Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    otherworld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xt660z
    hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar. çok yakın zamanda sizi resime boğcam. dün, ilk trafik deneyimimi atlatırken, "garaja kadar sağlam gidebilirsem çok şanslıyım" diyerek gittim.. şimdide garajdan nasıl çıkartacağımı düşünüyorum. biraz rampa çünkü.

akşamları sürmek çok daha keyifli yalnız, trafikten ve otomobillerden çok daha fazla tedirgin oluyorum. yolda karşıma bir çukur vs. çıkacak, yada sarhoş birisi arkadan dokunduracak gibi geliyor...

motor sürerken koruma kıyafetlerinin ne derece önemli olduğunu daha iyi anladım. kask, eldiven, mont var ama dizlik ve ayakkabı da alacam.

hediye olarak zincir ve lastikli lanca aldım.

hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum..

fatih bölgesine yakın varsa görüelim bilgi alışverişi yapalım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gurkantosun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    arkadaşlar slm bende aranıza katıldım artık cumartesi günü TVS Apache Rtr 150' mi teslim aldım, duman rengi, plakam bile çıkmadı daha, yavaş yavaş gidiyoruz bakalım, şu rodaj zamanında dikkat etmem gereken şeyler nelerdir onları bana kabaca biraz açıklayabilirmisiniz ?
    Ölmek için degil, Ölene kadar...

ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    Alıntı gurkantosun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar slm bende aranıza katıldım artık cumartesi günü TVS Apache Rtr 150' mi teslim aldım, duman rengi, plakam bile çıkmadı daha, yavaş yavaş gidiyoruz bakalım, şu rodaj zamanında dikkat etmem gereken şeyler nelerdir onları bana kabaca biraz açıklayabilirmisiniz ?
    motorun kitapçığında vardır onları uygula
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

eko29 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    99' Hornet 600 04' KLE 500
    Merhaba Arkadaşlar Altaki ilana takas yolladım arkadaş bizim sitedenmi tanıyan bilen varmı, motorun durumu resimlerde nasıl,eğer anlaşırsak özellikle tvs ye özgü nerelerine baktırayım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8877133/detay/

Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...bulusmasi.html beyler bütün buluşmalardaki tek apaçi bendim artık birisi gelsin şu buluşmaya
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    tvs apache rtr150 gri (2011)
    Alıntı Phantom264 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...bulusmasi.html beyler bütün buluşmalardaki tek apaçi bendim artık birisi gelsin şu buluşmaya
    istanbul izmir ve adana organizasyon yönünden çok başarılılar malesef ikametgah marmaris olduğundan buralarda sadece yalnız turlar atabiliyorum

Motosikleti
    Yamaha xt660z
    arkadaşlar. egsozdan gelen bir ses var. gazı açınca oluyor. egsoz'un içinde birşey bir yerlere çarpıyor. sizde de var mı? bunun nedeni nedir?

arka soldaki demiri çıkarsam mı nedersiniz? birde, aslında topcase çok sevmeme rağmen, birçok zavazingo için almayı düşünüyorum bu konuda da fikirlerinizi alabilirmiyim?

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    topcase bence commuter motorun olmasa olmazı mont dizlik kask gibi şeyleri koymaya birebir hammal gibi taşımamak lazım ben kappa 35lt öneririm eminönünde 150tl veriyolar 1kask 1 mont 1çift dizlik 1çift eldiven alıyor başkada bişey almıyor :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    Alıntı eko29 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar Altaki ilana takas yolladım arkadaş bizim sitedenmi tanıyan bilen varmı, motorun durumu resimlerde nasıl,eğer anlaşırsak özellikle tvs ye özgü nerelerine baktırayım
    sana benim motoru vereyim daha 4250 km de 2008 fiyat 2900

gurkantosun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    daha ne alacak zaten.
    Ölmek için degil, Ölene kadar...

miginfly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vergisiz
    Alıntı eko29 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    30000 km deki 2007 model motoru alacağına ixeywent'in motoru almak daha mantıklı geldi bana. Hem modeli yüksek hem km si ondan çok daha düşük. Yine de karar senin tabi.
    Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)

Motosikleti
    Yamaha xt660z
    egsoz sesi kimsede çıkmadığına göre, bize servis yolu göründü.

yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    benim 4 vitesteki iniltide kimsede çıkmadı 3 tane servisi gittim normal dedi ama hiç kimsede aynı şikayet yok anlamadım ki nasıl iş
    Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...

miginfly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vergisiz
    Alıntı otherworld adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar. egsozdan gelen bir ses var. gazı açınca oluyor. egsoz'un içinde birşey bir yerlere çarpıyor. sizde de var mı? bunun nedeni nedir?

arka soldaki demiri çıkarsam mı nedersiniz? birde, aslında topcase çok sevmeme rağmen, birçok zavazingo için almayı düşünüyorum bu konuda da fikirlerinizi alabilirmiyim?
    Egzozun içinde birşeyin ses yaptığından emin isen eğer servise göster.
    Sol arkadaki demiri, arkana etekli bayan almıyorsan sök gitsin. Şahsen ben kullanırım diye sökmedim.
    Topcase de motoru kurye gibi gösterdiğinden şimdiye kadar alma gereği duymadım.
    Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)

Motosikleti
    egzozun dışındaki o nikelaj korumalık gibi şey varya ona bi bak ondan gelebilir.

Motosikleti
    Yamaha xt660z
    korkum, adamlarla bayağı tartıştık bu yüzden bana sabote etmiş olabilirler. sizden ricam, kaza geçirip ölürsem motoru bi kontrol etsinler.

blade17xxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TvS ApachE RTR 150
    dostum egzosunun altında cok ufak bir delik var o ses ondan yapıyor gaz actıgında o delik egzosu sogutmak icin ses ondan geliyor bizim tvs servisine gelmis bir motor apache ondada warmıs o problem adam baya yeri aramıs o sonuc cıkmıs.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:40 ----------

ya arkadaslar birsey sorucam kanuni 125 lik bile xenon takıyor.sonuc olarak bizim akülerden iyi akü yok onlardada.. ben biraz gezdim sayfaları aküyü bitiriyor yada zararı var seklinde yazılar gördüm.xenon takmak istesek ne zararı olur motora arabamda war ve gercekten hosuma giden aksesuarların basında geliyor varsa bilgisi olan yardımcı olsun bi cözümü falan sorun cıkarmıcak sekilde motorda.

Alıntı ixeywent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uzun yoldan bi sıkıntı olacağını sanmıyorumda. ilk günden redline yemiştir motoru en az bi 150 200 km sakin sürdükten sonra bassan yine bişey olmuyo ama gitmiş artık. sen muğlada nerde yaptırdın?
    dalamanda yaptırdım kardeş aslında marmaris bulut motordan aldım ama onlardan bi daha mal almam ne kitapcığını verdiler ne faturasını nede garanti belgesini sakın ora gidem deme çok pis kazıklıyolar motorun ilk bakımını orda yaptırdım yağ değişimi ve zincir spreyi sıktı yağ filtresini değiştirdi 120 tl aldılar dalamanda çok ucuza temiz işçilikle yaptırıyom. senin bildiğin başka biyer varsa söle bide ora gidelim. burlarda sağlam apache tamircisi bulmak zor. adam zaten benim motoru yaparak öğrendi apache yapmasını dalamanda benden başka 2 kişide var çünkü bu motordan :D

Motosikleti
    Alıntı 48sf058 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dalamanda yaptırdım kardeş aslında marmaris bulut motordan aldım ama onlardan bi daha mal almam ne kitapcığını verdiler ne faturasını nede garanti belgesini sakın ora gidem deme çok pis kazıklıyolar motorun ilk bakımını orda yaptırdım yağ değişimi ve zincir spreyi sıktı yağ filtresini değiştirdi 120 tl aldılar dalamanda çok ucuza temiz işçilikle yaptırıyom. senin bildiğin başka biyer varsa söle bide ora gidelim. burlarda sağlam apache tamircisi bulmak zor. adam zaten benim motoru yaparak öğrendi apache yapmasını dalamanda benden başka 2 kişide var çünkü bu motordan :D
    bulutu biliyorum zaten o öyledir ben servise falan gitmiyorum burda bi usta var gayet sağlam iş yapar ve ucuzdur. ama onunda başında hep iş oluyo yarın halledelim falan hep öyle gidi gitmez kesinlikle yapamazsın

Alıntı ixeywent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bulutu biliyorum zaten o öyledir ben servise falan gitmiyorum burda bi usta var gayet sağlam iş yapar ve ucuzdur. ama onunda başında hep iş oluyo yarın halledelim falan hep öyle gidi gitmez kesinlikle yapamazsın
    bende gitmiyorum artık sen tam olarak muğlanın neresindesin? usta nerde?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)

Bu Konudaki Etiketler