TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Ağustos 2011, 19:51
Bence çok sıkıştırıyorsunuz motorları okadar çok yakmaması lazım 3 kez ölçtüm hepsindede 90 kuruş civarı yaktı
Reklamlar
-
27 Ağustos 2011, 20:26
arkadaşlar uzun yol için nasıl bu motor bayağı bi okudum ama uzun yol karşıma cıkmadı .. cbf le antalya yaptılar bır sorunsuz geldıler bununla nasıl olur
-
27 Ağustos 2011, 21:18
Cazador45 adlı üyeden alıntı
Bence çok sıkıştırıyorsunuz motorları okadar çok yakmaması lazım 3 kez ölçtüm hepsindede 90 kuruş civarı yaktı
Vitesi kaç devirde değiştiriyorsun ve yaptığın ortalama hızı söylermisin bana
-
27 Ağustos 2011, 21:37
benim motor uzun ve aşırı rüzgarlı idi hava çift kişi 15 tl benzin almıştım 145 km gitti bunun 115 i şehirdışı geri kalanı şehir içi idi. uzun yolda 80 90 arası geldim şehir içi sıkıştırdım hep. şuan hepşehir içi kullanıyorum 12 krş falan yakıyo sanırım çünkü vitesimi hep 9 9,5 de atıyorum veya redlinee=)=) yakıt ona göre normal
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
27 Ağustos 2011, 21:59
çok deilmi 9 bin devir vites atmak icin
-
27 Ağustos 2011, 22:29
ixeywent adlı üyeden alıntı
benim motor uzun ve aşırı rüzgarlı idi hava çift kişi 15 tl benzin almıştım 145 km gitti bunun 115 i şehirdışı geri kalanı şehir içi idi. uzun yolda 80 90 arası geldim şehir içi sıkıştırdım hep. şuan hepşehir içi kullanıyorum 12 krş falan yakıyo sanırım çünkü vitesimi hep 9 9,5 de atıyorum veya redlinee=)=) yakıt ona göre normal
motorunu cabuk tüketirsin vites aralarını daha kısa tut. caddede yarış yapmıyorunki sen 9bin devirde vites atıyorsun hoş yarış yapıyor olsan bile çok fazla normal vites devirleri 5500-7500 aralığıdır benim bu motorda gördüğüm altı veya üstüne çıkmamaya gayret edin
-
28 Ağustos 2011, 00:24
devir tam kırmızıya geldiğinde vites atıyorum. çarşının ortasında öyle kullanmıyorum ama gezerken gazladıgımda yol boş oldugunda öyle vites atıyorum. bişey olmaz bu motora öyle kullansam bile.
-
28 Ağustos 2011, 00:46
Mavi_Anahtar adlı üyeden alıntı
Vitesi kaç devirde değiştiriyorsun ve yaptığın ortalama hızı söylermisin bana
6000 deviri hiç geçmiyorum 4500 5000 devirlerde vites değiştiriyorum 5. vites en fazla 7000 devir yapıyorum ön dişliyi 14T ile değiştirdim 5500 devirde 80 km 6000 devirde 90 7000 devirde 105 km hıza çıkıyorum kullandığım yolda bu hızlar bile çok bu şekilde kullanımda son ölçtüğümde 90 krş yaktı
-
28 Ağustos 2011, 01:30
90 kuruş gayet normal. o kullanıma göre sonucun o olması lazım.
-
28 Ağustos 2011, 09:16
ben 6 binde deistiriyrm vites. arada basacagım zaman 7000 de degistiriyorum memnunum suan yakıttan km de 90 krs civarı yakıyor..
-
28 Ağustos 2011, 10:37
yakıt yönünden bayılıyorum şu motora :D
-
28 Ağustos 2011, 14:48
ixeywent
Seninki 2009 modeldi yanlış hatırlamıyorsam.
Cazador45
5000 devirde vites değiştirdiğine göre bulunduğun yer gayet düz olmalı. Motor zaten 5000 den sonra sağlam kavramaya başlıyor. Daha düşük devirde rampaya dayandığında ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Hesaplarıma göre(bulunduğum bölgede doğru dürüst düz yer yok hep rampa. Otobanda da 100-110 km hız ile çok sıkıştırmadan) henüz 2750 km deki motorum 12 krş yakıyor. Bence normal..
Ben bu şekilde kullanıp 12 krş yakıyorsa, daha fazla yakıyor diyen arkadaşlar 10 liralık benzin alıp sakin kullansınlar. Rakam değişmiyorsa bi servise göstersinler. Anormallik var demektir.
-
28 Ağustos 2011, 15:20
Adana İl Temsilcisi
miginfly adlı üyeden alıntı
Bora abi hoşgeldin.. Sana bi mesaj attım ama gönderilmiş mesajlarımı göremiyorum
Geldi mi acaba? Sitenin mesaj sisteminde sorun var herhalde.
en üstte,mesajlarınız butonuna tıklayınca açılan sayfada sol üstte,gönderilen mesajlar a tıklarsan görürsün kardeş.
akaplan adlı üyeden alıntı
arkadaşlar uzun yol için nasıl bu motor bayağı bi okudum ama uzun yol karşıma cıkmadı .. cbf le antalya yaptılar bır sorunsuz geldıler bununla nasıl olur
arkadaşım ben motorumla,ADANA-EĞİRDİR-ADANA,ADANA-ÜRGÜP,ADANA-G.ANTEP ve defalarca da ADANA-İSKENDERUN gittim geldim.saatte bir veya 100 km.de bir mola verirsen,gidemeyeceğin mesafe yoktur.ee tabii bir de motorunun bakımlarını eksik etme.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
28 Ağustos 2011, 16:55
miginfly adlı üyeden alıntı
ixeywent
Seninki 2009 modeldi yanlış hatırlamıyorsam.
Cazador45
5000 devirde vites değiştirdiğine göre bulunduğun yer gayet düz olmalı. Motor zaten 5000 den sonra sağlam kavramaya başlıyor. Daha düşük devirde rampaya dayandığında ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Hesaplarıma göre(bulunduğum bölgede doğru dürüst düz yer yok hep rampa. Otobanda da 100-110 km hız ile çok sıkıştırmadan) henüz 2750 km deki motorum 12 krş yakıyor. Bence normal..
Ben bu şekilde kullanıp 12 krş yakıyorsa, daha fazla yakıyor diyen arkadaşlar 10 liralık benzin alıp sakin kullansınlar. Rakam değişmiyorsa bi servise göstersinler. Anormallik var demektir.
2008 model. fakat daha 3250 km de benim motorda yeni tek farkı eski kasa olması =)
-
29 Ağustos 2011, 00:00
adanalı adlı üyeden alıntı
en üstte,mesajlarınız butonuna tıklayınca açılan sayfada sol üstte,gönderilen mesajlar a tıklarsan görürsün kardeş.
arkadaşım ben motorumla,ADANA-EĞİRDİR-ADANA,ADANA-ÜRGÜP,ADANA-G.ANTEP ve defalarca da ADANA-İSKENDERUN gittim geldim.saatte bir veya 100 km.de bir mola verirsen,gidemeyeceğin mesafe yoktur.ee tabii bir de motorunun bakımlarını eksik etme.
bora abi uzun yolda kaç devirde kaç km hızla sabit gidiyosun
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
-
29 Ağustos 2011, 00:26
bizim motorlara xenon problem cıkartıyormus arastırmalarıma göre bende xenon almayı düsünüyordum :D varmı bilgisi olan saglıklı calısacak bir dewre falan warmı xenon taksak
-
29 Ağustos 2011, 00:31
Esselamun Aleyküm kardeşler,abiler!!! İnşaallah bayramdan sonra bir Tvs Apache sahibi olacağım!!!Denizli'de yaşıyorum (üniv. öğrenci). Forumun Apache Kullanıcıları sayfalarının çoğunu okudum.Muhteşem geziler yapılmış,fotoğraflar ilgi çekici,insanın yollara düşesi geliyor.Aranızda yazıştıklarınızı sıkılmadan okudum.Sıcak konuşmalar ... Beni cezbeder zaten.Hoşuma gitti.Acaba aranızda benim için yer var mı???Hayırlı geceler!!!!
-
29 Ağustos 2011, 03:30
Aleyküm selam seyyid kardeş hoşgelmişsin aramıza.
-
29 Ağustos 2011, 04:13
slm arkadaşlar,öncelikle hayırlı sahurlar hepinize ve ramazan bayramınızı şimdiden kutlarım....
Şu ana kadar test edenleriniz vardır....16lt. depoyla en fazla kaç km yapan var apache ile...şehiriçi ve şehirlerarası olarak....
-
29 Ağustos 2011, 07:34
Adana İl Temsilcisi
yasinim adlı üyeden alıntı
bora abi uzun yolda kaç devirde kaç km hızla sabit gidiyosun
90-110 aralığında gidiyorum genellikle.arada bir 120-125 yapıp tekrar 90-110 arası.
blade17xxx adlı üyeden alıntı
bizim motorlara xenon problem cıkartıyormus arastırmalarıma göre bende xenon almayı düsünüyordum :D varmı bilgisi olan saglıklı calısacak bir dewre falan warmı xenon taksak
xenonu kaldırmıyor ve hiç bir usta da önermiyor.STATÖR ü yakabiliyor.
seyyid47 adlı üyeden alıntı
Esselamun Aleyküm kardeşler,abiler!!! İnşaallah bayramdan sonra bir Tvs Apache sahibi olacağım!!!Denizli'de yaşıyorum (üniv. öğrenci). Forumun Apache Kullanıcıları sayfalarının çoğunu okudum.Muhteşem geziler yapılmış,fotoğraflar ilgi çekici,insanın yollara düşesi geliyor.Aranızda yazıştıklarınızı sıkılmadan okudum.Sıcak konuşmalar ... Beni cezbeder zaten.Hoşuma gitti.Acaba aranızda benim için yer var mı???Hayırlı geceler!!!!
hoş geldin kardeş.
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar,öncelikle hayırlı sahurlar hepinize ve ramazan bayramınızı şimdiden kutlarım....
Şu ana kadar test edenleriniz vardır....16lt. depoyla en fazla kaç km yapan var apache ile...şehiriçi ve şehirlerarası olarak....
bir depoyla 705 km.gittim.tamamı şehir dışı.şehir içi kullanıma bağlı olarak 650 civarı gittim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler