili fikrimi sormuş,bende bildiklerimi yazayım dedim. öncelikle,ben,sadece 25 yıldır motosiklete binerim,bu kadar yılın birikimi bilgilerim var,duyduklarımı bildiklerimi,okuduklarımı naçizane paylaşıyorum.
yıllardır motorlarıma castrol kullanırım,memnundum,bu aralar ipone kullanıyorum.yazın bizim buralarda 20-40/20-50,kışın da(pek kış olmaz buralarda)10-40/15-40/10-50 kullanırım.dikkat ettiğim ise,yarı sentetik veya tam sentetik olmasıdır.nedeni de,sentetik yağların daha teknolojik ürünler olduğu ve içerisinde,yağın ömrünü uzatıcı/kaydırıcı birçok maddenin bulunduğunu okumamdır.önceki büyük motorlarımda ve apache'm de de aynı hassasiyeti gösteriyorum.zamanı gelince üşenmeden değiştirtirim yağımı.
bir başka dikkat ettiğim konu ise;zincir yağlama konusudur.her 500 km.de bir yağlar,her 1000 km.de bir gazyağı ile temizler,dinlendirir yağlarım.eğer gazyağı bulamazsanız mazot ta olabilir.ama asla ve asla,benzin,tiner,solvent veya diğer çözücü maddelerle temizlemeyin çünkü o-ring lere zarar verir hatta eritebilirler.sitemizde bu konularda çok değerli bilgiler mevcuttur.hepinizin bilgilerine sunarım.
Çok degerli yorumlarınızdan dolayı tesekkürler bora bey .. sanırsam benimle beraber herkezin isine yarayan bir bilgi bu.. ben kısın kullanmıyorum motorumu , hatta su anda bile kullanmıyorum havalar cok soguk olmasada binmiyorum .. (belkide araba oldugundandır). o halde ben sürekli yaz aylarında kullanıyorsam , - 20-40 kullanabilirmiyim ..?
Birde sunu sormak istiyorum uygunmu acaba bu düsüncem , motor yagını degistirdigimizde ,icindeki eski yagı boslttıktan sonra 1 yada 1,5 L. gaz yagını motora bosaltıp icinde bekletsek motor ic aksamındaki kalmıs yaglar atıklar v.s temizlenirmi .? sonrasında gaz yagınıda iyice bosaltıp ,yeni yagı koysak nasıl olur ?
-
14 Ekim 2011, 10:45
Adana İl Temsilcisi
önemli değil kardeş.yazın sıcaktan dolayı yağ da sıvılaştığı için 20-40 olabilir.
gazyağına gerek yok bence,o haznenin içinde yağ olması gerekiyor,başka sıvı ile temizlememek gerekir,alt tapayı açıp boşalttıktan sonra biraz beklerseniz damlaya damlaya bitecektir.
BORA KARAKAŞ (BEN)
-
14 Ekim 2011, 13:09
önemli değil kardeş.yazın sıcaktan dolayı yağ da sıvılaştığı için 20-40 olabilir.
gazyağına gerek yok bence,o haznenin içinde yağ olması gerekiyor,başka sıvı ile temizlememek gerekir,alt tapayı açıp boşalttıktan sonra biraz beklerseniz damlaya damlaya bitecektir.
bora abı ıphone yagı ınternettenmı alıosun ben bulamıyorum bı turlu lınk bılıyosa verebılırmısın alım bende kış için yag deiştirmeyi düşünüyorum bu aralarda
-
14 Ekim 2011, 13:28
Adana İl Temsilcisi
ipone u zaten ben satıyorum burada.bu adrese de bakabilirsin.
http://www.motaks.com/
BORA KARAKAŞ (BEN)
-
14 Ekim 2011, 13:31
bu adresteki apacheye ne yapmışlar bilen var mı
http://www.youtube.com/watch?v=aLJg5il2m58
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
-
14 Ekim 2011, 14:12
-
14 Ekim 2011, 14:28
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
ilginç geldi banada
birincisi bu 150cc motormu ve sanki dişli ile oynanmış düşük devirde yüksek hız, alalım yorumları
180 lerin gösterge beyaz benim bildiğim 2. side yol düz dişliyle oynansa bile bu kadar fark edeceğini sanmıyorum
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
-
14 Ekim 2011, 15:09
selam arkadaşlar, tvs lerin 2012 modelleri ne zaman gelir birde 180 lik leri çıkıcak mı acaba ? bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim.
-
14 Ekim 2011, 16:03
yasinim adlı üyeden alıntı
benim fikrim göstergeyle bi şekilde oynanmış 50km hızdan fialn başlıyor olabılır yolu göstermiyor nasıl olsa bana yavas gidiyor ibre hızlı gösteriyor gibi geldi
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
14 Ekim 2011, 16:24
2012 modelelri gaziantep teki bayii de var. 180 rtr ler türkiyeye girişi yok malesef benim bildiğim...
-
14 Ekim 2011, 20:04
jönysf adlı üyeden alıntı
2012 modelelri gaziantep teki bayii de var. 180 rtr ler türkiyeye girişi yok malesef benim bildiğim...
Nasıl 2012 modelleri fark varmı tvs resmi sitesindekinden yani 2011 modelinden ?
-
14 Ekim 2011, 20:12
slm arkadaşlar bu apachı ye tasarım ödülünü kım vermiş bunun alı varmı yoksa apachı kendi kendinemi vermiş tasarım ödülünü aslı astarı varmı yahu...
-
14 Ekim 2011, 20:39
verdıgın lınktekı adresı bılıyorum 1 ay sonra ıste gıdınce ordan bı bakıyım saol abı
---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:19 ----------
yasinim adlı üyeden alıntı
on 15 dıslı bende onu 14 dıslı yaptıgımda 144 e kadar cıkmıstım
-
14 Ekim 2011, 21:38
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
14 Ekim 2011, 21:50
okyanus_126 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar bu apachı ye tasarım ödülünü kım vermiş bunun alı varmı yoksa apachı kendi kendinemi vermiş tasarım ödülünü
aslı astarı varmı yahu...
ben verdim arkadaşım tasarım ödülünü beğenmediysen geri alayım ödülü sana vereyim nasıl istersin
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
junkchanser adlı üyeden alıntı
Nasıl 2012 modelleri fark varmı tvs resmi sitesindekinden yani 2011 modelinden ?
bence farklı olmaz bundan biraz para yer sonra değişiklik yapar, satışları düşerse değişim olur bahar fiyatı 3620 idi şimdi 3895 satışlar iyi olunca bildiğim kadarıyl 2 kere zam yaptılar, ben mayısta aldım internet fiyatı 3620 idi
değişim beklenmemeli bence
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
14 Ekim 2011, 22:08
jönysf adlı üyeden alıntı
nedense ilk gaziantebe geldiğine hiç şaşırmadım bu videoyu tam olarak izleyemedim ama ne bu 5 de falanmı kalkıyo ivmelenme yok hiç öyle 150 basacaksa hiç basmasın
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler