Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Akadaşlar selamlar.
    Foruma yeni katıldım, 15 gün önce de 2011 titan gri apache aldım.
    umarım güzel paylaşımlarımız olur.
    bu arada herkese şimdiden hayırlı bayramlar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    Alıntı pusu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Akadaşlar selamlar.
    Foruma yeni katıldım, 15 gün önce de 2011 titan gri apache aldım.
    umarım güzel paylaşımlarımız olur.
    bu arada herkese şimdiden hayırlı bayramlar...
    hoş geldin hayırlı olsun. at bi kaç resimde bakalım motora=)
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

harun1077 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SUPER8// Yamaha XJ6N'e Kasııyor.
    YBR vs APACHEE Kıyaslarmısınız
    Yamaha YBR 125 ESD 4.090 TL Kendimce Bir Kıyaslama Yaptım Boşlukları Doldurursanız Sevinirim Aklıma gelenleri yazdım sizde yazabilirisniz
    TVS Apachee RTR 150 3.820 TL 2 Motora da Binip Kıyaslama yapanlar.Benim imkanım olmadı.Cevapyanlardan Tşk.
    Bayramdan sonraya kesin karar vermiş olmak istiyorum
    YBR: SON HIZ.........KM//ARALIKSIZ UZUN YOL MESAFİ...........KM//KİLOMETRE ÖMÜRÜ.................KM//DAYANIKLIK..............(AZ/ÇOK)//BAKIM SORUNU...............(SRNLU/SRNSZ)

Apachee:SON HIZ.........KM//ARALIKSIZ UZUN YOL MESAFİ...........KM//KİLOMETRE ÖMÜRÜ.................KM//DAYANIKLIK...............(AZ/ÇOK)//BAKIM SORUNU...............(SRNLU/SRNSZ)

Alıntı ixeywent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoş geldin hayırlı olsun. at bi kaç resimde bakalım motora=)
    [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

motoloji - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache 2009
    Değerli arkadaşlar hepinizin mübarek ramazan bayramını kutluyorum. bu arada foruma yeni katılan arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum.

---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 18:18 ----------

arkadaşlar dün bayram tatilini fırsat bilerek gaziantepten hataydaki yeni doğan yeğenimi görmek için bi uzun yol yapayım dedim ve dün sabah saat 6:00 da yola cıktım.tertemiz havada çok keyifli bir yolculuk geçirdim ve saat 9:00 da hatayda oldum. dün orda kaldım ve bugun sabah aynı şekilde gaziantep'e döndüm ve motorum uzun yol konusunda birkez daha kendini ıspatladı.forumda resim nasıl atılıyor onu öğrenmeye calışıyorum eğer basit bişeyse burda yazabilirmisiniz öğrenirsem birkaç resim atıcam.

[SIZE=1]---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:29 ---------- kardeş motorun çok güzel rengide çok hoş güle güle kullan.

Motosikleti
    pusu motorun güzl gerçekten kazasız belasız binersin inşallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------

Alıntı motoloji adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli arkadaşlar hepinizin mübarek ramazan bayramını kutluyorum. bu arada foruma yeni katılan arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum.

---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 18:18 ----------

arkadaşlar dün bayram tatilini fırsat bilerek gaziantepten hataydaki yeni doğan yeğenimi görmek için bi uzun yol yapayım dedim ve dün sabah saat 6:00 da yola cıktım.tertemiz havada çok keyifli bir yolculuk geçirdim ve saat 9:00 da hatayda oldum. dün orda kaldım ve bugun sabah aynı şekilde gaziantep'e döndüm ve motorum uzun yol konusunda birkez daha kendini ıspatladı.forumda resim nasıl atılıyor onu öğrenmeye calışıyorum eğer basit bişeyse burda yazabilirmisiniz öğrenirsem birkaç resim atıcam.
    kardeşim http://imageshack.us/ bu linke tıkla yukarıda browse var ona tıkla foton pc de nerede ise fotoyu seç yükle de bi kaç saniye sonra yüklenir aşağıda forum kodu yazar 'forum kodu' nu sitede yorum yaptıgın yere kopyala. bu kadar yardımcı olabildi isem ne mutlu

Cazador45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Spacy Alfa
    Lastikler çok kötüüü bugün yağmurda azdaha düşüyordum allah korudu bayramdan sonra ilk işim lastikleri değiştirmek olacak çıkan lastikleride yakıcam anasını satim

Mavi_Anahtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3i EVO
    Biz boşa bağırmıyoruz lastikleri değişin diye. ;)

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    pusu motorun harikaymış,allah kazasız belasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin...aynı dert benim motordada var hemen değişmek istiyor ama 1 kaç ay maaştan motora bütce yok malesef.virajlarda,ıslak zeminde,rüzgarlı havada ve yüksek hızlarda yol tutuşu hiç yok bu ucuz naylon lastiklerin..abiciğim bidünya para alıyorsun adam gibide yapmışsın motoru 50-100 lira maliyeti düşürcem diye neden takarlar bu lastikleri anlamış değilim...

Motosikleti
    cf moto 400
    Arkadaşlar bugün işe gitmek için 6.15 de yola çıktım saat 6 .30 da iş bası yapmam gerekti ama maalesef yolda giderken gaz koluna birşeyler oldu ve motor aniden yavaşladı ve durdu .15 dakika yağmur altında motorcuya yürüdüm allahtan açıktı baktı gaz teli kopmuş dedi yenisini taktı ama tam 1 saat 20.dakika sürdü tel için bütün motoru depoyu bile sökmek zorunda kaldı.Ve motorum ilk defa 4 bin km de beni yolda bıraktı.Usta bu gaz teli yine kopar orjinalini al dedi bayramdan sonra sipariş vericem orjinal gaz teli allahtan düşmedim haa

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    tüm apache'cilerin bayramını kutlarım.

Alıntı motoloji adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    forumda resim nasıl atılıyor onu öğrenmeye calışıyorum eğer basit bişeyse burda yazabilirmisiniz öğrenirsem birkaç resim atıcam.
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...i-anlatim.html
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

blade17xxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TvS ApachE RTR 150
    herkezin bayramı mubarek olsun

Mavi_Anahtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3i EVO
    Herkese hayırlı bayramlar

umtuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iyi bayramlar herkeze arkadaslar
    Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.

otherworld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xt660z
    beyler iyi bayramlar. bende, sarı renk motoruma bayramdan sonra kavuşuacam kısmetse. lastikleri sıfırken değişsek aldığımız yere verip, daha uygun fiyata geniş lastik taktırabilirmiyim? ölçü ve de marka tavsiyesinde bulunurmusunuz?

Motosikleti
    hepinizin bayramı mubarek olsun arkadaşlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------

Alıntı asa11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bugün işe gitmek için 6.15 de yola çıktım saat 6 .30 da iş bası yapmam gerekti ama maalesef yolda giderken gaz koluna birşeyler oldu ve motor aniden yavaşladı ve durdu .15 dakika yağmur altında motorcuya yürüdüm allahtan açıktı baktı gaz teli kopmuş dedi yenisini taktı ama tam 1 saat 20.dakika sürdü tel için bütün motoru depoyu bile sökmek zorunda kaldı.Ve motorum ilk defa 4 bin km de beni yolda bıraktı.Usta bu gaz teli yine kopar orjinalini al dedi bayramdan sonra sipariş vericem orjinal gaz teli allahtan düşmedim haa
    yürümene gerek yoktu sol elinle debraj direksiyon yapardın sağ elinide depoınun sol altına uzatınca ordan elle gaz verilebiliyor öyle idare ederdin. depo falan sökülmesi bana gereksiz geldialtı üstü alttan teli yollayacak üsten zaten çıkması lazım herneyse =)

Motosikleti
    cg 200 + chopper cg 150
    Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar, biraz geç olduysa da kusura bakmayın,yoğunluktan pc başına anca geçebildik.Yeni motor alan arkadaşlarımıza : "hayırlı olsun,güle güle kullanın,Allah (cc) kaza,bela vermesin"

beyler ramazan bayramınız mübarek olsun. kazasız belasız sürüşler...

İ2MİRLİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 TVS APACHE RTR 150
    http://img268.imageshack.us/img268/9320/fotoraf0285.jpg
    http://img856.imageshack.us/img856/8...toraf0286l.jpg
    http://img718.imageshack.us/img718/8...toraf0287o.jpg
    http://img189.imageshack.us/img189/2...toraf0288z.jpg
    http://img707.imageshack.us/img707/9387/fotoraf0290.jpg
    http://img703.imageshack.us/img703/305/fotoraf0291.jpg

ARKADAŞLAR BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN MOTORUM 680 KM DE VE GÖSTERGE ARIZA YAPTI 2 VİTESTE GİDERKEN 3 CE ATACAGIM SIRADA GÖZÜM GÖSTERGEYE KAYIVERDİ Bİ BAKTIM 160 KM Yİ GOSTERİYOR NOLUYO DERKEN GÖSTERGE HIZLA VE SÜREKLİ DEGİŞMEYE BAŞLADI KACI GÖSTERDİĞİ BİLE BELLİ DEGİLDİ STOP ETTİM MOTORU KONTAGI KAPATIP AÇTIM GİTMEYE BASLADIGIM ANDA AYNISI OLDU BAYRAM OLDUGU ICIN SERVIS KAPALI EVE GELIP KAPADIM MOTORU BUGUN SABAH BINDIM ONCE DÜZELMİŞ GİBİ CALISTI SONRA SIFIRA DÜŞTÜ VE ARTIK HIÇ KIMILDAMIYOR DEVIR SAATI CALISIYOR SADECE HIZI GOSTERMIYOR MAX HIZ 160 OLMUS GOSTERGEDE :D OLE KALMIS BAKALIM BAYRAM SONU GIDICEM SERVISE ÖZGÜL MOTORDAN ALDIM MOTORU İZMİRDE ORAYA GOTURUCEM BAKALIM SERVIS KALITESINI GORUCEZ BAYRAM SONU TVS NIN VE OZGUL MOTORUN ......

İ2MİRLİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 TVS APACHE RTR 150

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)

Bu Konudaki Etiketler