TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
sakinseytan adlı üyeden alıntı
yuh yani sende aldıgın gibi kaza yapmışsın
iyice kendini alıştır frenlere ve devriyaja scuterı aklından cıkartman lazım bu motorun dez avantajlarından biride fren sistemi konprosörle durur yokuş aşşa konprosörle in 2 kişi ben çok kez durmadıgı için kaza atlattım.
birde 2.viteste durmak tohaf:S motorun hızı neyi gerektiriyosa onunla git tvs nini vitesleri agresiftir ben hala alışamadım şahsen.
motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin viteslide iyice tecrübe edin inme motorun üstünden ;) : )
Valla öyle oldu sakinşeytan. Kompresörden kastın arka fren mi oluyor ben biraz cahilimde bu konularda
İşe gitmek için hergün anadolu yakasından avrupa yakasına geçiyorum. İyice alışmaya başladım. Özellikle yoğun trafikte. Arka frene ilk zamanlarda oldukça yabancıydım, şimdi daha bi aşina olmaya başladım(özellikle kazadan sonra ) Sağol bilgiler için. Kazasız belasız sürüşlere hep beraber inşallah.
uqur adlı üyeden alıntı
kevin büyük geçmiş olsunn allah beretinden saklasın motor kazası pistir dikkatli ve korumalıklı olmak en dogrusu ama olacağında önüne geçemiyorsun o ayrı ünv aldıgımız bi ders notu kriz=hazırlıksız yakalanmak kazalarıda buna benzetiyorum ve en iyi kurtulma yolu olarkta korumalıktır diyorum hele bu aylarda motor kullanıyorsak
Sağol arkadaşım. Korumalık konusunda da kesinlikle katılıyorum. Herşey vardı üstümde ama eldivenleri aceleden takmadım. onda da hata yaptığımı anladım. Çok şükür yarasız beresiz ve hasarsız atlattık. İnşallah tekrarı olmaz. Hepimize kazasız belasız sürüşler.
kevın adlı üyeden alıntı
Valla öyle oldu sakinşeytan. Kompresörden kastın arka fren mi oluyor ben biraz cahilimde bu konularda
İşe gitmek için hergün anadolu yakasından avrupa yakasına geçiyorum. İyice alışmaya başladım. Özellikle yoğun trafikte. Arka frene ilk zamanlarda oldukça yabancıydım, şimdi daha bi aşina olmaya başladım(özellikle kazadan sonra
) Sağol bilgiler için. Kazasız belasız sürüşlere hep beraber inşallah.
Sağol arkadaşım. Korumalık konusunda da kesinlikle katılıyorum. Herşey vardı üstümde ama eldivenleri aceleden takmadım. onda da hata yaptığımı anladım. Çok şükür yarasız beresiz ve hasarsız atlattık. İnşallah tekrarı olmaz. Hepimize kazasız belasız sürüşler.
Arkadaşlar aklıma geldi de motorla ilgili iki sorun kafama takıldı. Aslında sorun mı yoksa normal mi sizin takdirinize bırakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
1- Motorla giderken egzosttan pata pata sesler geliyor bazen bu normal midir?
2- Sabahları jigle ile çalıştırırken motoru bayağı bi beklemem gerekiyor. Bu bekleme süresi çok uzun geldi bana. Pek normal gelmedi gibi. Daha hızlı ısıtma yöntemi var mı yoksa beklemeye devam mı?
İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
-
uqur adlı üyeden alıntı
bu pata pata ses acaba gazdan kestikten sonra mı çıkıoooo
ki öledir gazdan elini çekersin vites küçük geldiyse pata pata atar bu çok normal
sabahlarıda jikleyle çalıştırman çok ii yaklasık en fazla 1 dk sürer bu işlem ama motorun ömrünü uzatmada çok etkilidir ısıtılması en dogrusu..
bu arada çanta taktırmaya karar verdim kısın bu sekilde olmuyor bisürü şey tasıyoruz biyere bırakmak gerekiyor bi kaç güne çantalı olacak
galiba benim jigle olayı bi 5 dk alıyor diyebilirim. Kısa tutmaya çalıştığımda stop ediyor çünkü. Anlaşılan bi sorun var. Pata pata olayını da açıkladığın için sağol.
Çanta taktırıp taktırmama konusunda oldukça kararsızım. Sanki motorun artistiğini bozacakmış gibi geliyor. Sen taktırdıktan sonra buraya bi kaç resim koyarsan bir değerlendirme yaparız. İlgine teşekkürler.
-
kevın adlı üyeden alıntı
galiba benim jigle olayı bi 5 dk alıyor diyebilirim. Kısa tutmaya çalıştığımda stop ediyor çünkü. Anlaşılan bi sorun var. Pata pata olayını da açıkladığın için sağol.
Çanta taktırıp taktırmama konusunda oldukça kararsızım. Sanki motorun artistiğini bozacakmış gibi geliyor.
Sen taktırdıktan sonra buraya bi kaç resim koyarsan bir değerlendirme yaparız.
İlgine teşekkürler.
ya arkadaşlar ben 2 gün önce canta taktırdım taktırmaz olaydım motor sapıttı cantadan sonra 2 tane servise götürdüm ön tekeri söktüler fln yok anlıyamadılar:S bişi yok böle bin dediler yok dayanamadım kendi servisine götürdüm adam şöle uzaktan baktı dedi cantandan dolayı cantayı sök bu modele takılmıyo dedi:S yani şimdi catayımı sökücez canta demirinide en saglamını aldım cantanın resmini cekicem tel jarz olsun cözüm bulan varmı bu duruma yoksa kaza yaptırır Allah korusun direksiyon yelpaze gibi sallanıyo
-
bende başta çanta takmıştım bir sorun yaşamadım ama gerçeekten motoru bozuyor cbf 150 lere iyi gidiyor ama apache de topcase olmuyor kafa çok aşağıda ondan sanırım kappanın bez çantaları ver onlardan deneyin çok şık duruyor. motoru hangi servise götürdün bu konuda kimseye güvenme ben apachenin iki servisinie gittim ikiside çok amatör servisler iyi bir usta bul sorunu bulacaktır
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
sametrix adlı üyeden alıntı
bende başta çanta takmıştım bir sorun yaşamadım ama gerçeekten motoru bozuyor cbf 150 lere iyi gidiyor ama apache de topcase olmuyor kafa çok aşağıda ondan sanırım kappanın bez çantaları ver onlardan deneyin çok şık duruyor. motoru hangi servise götürdün bu konuda kimseye güvenme ben apachenin iki servisinie gittim ikiside çok amatör servisler iyi bir usta bul sorunu bulacaktır
gürcan motora götürcem camta demirini ordan aldım bakalım ne dicek görüntüsü mühim degil iş için büyük canta takmalıyım ama olmadı cbf alcaktım ama bana gelmez 2 kişi ceken motor lazım o zayıf kalıyo ya sorun cantadan ya cantayı sökünce düzeliyo ama sökemem kafam karışık cözüm lazım bana
-
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
-
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
..erol 88 den boşalan yere senimi atadılar zametrixxx..
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
-
teşekkürler sametrix,
güzelmiş
-
bi yöntemi varmış ama ustalar üşeniyomuş bu sorunu düzeltmeyi motor resmen haraket motoru olarak dizayn edilmiş ön ve arka tekerin birbirlerine olan yakınlıgı hayret verici ben bu canta problemini cözücem benim cantam en büyük boy kappa icine koskoca pc kasasını koyabiliyorum ondan zaten sallanıyo direksiyon nerde bu apachiciler cok azıs yaww
sedat_57 adlı üyeden alıntı
sedat beni konuşturma bisikletet binmek istersem şayet ybr yeyle bi tur atarım:D bana güclü bişi lazım yavru kurt
-
25-10-2008, 01:15 AM
--------------------------------------------------------------------------------
selamun aleykum;
arkadaşlar bende de tvs apache var.motorum hızı 110 u geçmiyor ve ben ön ve arka dişlilerini 14/47:3.35,yaptım 14/44:3.14,yaptım yani denedim ve 13/41:3.15 yaptım ve bildiginiz gibi orjinal dişlileri 13/44:3.38 tür.(ve benim izlenimim 13/42:3.23 yapılırsa iyi olur) ama 13/41 olursa titreşim kaybolur ve hız artar(son sürat).14/47 olursa titreşim fazla artıyor ama hem yokuş çıkması ve 5. vitesi yemesi iyi oluyor.fikri olan varsa mümkünse deneyimli ustalar fikir versin.en verimli hangi dişlilerde iyi oluyor deneyen varsa fikir berlirtsin.
şimdiden teşekkürler sagolun.
-
yahuu bir çanta bu kadar mı problem yaratır. Vazgeçtim anam sırt çantasıyla tkaılacam. Ama motordan çok memnunum yokuşlarda falan 2. viteste bile uçuyor. Yalnız ön konsoldan çok ses geliyor: kontak anahtarı bile ses yapıyor titreşimden dolayı. Gerçi titreşim masaj etkisi yapıyor ama
bu arada 500 bakım zamanı geldi de geçiyor zaman bulursam bi gidip baktırayım çünkü arka frenin pedalı da garç gurç ediyor galiba biraz yağlanması lazım.
Erkam0622 dişli konusunda sana yardımcı olamayacağım. Yazdıklarımdan anlayacağın üzere ben de bu işte yeniyim
-
bu hafta ehliyete yazılıyorum.ve inş ehliyeti aldığım gibi motorumuda alıyırum.
bi kere ağzım yandı bidaha töbe ettim ehliyet olmadan bşka motor almıcam die:D
ya bide bide bu TVS APACHE RTR 160 FI modeli gelmicek sanırım.
aradım dün tvstürkiyi öyle söylediler.fuarda belli olucakmış.
he bide 130 cc lik bi motorunu bekliyolarmış tr ye çok yakında.:s
resmi sitede apache için 2720 yazıyo fiyat istanbulda nakit ödemede ne kadara düşer bu fiyat..
iyi forumlar
-
3.721 ytl
-
uqur adlı üyeden alıntı
3.721 ytl
prdn ynlş yazmışım 3721
ee peşinde ne olur bu rakam?
-
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler