Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    sayın üyecanlar yine ben yine bir soru bizim rtr 450km geldi ancak 4 viteste 3500 4500 devir arası vıng vıng vıng vıng die bi ses geliyo ve sadece 4. viteste yapıyo bunun nedenini bilen varmıı....
    Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    harun1077 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SUPER8// Yamaha XJ6N'e Kasııyor.
    Videolarda Beyazını görmüştüm hoşuma gitmişti.
    Ben motoru gelicek yaz mı alsam die düşündüm ya.Kışın burda motora bine bilirmyim ki:S

blade17xx
    Hayırlı olsun.En sevmediğim Rodaj kısmı yavaş yavaş hiç bitmiyo.

miginfly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vergisiz
    Alıntı Mavi_Anahtar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mantıklı olanı da bu olması lazım zaten. Benim yedek depoda sorun var . Teşekkür
    Devir saatinin içindeki sarı ışık yanıp sönüyo mu abi sende? Sen bi servise baktır onu yapan adama hesabını sor

---------- Post added at 09:37 ---------- Previous post was at 09:35 ----------

Alıntı blade17xxx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Veeeee 500 km rodaj biterr
    Sen öyle san Daha yeni başladın.. (Kaliteli bi yağ koydursaydın)

---------- Post added at 09:39 ---------- Previous post was at 09:37 ----------

Alıntı yasinim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sayın üyecanlar yine ben yine bir soru bizim rtr 450km geldi ancak 4 viteste 3500 4500 devir arası vıng vıng vıng vıng die bi ses geliyo ve sadece 4. viteste yapıyo bunun nedenini bilen varmıı....
    500 bakımı ücretsiz zaten ilk bakım olduğu için. Servise gittiğinde söyle ustana bi deneme sürüşüne çıkın.

Motosikleti
    Bir şey sorucam Manifot? Nedir ne işe yarar? Benim eski scooter da Bi aralar 140 gördüm 130 da fotarıfını çektim. O 1 hafta içinde çok yakmaya başladı götürdüm servisie manifot yırtıkkmış dedi alakası varmdır acaba merek tan soruyorum.

blade17xxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TvS ApachE RTR 150
    Daha gitmedim servise yarindan sonra gidicem izin gunumde.

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Daha gitmedim servise yarindan sonra gidicem izin gunumde.
    çabucak 500 yapmışsın maaşallah
    iyisinden yağ koydur mineral olmasın
    sübap ayarı yaptırma sakın, daha alışacak
    yağ filtresini kesinlikle değiştir maks 15 tl dir, internette 4,5 tan başlıyor
    buji falan değiştirtme
    sağını solunu sıksınlar karbüratör ayarı yaptır
    motorun başında dur
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Motosikleti
    TvS ApachE RTR 150
    Arkadaslar suan motorum 580 kmde. Artik vites degistirme dewrini 7000 sabit hiz devrini 6000 yapmam uygun olurmu. 500 km den beri 5000 - 5500 gitmekten skldim

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------

Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çabucak 500 yapmışsın maaşallah
    iyisinden yağ koydur mineral olmasın
    sübap ayarı yaptırma sakın, daha alışacak
    yağ filtresini kesinlikle değiştir maks 15 tl dir, internette 4,5 tan başlıyor
    buji falan değiştirtme
    sağını solunu sıksınlar karbüratör ayarı yaptır
    motorun başında dur

Dostum isin asli subap ayari yaptirmak konusunda az siktirmak istiyorum. Cunku inan motordan soguma asamasina geldim bu siksin ole denicem cir cir ses duymaktan biktim yani

Motosikleti
    Vergisiz
    Motor soğukken 7000 e çıkmana gerek yok 6000 yeter. Sıcakken korkma aşınma minimuma ineceğinden 7000 iyi.Kask takmadan binersen o sesten rahatsız olursun. Kaskını tak 3. vites ve sonrasında duymazsın.

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaslar suan motorum 580 kmde. Artik vites degistirme dewrini 7000 sabit hiz devrini 6000 yapmam uygun olurmu. 500 km den beri 5000 - 5500 gitmekten skldim

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------

Dostum isin asli subap ayari yaptirmak konusunda az siktirmak istiyorum. Cunku inan motordan soguma asamasina geldim bu siksin ole denicem cir cir ses duymaktan biktim yani
    sen bilirsin
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Motosikleti
    Bu motor beni korkutuyo.Galiba Yamaha YBR 125 ESD Alıcaz.
    Herkesin bi sorunu var.

Motosikleti
    Vergisiz
    blade17xxx
    Sende tipik bi sıfır motor almış çiçeği burnunda kullanıcı profili görüyorum Zamanla geçer, boşuna sıkıntı yapmışım dersin.

Alıntı harun1077 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkesin bi sorunu var.
    Sen bilirsin kardeşim, ybr seni üzmez. Hoş tvs de üzmez ama tercih meselesi. Hiçbiri benim firmam değil nasıl olsa

Motosikleti
    Kaç gündür yorumları okuyorum.Bir sonuca varamdım.
    YBR Kullanıpda Apachee ye geçiş yapıp Aradaki farkı anlatıcak birisi var mı?
    Apachenin görüntüsü çok güzel Spor hırçın bi tarzı var.YBR esd serisi de benziyor aslında apchee yiye.
    Arkdaşlar Lütfen Yardımcı olun pişman etmiyecek bir seçenek isitoyorum.Görüntü olrak kıyaslamada Apachee 1.Listemde Ama Şasi motor ıvır zıvır olarak hiç bir bilgim yok. Fiyatlarıda aynı.

Motosikleti
    TvS ApachE RTR 150
    Alıntı miginfly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    blade17xxx
    Sende tipik bi sıfır motor almış çiçeği burnunda kullanıcı profili görüyorum Zamanla geçer, boşuna sıkıntı yapmışım dersin.
    ya üstad sorma ilk motorum ve en ufak bsy üzüyo. dun gece 2 kişi 128 km yol yaptık tık demedi en ufak bir sorun yasamadım yokuslarda falan 4 e nadir düstüm cok hosuma gitti dun geceki gezi. ewe geldim motordan indim çır çır sibop ssini bir duydum gene ayarım kactı

Motosikleti
    Honda cgl 125 Tvs apache 150
    arkdaşlar bende de tvs apache var ve lastikleri yenilicem acaba istanbulda metzeller satan bi yer biliyo msuunuz ben bulamadım da yardımcı olursanız sevinirim

Motosikleti
    ya üstad sorma ilk motorum ve en ufak bsy üzüyo. dun gece 2 kişi 128 km yol yaptık tık demedi en ufak bir sorun yasamadım yokuslarda falan 4 e nadir düstüm cok hosuma gitti dun geceki gezi. ewe geldim motordan indim çır çır sibop ssini bir duydum gene ayarım kactı
    0 Sıfır motor ilk 1500 Km Civarlarında yapıcağı arzayı mutlaka yapr diskten ses gelir gaz yemez zincir den ses gelir vs vs. Benim de 0 motarlarda böyle oldu şuan hiç bir yerinden ses gelmiyor.Süper pati çekerek kalkıyor torku çok güzel 1.5 bin liralık motor olsada.

ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    sübap bu ısınınca mecbur gelecek sesi git diğer motorlarada bak ısınınca onlardanda geliyo
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

Cazador45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Spacy Alfa
    Alıntı harun1077 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkesin bi sorunu var.
    Kardeş senin motor almaya niyetin yok gibi geldi bana yazamı alsam kışın nasıl binecem ybr mi alsam kimin ne sorunu varmış bir kişi çıktı ısınınca sibop sesi geliyor dedi oda onun kaderi benimkinden gelmiyor arkadaşlarımınkindende gelmiyor o sesi dert edeceksen almazsın olur biter sibop ayarı yaptırırsın sesi kesersin eğerki bu motordan alır ve o sesi duyarsan rahatsız olursan ben daha duymadım motorum 1500 km de şuan sıkıntı yok bunlar küçük detaylar kafanı yorma sen helebi diğer motorunu sat parasını koy cebine öyle birileri ben alıcam haftaya yada bayramdan sonra dedi diye motoru sattım deme hayırlısıyla satışını ver paranı al sonra çık araştır kafana uyan motoru al bence git bir CBF 150 al sorun yaşamazsın ses hiç çıkarmaz ısınınca onda hiç ses yok tık demiyo yağ gibi valla

Motosikleti
    Vergisiz
    Cazador45 haklı, hele bi paranı koy cebine. Acaba şöyle yapar mı? Yok böyle mi olur? Bunlara gerek yok, yazılacak herşey yazıldı bu konuda. Sen git dene öyle al bu saatten sonra.

Motosikleti
    Alıntı Cazador45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş senin motor almaya niyetin yok gibi geldi bana yazamı alsam kışın nasıl binecem ybr mi alsam kimin ne sorunu varmış bir kişi çıktı ısınınca sibop sesi geliyor dedi oda onun kaderi benimkinden gelmiyor arkadaşlarımınkindende gelmiyor o sesi dert edeceksen almazsın olur biter sibop ayarı yaptırırsın sesi kesersin eğerki bu motordan alır ve o sesi duyarsan rahatsız olursan ben daha duymadım motorum 1500 km de şuan sıkıntı yok bunlar küçük detaylar kafanı yorma sen helebi diğer motorunu sat parasını koy cebine öyle birileri ben alıcam haftaya yada bayramdan sonra dedi diye motoru sattım deme hayırlısıyla satışını ver paranı al sonra çık araştır kafana uyan motoru al bence git bir CBF 150 al sorun yaşamazsın ses hiç çıkarmaz ısınınca onda hiç ses yok tık demiyo yağ gibi valla
    Ben motorumu kesin satıcam 1.500 e gitmesse 1300 e gider. Bu motor sonuşta benimkinde pahalı okula gitmek için kullanıyordum.Başta ucuz aldık ehliyet yok die bu sene alıcaz ehliyet.Motor üzmeni istemidiğim için tedirginim.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı Cazador45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 150 cok iyi tarif etmissin 6170km ne ses ne başka bişey vala ybr ne kadar sağlam olursa olsun o kalıp düşük güç deyiştirilmediği sürece cbf150 ve ya tvs apache rtr 150 gerisi yalan bu arada tekleme problemidir almıs basını gidiyor bu cbf150lerde yukarda allah var bende yok sadece benzinin bitmesine 1-2km kala tekliyor sonrada komple duruyor:D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler