TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Eylül 2011, 09:05
Kaç km deydi motor rektefiye yedi.
Pek iyi bi alışveriş yapmamışsın gibi geldi bana. Rektefiyeden sonra rodaj dönemi aynı ilk aldığın gibi devam eder. Kompressörü bi test et istersen trafik ışıklarında vites düşürerek. Hor kullanılan her makina kendini belli eder..
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
Reklamlar
-
12 Eylül 2011, 15:04
-
12 Eylül 2011, 16:00
Yardım
merhaba abilerim daha 18 yaşındayım ve scooter tarzı motordan başka motor kullanmadım tvs apache motoruna adeta aşık oldum 1.83 boyundayım acaba rahat eder miyim almalı mıyım 2011 model lütfen aydınlatırsanız sevinirim ...
-
12 Eylül 2011, 16:22
çaylakmotor adlı üyeden alıntı
merhaba abilerim daha 18 yaşındayım ve scooter tarzı motordan başka motor kullanmadım tvs apache motoruna adeta aşık oldum 1.83 boyundayım acaba rahat eder miyim almalı mıyım 2011 model lütfen aydınlatırsanız sevinirim ...
Bende 1.85'im ama boy ile ilgisi yok. ALMAMALISIN!!! O yaş için bu motor çok seri ve tavsiye etmiyorum.
-
12 Eylül 2011, 21:24
Aldığı ceza yetmemiş herhalde ve hiçbirşey olmamış gibi gelip hala yazıyor yüzsüzlüğün bu kadarı
Neyse ben muhattap olmuyorum ;)
-
13 Eylül 2011, 02:41
neden almamalıyım abi ...Çok heves ettim almak istiyorum sağlık lisesinde okuyorum ve staj paramla alacağım kafayı koydum ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------
miginfly adlı üyeden alıntı
Bende 1.85'im ama boy ile ilgisi yok. ALMAMALISIN!!! O yaş için bu motor çok seri ve tavsiye etmiyorum.
neden almamalıyım abi ...Çok heves ettim almak istiyorum sağlık lisesinde okuyorum ve staj paramla alacağım kafayı koydum ...
-
13 Eylül 2011, 04:05
6000 deydi ama ben rodajım ne olduğunu falan bilmiyodum. bana açarsan ilk aldığında açarsın motoru dediler bende allah ne verdiyse bastım. sonuç olarak böle oldu :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:03 ----------
Kaç km deydi motor rektefiye yedi.
Pek iyi bi alışveriş yapmamışsın gibi geldi bana. Rektefiyeden sonra rodaj dönemi aynı ilk aldığın gibi devam eder. Kompressörü bi test et istersen trafik ışıklarında vites düşürerek. Hor kullanılan her makina kendini belli eder..
6000 deydi ama ben rodajım ne olduğunu falan bilmiyodum. bana açarsan ilk aldığında açarsın motoru dediler bende allah ne verdiyse bastım. sonuç olarak böle oldu :(
-
13 Eylül 2011, 09:19
Kardeş 6000 deki motorun rektefiye yediğini ilk kez sende görüyorum. Motorun buna ihtiyacı varmıydı o da ayrı bi konu tabi.. Sıkıştırma fazla ilk 500 de yağını değiştir filtresini falan. Sonra da ufak ufak üzmeden devam et. Geçmiş olsun..
ixeywent
Şu adamla muhatap olma kardeşim. Farklı sitelerde de Apache düşmanlığı yapıyor gördüğüm kadarıyla.Mustanoğlu hatırlar o şahıs. Ne keyfinizi kaçırsın ne yazdıklarına cvp verin lütfen. Günlük hayatımızda da rahatsız bir sürü insanla karşılaştığımıza göre int. ortamında rastlamamak olmaz demi.
-
13 Eylül 2011, 11:30
3500 km oldu
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
-
13 Eylül 2011, 16:35
2200 de tırtılım
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
-
13 Eylül 2011, 18:17
arkadaşlar bana 2011 elektronik gösterge paneli lazım fiatını vs sordum soruşturdum hepsi tokatçı olmus gel bi seklde hallederiz fiyat soylemiyorlar. deliricem ya bir yardım edin
Unutmayın dostlarım AT,AVRAT,SİLAH kimseye emanet edilmez...:pr:
-
13 Eylül 2011, 18:21
Kaza mı yaptın, bozuldu mu? İstanbul HBI motor ile irtibata geç sana en yakın bayiiyi söyle. Oraya gönderirler, fiyat konusunda sağlıklı bilgi de almış olursun.
-
13 Eylül 2011, 18:40
Kardeş 6000 deki motorun rektefiye yediğini ilk kez sende görüyorum. Motorun buna ihtiyacı varmıydı o da ayrı bi konu tabi.. Sıkıştırma fazla ilk 500 de yağını değiştir filtresini falan. Sonra da ufak ufak üzmeden devam et. Geçmiş olsun..
ixeywent
Şu adamla muhatap olma kardeşim. Farklı sitelerde de Apache düşmanlığı yapıyor gördüğüm kadarıyla.
Mustanoğlu hatırlar o şahıs. Ne keyfinizi kaçırsın ne yazdıklarına cvp verin lütfen. Günlük hayatımızda da rahatsız bir sürü insanla karşılaştığımıza göre int. ortamında rastlamamak olmaz demi.
haklısın dostum. biz keyfimizi bozmayalım kardeş 6 binde motor yemek zordur ya nasıl bindinki. veya sorun sendemiydi motordamı? bak hondanın ayon muydu yoksa mayon mu tam hatırlayamadım şimdi bi pistonu var bizim pistonlardan daha geniş çaplı bizim motora oluyomu bi iki ufak parçada değişiyormuş. benim usta söyledi bunu taksak senin motor uçar diyo ama bu bi 50 bin km sonra yaparız dedi motor bittikten sonra dedi. adam işi çok iyi biliyo ya. ( bu arada servisdeki usta falan değil)
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
13 Eylül 2011, 19:50
ixeywent adlı üyeden alıntı
haklısın dostum. biz keyfimizi bozmayalım
kardeş 6 binde motor yemek zordur ya nasıl bindinki. veya sorun sendemiydi motordamı? bak hondanın ayon muydu yoksa mayon mu tam hatırlayamadım şimdi bi pistonu var bizim pistonlardan daha geniş çaplı bizim motora oluyomu bi iki ufak parçada değişiyormuş. benim usta söyledi bunu taksak senin motor uçar diyo ama bu bi 50 bin km sonra yaparız dedi motor bittikten sonra dedi. adam işi çok iyi biliyo ya. ( bu arada servisdeki usta falan değil)
ne pistonuymuş bu yaa ne özelliği varmış sorsana bi ustana
-
13 Eylül 2011, 20:33
myword1 adlı üyeden alıntı
ne pistonuymuş bu yaa ne özelliği varmış sorsana bi ustana
orjinal hondaymış çapı biçimkilerden büyükmüş ayon du sanırım.
-
13 Eylül 2011, 22:10
Arkadaşlar piston büyüyünce silindir içine giren benzin de artıyor ve daha fazla ateşleme yapılıyor.Dolayısıyla motor belirtilen tabirle "uçma" sı çok doğal,bunun yerine tvs apache 160 veya 180 cc liğin silindir,piston vs. değiştirirseniz aynı şeye denk geleceğini görürsünüz.Önemli olan motorun kendi orjinal parçalarıyla uçması. Mesela 150 cbf 149 cc (apacheden büyük) silindir çapına sahip olmasına rağmen apache kadar beygir gücü ortaya çıkaramıyor. Yine de zevk meselesi........................
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------
Arkadaşlar bir forumda 29 Ağustos 2011 tarihli bir yazıda apache 180 rtr nin Türkiye'ye geldiğini belirtmişler.Haberiniz var mı fiyat felan.....
-
13 Eylül 2011, 22:32
gelmedi daha sanırım gelse duyulur.
-
13 Eylül 2011, 22:32
seyyid47 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar piston büyüyünce silindir içine giren benzin de artıyor ve daha fazla ateşleme yapılıyor.Dolayısıyla motor belirtilen tabirle "uçma" sı çok doğal,bunun yerine tvs apache 160 veya 180 cc liğin silindir,piston vs. değiştirirseniz aynı şeye denk geleceğini görürsünüz.Önemli olan motorun kendi orjinal parçalarıyla uçması. Mesela 150 cbf 149 cc (apacheden büyük) silindir çapına sahip olmasına rağmen apache kadar beygir gücü ortaya çıkaramıyor. Yine de zevk meselesi........................
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------
Arkadaşlar bir forumda 29 Ağustos 2011 tarihli bir yazıda apache 180 rtr nin Türkiye'ye geldiğini belirtmişler.Haberiniz var mı fiyat felan.....
o piston büyüdükçe güç de yükseleceğini 1900lerde anlaşılmış fakat öle bir teknoloji ortaya çıktı ki motor cc düşük olsa bile beygir katsayısı yükseliyo yani şu demek yamaha fz 600 fazer serisi motorı 98 bg yanlış duymadın yanı arabanın iki katı yüksek cclı fakat bg olarakta eş değer kapiş arabaya enjeksiyon : motorun sürtünme kat sayısı:enjeksiyon ve yeni teknoloji nokta enjeksiyon sistemi gibi ark arkaya sıralaya bilirim
-
13 Eylül 2011, 23:31
tvs apache 180 modelinin geldiği söylentisini şu sitede gördüm bilginize, site adresini versem yanlış olmaz inşallah : http://turbotuning.gen.tr/forum/forum_posts.asp?TID=263
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
arkadaşlar ayrıca sahibinden ilan sitesinde Denizli'de Apache 160 rtr modeline rastladım.Ya Türkiye'ye 150 cc dışında model gelmedi diye biliyorum.Allah Allah!!!!!! Olsa da çok iyi olur hani....................
-
14 Eylül 2011, 15:56
dostlar ne yaparsanız yapın sürat motor'dan alışveriş yapmayın. 1 aydır süründüyorlar beni. yeminle motordan soğuttu allahsızlar..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler