TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Eylül 2011, 15:09
Reklamlar
-
27 Eylül 2011, 16:35
arkadaşlarım benim 130 - 140 yapan arkadaşlarıma bi sorum var benim motor düz yolda 110 dan fazla gitmiyo ara sıra 115 görüyo sizin motorlar nasıl rahat 130 / 140 görüyo ben o kadar asılmama rağmen yokuş aşşağı en fazla 128 gördüm ondada motor patlayacak gibi oldu
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
-
27 Eylül 2011, 17:14
yasinim adlı üyeden alıntı
arkadaşlarım benim 130 - 140 yapan arkadaşlarıma bi sorum var benim motor düz yolda 110 dan fazla gitmiyo ara sıra 115 görüyo sizin motorlar nasıl rahat 130 / 140 görüyo ben o kadar asılmama rağmen yokuş aşşağı en fazla 128 gördüm ondada motor patlayacak gibi oldu
o motorda bir sorun var ben 134 yaptım yokuş aşağı daha fazlada yapabilir düz yolda sıkıştırmadan 120 zaten yapıyor.iyi bvasınca 130 geççiyon
---------- Post added at 16:14 ---------- Previous post was at 16:10 ----------
arkadaşlar km saatinin ordan gelen zırıltıyı kesebilen varmı aranızda çok sinir bozucu kağıt felan sıkıştırdım olmadı
-
27 Eylül 2011, 17:23
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
27 Eylül 2011, 18:12
-
27 Eylül 2011, 20:01
SELAM ARKADAŞLAR İZMİRDE ÖZGÜL MOTOR HARİCİ YETKİLİ SERVİS VARMI BİLGİSİ OLAN VARSA CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM VE AYRICA İZMİRDE TVS KULLANICISI OLARAK BAYA VARIZ GALİBA Bİ BULUŞMA FALAN AYARLASAK ARAMIZDA GÜZEL OLMAZMI ??? BU ARADA DAHA ÖNCEKİ SAYFALARDA GÖSTERGEMİN ARIZALANDIGINI VE GARANTİDEN YENİLENECEGİNİ YAZMIŞTIM TAM 23 GÜN OLDU TIK YOK NE ARAYAN VAR NE SORAN SONUNDA 1 HAFTADIR GÖSTERGE KENDİ KENDİNE DÜZELDİ VE GAYET SAĞLIKLI ÇALIŞIYOR 23 GÜNDE Bİ GÖSTERGEYİ GETİREMEYEN HADİ GETİRMESİNİ BIRAKTIM BANA BİR HAFTA DEYİPTE ARADAN 23 GÜN GEÇMESİNE RAĞMEN BENİ NE ARAYIP NE SORAN SERVİSİ YANİ ÖZGÜL MOTORU ARAYIP GÖSTERGE SİPARİŞİNİ İPTAL ETTİRDİM VE 1 HAFTADA GELİR DEYİPTE 23 GÜNDÜR Bİ GÖSTERGEYİ GETİTTİREMEDİYSENİZ VE SÖZ VERDİĞİNİZ MÜŞTERİYİ GEÇİKME KONUSUNDA BİLGİLENDİRMEKTEN ACİZ SENİZ BIRAKIN O YETKİLİ SERVİSLİĞİ GİDİN ESNAFLIK BU DEĞİLDİR ŞEKLİNDE TEPKİMİ SUNDUM İZMİR İÇİ BAŞKA YETKİLİ SERVİS VARSA YAZARSANIZ SEVİNİRİM
-
27 Eylül 2011, 20:29
tamam reisler sorun vvar benim motorda ama neresi sorunlu ne ayarı yaptırmam gerek ustaya gidip söyleyim
-
27 Eylül 2011, 22:35
motorlarını yeni alan arkadaşlar , hepinize hayırlı olsun güle güle kullanın.
---------- Post added at 21:07 ---------- Previous post was at 21:00 ----------
otherworld adlı üyeden alıntı
Uploaded with
ImageShack.us[/IMG]
beyler 300 km oldu
çok keyifli gerçekten. inş kazasız belasız bineriz. arkadaşlarla darıca turu yaptık. çok keyifli geçti. acemi olmama karşın artçı ile gittim geldim
çok şükür hiç bir sorun yaşamadık. diğer arkadaşta da sıfır honda vardı. o motoruda inceledim. işçilik ve malzeme kalitesi açısından çok daha iyi. yalnız, hondanın şeklini oldum olası sevemedim. benim tarzım naked. kafanın komple dönmesi gerekiyor. iki kişi giderken lastik basıncını ayarlamadım inş bi sorun olmamıştır. şimdide bi arkadaşı bıraktım. gelirken benzincide durdum. parayı ödedikten sonra motorun başına bi gittim, herkes motorun başına toplanmış. çok güzel motor filan. insan mulu oluyor tabi
zevkime her zaman güvenmişimdir
dostum hayırlı olsun gerçekten çok güzel görünüyor çok beğendim sana kazasız bol keyifli sürüşler diliyorum güle güle kullan.
---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:07 ----------
ibrahimtoprk adlı üyeden alıntı
Peki benim anlamadıgım . ön tarafta hersey normalken (ön takımlarda) su ön frene bastıgımda yani yüklenip ön frene basarken (ard arda) gelen o tak tak sesi ne olabilir üstadlar
İbrahim kardeş firen diskini kontrol ettinmi ,bir yerinde eğrilik varmı yolda giderken fren yaptığında frenlemede herhangi bir anormallik varmı eğer varsa diskten olabilir benim eski motorumdada frene basınca gırt gırt diye ses gelirdi diski tornacıda yaptırdım gecti.bir arkadaşımın honda cbf indede vardı oda aynı şekilde halleddi büyük ihtimalle senin disktede eğrilik olabilir.bunun dışında önemli birşey olduğunu sanmıyorum. kazasız sürüşler...
-
28 Eylül 2011, 01:43
İ2MİRLİ adlı üyeden alıntı
SELAM ARKADAŞLAR İZMİRDE ÖZGÜL MOTOR HARİCİ YETKİLİ SERVİS VARMI BİLGİSİ OLAN VARSA CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM VE AYRICA İZMİRDE TVS KULLANICISI OLARAK BAYA VARIZ GALİBA Bİ BULUŞMA FALAN AYARLASAK ARAMIZDA GÜZEL OLMAZMI ??? BU ARADA DAHA ÖNCEKİ SAYFALARDA GÖSTERGEMİN ARIZALANDIGINI VE GARANTİDEN YENİLENECEGİNİ YAZMIŞTIM TAM 23 GÜN OLDU TIK YOK NE ARAYAN VAR NE SORAN SONUNDA 1 HAFTADIR GÖSTERGE KENDİ KENDİNE DÜZELDİ VE GAYET SAĞLIKLI ÇALIŞIYOR 23 GÜNDE Bİ GÖSTERGEYİ GETİREMEYEN HADİ GETİRMESİNİ BIRAKTIM BANA BİR HAFTA DEYİPTE ARADAN 23 GÜN GEÇMESİNE RAĞMEN BENİ NE ARAYIP NE SORAN SERVİSİ YANİ ÖZGÜL MOTORU ARAYIP GÖSTERGE SİPARİŞİNİ İPTAL ETTİRDİM VE 1 HAFTADA GELİR DEYİPTE 23 GÜNDÜR Bİ GÖSTERGEYİ GETİTTİREMEDİYSENİZ VE SÖZ VERDİĞİNİZ MÜŞTERİYİ GEÇİKME KONUSUNDA BİLGİLENDİRMEKTEN ACİZ SENİZ BIRAKIN O YETKİLİ SERVİSLİĞİ GİDİN ESNAFLIK BU DEĞİLDİR ŞEKLİNDE TEPKİMİ SUNDUM İZMİR İÇİ BAŞKA YETKİLİ SERVİS VARSA YAZARSANIZ SEVİNİRİM
sana yüzde yüz katılıyorum bende bu tvs nin satış ve servis şeklini bir türlü düzene sokamamasına şaşıyorum ne bir muaatap ne bir yetkili var motor iyi güzel hoşta yetkili servis olupta ilgisiz kalmaları çok kötü insanı motordan soğutuyor.benimde 2011 tvs motorum var ama aldığıma pişman oldum ya şimdi iyi hoşta ilerde bir arıza oluşsa (ki var tekleme problemi) aylarca parçamı bekleyeceğiz.bu motoru getiren firma kaç sene olmuş koca izmirde 1 tane servisi var.oda geçen seneye kadar doğa motordu bu sene özgül motor olmuş.
-
28 Eylül 2011, 01:53
tamam reisler sorun vvar benim motorda ama neresi sorunlu ne ayarı yaptırmam gerek ustaya gidip söyleyim
dostum senin motorda bi sorun yok. düzde 115 gayet iyi bi hız. sende eğimli yolda bi kapan motora sende 130 lara çıkarsın hemen. ben bugün motorumun sınırlarını zorladım dik rampadan kapandım bi saldım aşağı tam gaz 140 dedi 138 i geçmiyodu bu sefer geçti ön dişlim 14 lü. benimkide düzde 110 115 120 bazen 130 rüzgara bağlı olarak gidiyo. takılma bu kadar hız konusuna. bide senden ricam profilinde tws yazıyo onu tvs yaparsan daha yakışıklı olur
-
28 Eylül 2011, 02:03
Arkadaşlar Motoru Alalı 2 gün Oldu 100 km falan yaptımda bu göstergelerin ordan bi yerden şıkır şıkır ses geliyo çözemedim nedir bilen warmı ? debryaja basınca kesiliyo viteste giderken var hızlanınca duyulmuyoda yavaş giderken ses yapıyo uyuz oldum varmı bir çaresi ???
-
28 Eylül 2011, 09:24
mehmet_gemli adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Motoru Alalı 2 gün Oldu 100 km falan yaptımda bu göstergelerin ordan bi yerden şıkır şıkır ses geliyo çözemedim nedir bilen warmı ? debryaja basınca kesiliyo viteste giderken var hızlanınca duyulmuyoda yavaş giderken ses yapıyo uyuz oldum varmı bir çaresi ???
O ses göstergelerin oradan değil motor bloğundan geliyor. 3000 km den sonra saat gibi olur merak etme. Hatta uzun yoldan geldiğinde acaip şekilde artıyor şimdilerde can sıkabilir Yeni alınca öyle olur, sonra düzeliyor. Ne de olsa rodajdasın
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
-
28 Eylül 2011, 10:21
simdide direksiyon cok agır ya .
-
28 Eylül 2011, 10:25
İ2MİRLİ adlı üyeden alıntı
Bi buluşma ayarlansa iyi olur hakkaten. Servisten haber bekleyip istanbul ile irtibata geçmedi isen o istediğin parça 1 sene de geçse gelmez http://tvsturkiye.com/ sitedeki iletişim bölümünden burada yazdığın şikayeti iletebilirsin. Daha geçtiğimiz gün bende servis yönünden bazı sorunları yazmıştım. Hatta istersen kitapçıktan HBI motor istanbul ile irtibata geç yardımcı oluyorlar.
-
28 Eylül 2011, 11:38
-
28 Eylül 2011, 12:02
ixeywent adlı üyeden alıntı
dostum senin motorda bi sorun yok. düzde 115 gayet iyi bi hız. sende eğimli yolda bi kapan motora sende 130 lara çıkarsın hemen. ben bugün motorumun sınırlarını zorladım dik rampadan kapandım bi saldım aşağı tam gaz 140 dedi 138 i geçmiyodu bu sefer geçti ön dişlim 14 lü. benimkide düzde 110 115 120 bazen 130 rüzgara bağlı olarak gidiyo. takılma bu kadar hız konusuna. bide senden ricam profilinde tws yazıyo onu tvs yaparsan daha yakışıklı olur
bak bakalım reis daha yakışıklı durdumu
-
28 Eylül 2011, 12:32
gurkantosun adlı üyeden alıntı
Bende motorumu İzmir Özgül Motor'dan aldım, satış sonrası hizmet konusunda tereddütlerim var ama daha hiç bir şey yaşamadım, günahını almayım adamlarında görcez bakalım az kaldı bakıma.
Bu arada o göstergeden gelen ses gerçekten çok sinir ediyor insanı,
bir çaresini bulan olursa beni de haberdar ederse çok sevinirim.
Bakımdan sonra görüşelim kardeşim Demin de yazdığım gibi, o ses motor bloğundan geliyor Çaresi yok, rodajdan sonra saat gibi olur kaygıya gerek yok
-
28 Eylül 2011, 16:51
İzmir'deki değerli Apache kullanıcıları,
Biraz önce İstanbul TVS ile görüştüm. İstanbul ve Antalya'da 5'er bayi varken İzmir'deki bu kadar fazla Apache kullanıcısı olmasına rağmen neden "1" tane bayi olduğunu merak ettiğimi, Eğer imkanlar dahilinde ise "1" tane daha bayi talebinde bulundum. Bunun üzerine bana dönen TVS İstanbul satış sonrası;"Özgül motorla ilgili şimdiye kadar bize bir dönüş olmadı. Serviste yaşadığınız sorunu bize o an dönüş yaparak giderebiliriz" dedi.
Sizlerden ricam yaşadığınız problemleri http://tvsturkiye.com/ adresini kullanarak İstanbul TVS ile paylaşın. İsteyene özelden daha detaylı bilgi verilebilir. Saygı ve sevgilerle,
-
28 Eylül 2011, 17:02
miginfly adlı üyeden alıntı
İzmir'deki değerli Apache kullanıcıları,
Biraz önce İstanbul TVS ile görüştüm. İstanbul ve Antalya'da 5'er bayi varken İzmir'deki bu kadar fazla Apache kullanıcısı olmasına rağmen neden "1" tane bayi olduğunu merak ettiğimi, Eğer imkanlar dahilinde ise "1" tane daha bayi talebinde bulundum. Bunun üzerine bana dönen TVS İstanbul satış sonrası;"Özgül motorla ilgili şimdiye kadar bize bir dönüş olmadı. Serviste yaşadığınız sorunu bize o an dönüş yaparak giderebiliriz" dedi.
Sizlerden ricam yaşadığınız problemleri
http://tvsturkiye.com/ adresini kullanarak İstanbul TVS ile paylaşın. İsteyene özelden daha detaylı bilgi verilebilir.
Saygı ve sevgilerle,
geri dönüş yapmaları iyi aslında hep beraber bişeyler yazsak belki faydalı olabilir, yedek parça konusunda mesela
antalyada yedek parça yok tvs adına parça yok
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
28 Eylül 2011, 17:40
bak bakalım reis daha yakışıklı durdumu
şimdi çok güzel oldu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)
Bu Konudaki Etiketler