TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Eylül 2011, 10:20
hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar. çok yakın zamanda sizi resime boğcam. dün, ilk trafik deneyimimi atlatırken, "garaja kadar sağlam gidebilirsem çok şanslıyım" diyerek gittim.. şimdide garajdan nasıl çıkartacağımı düşünüyorum. biraz rampa çünkü.
akşamları sürmek çok daha keyifli yalnız, trafikten ve otomobillerden çok daha fazla tedirgin oluyorum. yolda karşıma bir çukur vs. çıkacak, yada sarhoş birisi arkadan dokunduracak gibi geliyor...
motor sürerken koruma kıyafetlerinin ne derece önemli olduğunu daha iyi anladım. kask, eldiven, mont var ama dizlik ve ayakkabı da alacam.
hediye olarak zincir ve lastikli lanca aldım.
hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum..
fatih bölgesine yakın varsa görüelim bilgi alışverişi yapalım.
Reklamlar
-
20 Eylül 2011, 11:55
arkadaşlar slm bende aranıza katıldım artık cumartesi günü TVS Apache Rtr 150' mi teslim aldım, duman rengi, plakam bile çıkmadı daha, yavaş yavaş gidiyoruz bakalım, şu rodaj zamanında dikkat etmem gereken şeyler nelerdir onları bana kabaca biraz açıklayabilirmisiniz ?
Ölmek için degil, Ölene kadar...
-
20 Eylül 2011, 16:28
gurkantosun adlı üyeden alıntı
arkadaşlar slm bende aranıza katıldım artık cumartesi günü TVS Apache Rtr 150' mi teslim aldım, duman rengi, plakam bile çıkmadı daha, yavaş yavaş gidiyoruz bakalım, şu rodaj zamanında dikkat etmem gereken şeyler nelerdir onları bana kabaca biraz açıklayabilirmisiniz ?
motorun kitapçığında vardır onları uygula
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
20 Eylül 2011, 22:59
Merhaba Arkadaşlar Altaki ilana takas yolladım arkadaş bizim sitedenmi tanıyan bilen varmı, motorun durumu resimlerde nasıl,eğer anlaşırsak özellikle tvs ye özgü nerelerine baktırayım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8877133/detay/
-
20 Eylül 2011, 23:31
http://www.motosiklet.net/forum/etki...bulusmasi.html beyler bütün buluşmalardaki tek apaçi bendim artık birisi gelsin şu buluşmaya
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
21 Eylül 2011, 00:02
Phantom264 adlı üyeden alıntı
istanbul izmir ve adana organizasyon yönünden çok başarılılar malesef ikametgah marmaris olduğundan buralarda sadece yalnız turlar atabiliyorum
-
21 Eylül 2011, 01:17
arkadaşlar. egsozdan gelen bir ses var. gazı açınca oluyor. egsoz'un içinde birşey bir yerlere çarpıyor. sizde de var mı? bunun nedeni nedir?
arka soldaki demiri çıkarsam mı nedersiniz? birde, aslında topcase çok sevmeme rağmen, birçok zavazingo için almayı düşünüyorum bu konuda da fikirlerinizi alabilirmiyim?
-
21 Eylül 2011, 01:25
topcase bence commuter motorun olmasa olmazı mont dizlik kask gibi şeyleri koymaya birebir hammal gibi taşımamak lazım ben kappa 35lt öneririm eminönünde 150tl veriyolar 1kask 1 mont 1çift dizlik 1çift eldiven alıyor başkada bişey almıyor :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
21 Eylül 2011, 03:24
-
21 Eylül 2011, 09:59
Ölmek için degil, Ölene kadar...
-
21 Eylül 2011, 10:20
eko29 adlı üyeden alıntı
30000 km deki 2007 model motoru alacağına ixeywent'in motoru almak daha mantıklı geldi bana. Hem modeli yüksek hem km si ondan çok daha düşük. Yine de karar senin tabi.
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
-
21 Eylül 2011, 14:42
egsoz sesi kimsede çıkmadığına göre, bize servis yolu göründü.
-
21 Eylül 2011, 15:07
benim 4 vitesteki iniltide kimsede çıkmadı 3 tane servisi gittim normal dedi ama hiç kimsede aynı şikayet yok anlamadım ki nasıl iş
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
-
21 Eylül 2011, 15:39
otherworld adlı üyeden alıntı
arkadaşlar. egsozdan gelen bir ses var. gazı açınca oluyor. egsoz'un içinde birşey bir yerlere çarpıyor. sizde de var mı? bunun nedeni nedir?
arka soldaki demiri çıkarsam mı nedersiniz? birde, aslında topcase çok sevmeme rağmen, birçok zavazingo için almayı düşünüyorum bu konuda da fikirlerinizi alabilirmiyim?
Egzozun içinde birşeyin ses yaptığından emin isen eğer servise göster.
Sol arkadaki demiri, arkana etekli bayan almıyorsan sök gitsin. Şahsen ben kullanırım diye sökmedim.
Topcase de motoru kurye gibi gösterdiğinden şimdiye kadar alma gereği duymadım.
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
-
21 Eylül 2011, 15:50
egzozun dışındaki o nikelaj korumalık gibi şey varya ona bi bak ondan gelebilir.
-
21 Eylül 2011, 16:25
korkum, adamlarla bayağı tartıştık bu yüzden bana sabote etmiş olabilirler. sizden ricam, kaza geçirip ölürsem motoru bi kontrol etsinler.
-
22 Eylül 2011, 01:42
dostum egzosunun altında cok ufak bir delik var o ses ondan yapıyor gaz actıgında o delik egzosu sogutmak icin ses ondan geliyor bizim tvs servisine gelmis bir motor apache ondada warmıs o problem adam baya yeri aramıs o sonuc cıkmıs.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:40 ----------
ya arkadaslar birsey sorucam kanuni 125 lik bile xenon takıyor.sonuc olarak bizim akülerden iyi akü yok onlardada.. ben biraz gezdim sayfaları aküyü bitiriyor yada zararı var seklinde yazılar gördüm.xenon takmak istesek ne zararı olur motora arabamda war ve gercekten hosuma giden aksesuarların basında geliyor varsa bilgisi olan yardımcı olsun bi cözümü falan sorun cıkarmıcak sekilde motorda.
-
22 Eylül 2011, 01:53
ixeywent adlı üyeden alıntı
uzun yoldan bi sıkıntı olacağını sanmıyorumda. ilk günden redline yemiştir motoru en az bi 150 200 km sakin sürdükten sonra bassan yine bişey olmuyo ama gitmiş artık. sen muğlada nerde yaptırdın?
dalamanda yaptırdım kardeş aslında marmaris bulut motordan aldım ama onlardan bi daha mal almam ne kitapcığını verdiler ne faturasını nede garanti belgesini sakın ora gidem deme çok pis kazıklıyolar motorun ilk bakımını orda yaptırdım yağ değişimi ve zincir spreyi sıktı yağ filtresini değiştirdi 120 tl aldılar dalamanda çok ucuza temiz işçilikle yaptırıyom. senin bildiğin başka biyer varsa söle bide ora gidelim. burlarda sağlam apache tamircisi bulmak zor. adam zaten benim motoru yaparak öğrendi apache yapmasını dalamanda benden başka 2 kişide var çünkü bu motordan :D
-
22 Eylül 2011, 02:27
48sf058 adlı üyeden alıntı
dalamanda yaptırdım kardeş aslında marmaris bulut motordan aldım ama onlardan bi daha mal almam ne kitapcığını verdiler ne faturasını nede garanti belgesini sakın ora gidem deme çok pis kazıklıyolar motorun ilk bakımını orda yaptırdım yağ değişimi ve zincir spreyi sıktı yağ filtresini değiştirdi 120 tl aldılar dalamanda çok ucuza temiz işçilikle yaptırıyom. senin bildiğin başka biyer varsa söle bide ora gidelim. burlarda sağlam apache tamircisi bulmak zor. adam zaten benim motoru yaparak öğrendi apache yapmasını dalamanda benden başka 2 kişide var çünkü bu motordan :D
bulutu biliyorum zaten o öyledir ben servise falan gitmiyorum burda bi usta var gayet sağlam iş yapar ve ucuzdur. ama onunda başında hep iş oluyo yarın halledelim falan hep öyle gidi gitmez kesinlikle yapamazsın
-
22 Eylül 2011, 06:27
ixeywent adlı üyeden alıntı
bulutu biliyorum zaten o öyledir
ben servise falan gitmiyorum burda bi usta var gayet sağlam iş yapar ve ucuzdur. ama onunda başında hep iş oluyo yarın halledelim falan hep öyle gidi gitmez kesinlikle yapamazsın
bende gitmiyorum artık sen tam olarak muğlanın neresindesin? usta nerde?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)
Bu Konudaki Etiketler