Selam arkadaşlar akşamki tophane buluşmasına gelecek olan varmı? 2011 deki titreşimi merak ettim bi karşılaştırırz :(
Selam arkadaşlar akşamki tophane buluşmasına gelecek olan varmı? 2011 deki titreşimi merak ettim bi karşılaştırırz :(
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
kitapçıkta yazıyor, volan manyetosu 12V, 100W toplam güç bu
motorun toplam aydınlatmaları ise 91w, 35w ampul 55w olursa 20w yükselmiş olacak, 91watt ın içinde sinyaller 4*10 olarak toplandı, sinyaller 2 çalıştığı için 20w ordan silersek far ampulüne eklediğimizi farz edersek sorun olmaz gibi gözüküyor, matematiksel olarak.
biraz karmakarışık oldu
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
500 km ye kadar tek kişi 50 55 km hız yaptım, 700km ye kadar 70km, 700 den sonra kısa süreli tam gaz 100km hız yapıp bıraktım, 1000km den sonra yüklenmeye başladım
iki binebilirsin zararı olurmu bilmem ama rampa çıkma, 5000 deviri geçme
yağınıda kontrol et, 500 bakımda da yağ filtresini değiştir, anormal ses varsa servise git
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
benim devir saatinde de 7-8000 devir arası az da olsa titreme var
ADALI86 kardeşim ,büyük ihtimalle motor devrini göstergeye ileten halat eğrilmiştir bu tür sorunlar sürat göstergelerindede oluyor. halat eğri olduğu icin rahat dönemediğinden dolayı saatte oynaklık oluyor bence hemen devir saati halatını kontrol ettir veya değiştir.o sorun mutlaka gidecektir
arkadaslar herkeze kazasız belasız surusler su motorlara ince oynama yapalımmı ne gıbı dıyeceksınız hemen soleyeyım hava fıltresı bujı yağ ve yağ fıltresı gibi kusuratlı bır performans ıcın ne dersiniz fazla gelirse dişli oynaması ve motordan kadından alınamayacak bır zevk
---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
lastık ile bir gelişme yaklasık olarak yakın bır tarıhte 2 hafta sonra metzeler marka lastık bızım motora uygun unu yapmışlar mujdeler olsun fıyatlarda şole on lastık 90 90 17 35 euro arka 10 90 18 40 euro bence fıyatlar mukemmel izmirde barış abi getırtecek bılgınıze bırde yasar motor da herkeze kazasız surusler
selam motosiklet dostları. bu başlığın tamamını yani 322 sayfayı okumuş bulunmaktayım. belki içinizdeki bu motor sahiplerinin bazılarından bile daha fazla bilgim var bu motor hakkında. baştan sona ara ara okumak yaklaşık 2 haftamı aldı inanın baştan sona okurken bir roman havası vardı hep. motoru ilk alanların yani türkiye'ye ilk giren tvs'leri alanların kendi aralarında konuşmaları. hurricane(murat)ın modifiye denemeleri, kevin'ın motora yeni başlayıp en sonunda yurtdışına gitmek için motoru satışa çıkarması falan daha bir dünya şey...
başta motor sahipleri dedim çünkü daha almadım motoru. önceleri 3 motor arasında kalmıştım. mondial mr 250 destro-honda cbf 150 ve yamaha ybr 125 arasında kalmıştım ama mondialin kalitesiz parçalarından dolayı çabuk arızalanması, honda da yağ yakma, yedek parça pahalılığı ve yeni modellerinde falan başka arızalar duyduğumdan dolayı son kararımı verip ybr 125 esd almayı düşünüyordum. sonra sonra böyle forumda alakasız alakasız konuları okurken hep arada bir apache geçip duruyordu. açıkçası hiç duymadığım için başlarda pek sallamadım. ama baktım ki her taşın altında karşıma çıkıyor -öeh- dedim yeter artık ne lan bu. bir başladım başlığı okumaya okuyuş o okuyuş 322 sayfa bitti. ve biterkende tabi ki almaya karar verdim motoru. ama alış zamanım bakanlığın beni atayıp işe başlatma zamanına endeksli en fazla 1 ay içinde bakalım.
bu arada bu 2. mesajım ve ankara'da oturuyorum. ve ankara'da oturanlara da bir müjdem var. Ankara batıkent'e bugün sitesinden gördüğüm kadarıyla -ki gün aşırı kontrol ederim - bir bayii en sonunda açıldı. kısmetse ve başka bayii açılmazsa oradan alacağım galiba. bu arada b ehliyetim vardı bu haftasonu da a2 ehliyet için sınava gireceğim. 20 soru sorulacakmış galiba. bu konuda yani kaç soru sorulacağını ve ona göre diğerlerinden farklı küçük bir işaretleme kağıdı mı verecekler? bilgisi olan varsa, cevap verirse sevinirim.
soruları olan varsa motor hakkında alabilirim.
kendinize, yolunuza ve motorunuza iyi bakın, sağlıcakla...
Est. kardeşim kusur yok fakat bu başlıkta şuanda 322 sayfa var ben bu sayfalar içinde TVS ile ilgili rodaj konusuna fazlasıyla değinildiğini biliyorum. Okumanı tavsiye ederim.
Yenisini istetmesi iyi, çünki vibrasyon ön konsola fazlasıyla aktarılınca devir saatinin bi yayı varmış o bozulmuştur. 2 alyan olan kutu RTR 150 yazan yer.
---------- Post added at 08:53 ---------- Previous post was at 08:39 ----------
Kardeşim kararını vermiş olmana sevindim, biliyorsun kararsızlık en kötü şey Tüm forumu okuyan bi benim sanıyordum seni görünce sevindim diyebilirim.
Hayırlısı olsun inş. alırsın sende Apache'ni. Pişman olmayacağını düşünüyorum. Ehliyet çok basit sende B olduğu için kafanı takma. Ben aldığım günleri hatırlamaya çalıştım başaramadım
Arkadaşlar dün devir saatiyle ilgili sorunlarımı yazmıştım sabit durmadığını sürekli attığını... dün gece biraz gezdim uzun yol yaptım ve farkettim ki motor tam anlamıyla ısındığında devir saatinde herhangi bir atma kalmıyor sabit olması geretiği gibi çalışıyor. bütün gece nedenini düşündüm sogukken atıyor tam ısınınca normale dönüyor neden olabilir diye fakat aradığım cevabı bulamadım
reis ordaki adres yanlış ulusan motor çankaya birlik mahallesinde..
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
MOTOLOJİ kardeş haklısın belki devir saati telinden yapıyordur ama benim anlamadığım soğukken yapıyorda motor tam ısınınca neden atma yapmıyor o garip geldi
sen dedikten sonra internetten baktım batıkent'te de varmış. aynı zamanda kawasaki servisliğide yapıyormuş. bu listede de var.
http://www.motomax.com.tr/bayi_2.asp
listede 71. sırada.
10 lirayla 140 km yol gittim 70i şshir içi 70 i şehir dışı 100km de 1,6 litre
Merhaba arkadaşlar. Bende kısmetse yarın 2011 model linkteki motorsikleti almayı düşünüyorum. Birkaç sayfa önce yazmıştım ama temiz bir motor bulamamıştım. Yarın kısmetse gidip motoru alıp geleceğim. Daha önceleri mz jawa hhplanet kullandım ama hiç kendimin olmamıştı. Lise bittikten sonra çok istemiştim ama bir motor alamamıştım. şimdi yaş 30u buldu içimdeki motor sevgisi tekrar depreşti ) Tvs apache almaya karar verdim. Hayırlısı olur inşallah.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6943747/detay/
Bundan sonra bende buraların müdavimiyim...
Satan arkadaş bayramdan sonra evleneceği için sattığını söyledi. Kendisi ikinci sahibiymiş. Hemen satılması için fiyatı uygun tutmuş. Onuda sordum ilk aldığı kişi ayakkabı süngerine sprey sıkıp cilalamak veya rengini değiştirmek istemiş gibi... bişeler yapmak istemiş becerememiş. tinerle felan geçer dedi. Evet alırken inceleyeceğim yatma düşme olsa başka yerlerinde de izler olur heralde. Teşekkürler.
Çok düşük devirde çok düşük hız (40-50 km) ile fazla durup kalkma yapmadan ancak belki bu şekilde yakar yoksa imkansız.
Karışmak gibi olmasın ama ben olsam 500 tl daha verir sıfırını alırdım .Sitesinde ve sahibinden.com da 3820 yazıyor fiyat. Motor hem hasarlı hem 2. sahibi satıyor. Durumum en fazla buna yetiyor diyorsanız gene işinizi fazlasıyla görür.
Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
Bu arada bahaneyle 2. el fiyatlarına bakayım dedim millet hakikaten sapıtmış . Sıfır motordan pahalıya satıyorlar kimi 160 yapıyor demiş kimi bulunmaz hint kumaşı demiş
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)