TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Ağustos 2011, 04:17
Phantom264 adlı üyeden alıntı
Hadi ya :( aydınlatmayı daha iyi hale getirmek istiyorum tavsiyesi olan varmı peki :(
bende bişeyler düşünüyorum aslında hem ucuz hemde kaliteli olsun diyorum
55w ampül taksak olurmu tasa zarar verirmi ısınınca philips veya osram olabilir
philips in var ama pahalı
bizim motorlara hangi ampül uyar bilen söken varmı?
h4 h7 gibi mesela
birde ledli far ampülleri var watt ı düşük 6000k ışık veren ama çin işi
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Reklamlar
-
16 Ağustos 2011, 04:21
Ya bide benim kısa ampülün biri patlak onuda değiştiricem kafayı komple sökmem mi gerekli?
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
16 Ağustos 2011, 04:24
Phantom264 adlı üyeden alıntı
Ya bide benim kısa ampülün biri patlak onuda değiştiricem kafayı komple sökmem mi gerekli?
bilgim yok, kolaymı zormu bilmiyorum, merakta ediyorum aslında, sen sök burada paylaş bende öğrenmiş olurum, sökersen bak bakalım nasıl bir ampulmüş
-
16 Ağustos 2011, 10:48
-
16 Ağustos 2011, 13:42
ADALI86 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar dün gece ön dişliyi 14 yaptım
zincir biraz kastı ses yapıyor fakar motor ciddi anlamda rahatladı 7000 devirde 100 km hızla rahat gidiyor
her sabah çıktığım uzun meğilli rampada da bayılma yapmadı herkese tavsiye ederim
böyle giderse bende yapıcam bi 14 lük
gece gece canınmı sıkıldı yoksa uyuyamadın mı
zinciri gevşet, hızlanma olayı nasıl kayıp varmı, tavsiye ediyormusun ve hangi motorun dişlisi uydu
-
16 Ağustos 2011, 13:58
-
16 Ağustos 2011, 14:00
Ben orjinal seven biri olarak herhangi bi değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Hızı da sınıfına göre fazlasıyla yeterli uzun yolda 110 sabitleyip yoluma bakıyorum. Hem motoru hem yakıtı düşünerek bunun üzerinde çok uzun gitmiyorum. Daha ne olsun :D
-
16 Ağustos 2011, 14:02
ADALI86 adlı üyeden alıntı
Hafta sonu bi arkadaş değiştirmişti onun motoru kullandıktan sonra kesin karar verdim dayanamayıp gidip aldım
cbf 150 dişlisi uyuyor 15 tl ye aldım ve yokuşlarda farkedilir bi düşüş yok düz yolda da az devirle daha hızlı gidiyorsun
zinciri sonuna kadar saldık ama yinede çok az kasma var zamanla salar kendini diye umut ediyorum. tavsiye ederim bence değiştir
cbf dişlisi 15 oluyo, 15 lik takmadın değilmi, zinciri germemesi lazım bence, honda cg dişlisi takanda var, birazda pahalı almışsın
denemek lazım
-
16 Ağustos 2011, 14:38
miginfly adlı üyeden alıntı
Ben orjinal seven biri olarak herhangi bi değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Hızı da sınıfına göre fazlasıyla yeterli uzun yolda 110 sabitleyip yoluma bakıyorum. Hem motoru hem yakıtı düşünerek bunun üzerinde çok uzun gitmiyorum. Daha ne olsun :D
Selam arkadaşım ben manisadan hasan senin saat sorunun vardı hallettinmi sorunu değiştirdilermi km saatini
-
16 Ağustos 2011, 14:47
15 DEĞİL 14 Taktım üstünde de 14t yazıyordu akabinde dişlileride saydım 14 adetti 15 makinayı zorlayabilir ama 14 dişli ile sanki tam olması gerektiği gibi oldu ben cok memnun kaldım
-
16 Ağustos 2011, 15:06
Lastiklerini değiştiren arkadaşlar, nette kısa bir aramadan sonra fazla bir bilgi bulamadım, bizim apachelerin lastiklerini nerelerde değiştirdiniz, yakın zamanda değiştiren yada yer önerebilecek var mı.
-
16 Ağustos 2011, 15:30
genelde honda dişlileri 15 i,le başladığından dolayı 14 her yerde olmuyo muş. cbf nin ön dişlisi 15 lidir 14 değil. benim aldıgımda honda dişlisi fakat cg125. zincir benim gayet rahat kalmıştı seninki neden gerdi acaba? bide bu kafa olayını söyleyim ben kafayı söktüm ibrenin içinden 2 ampul patlamıştı onu değiştirdimde. kafada iki sağda iki solda civata var biri sanırım 12 ile falan açılıyo diğeri tornavida ile. bunları açtıktan sonra motora önden bakınca farın altında yukarı aşağı yapmaya yarayan civata var uzun onu sökün kafa komple geliyo elinize çok basit işçilik kolay ama fark değiştirecek arkadaşlar onu sökmeye gerek yok gevşetin kafa aşağı doğru sallanıyo o zaman farı değiştirebilirsiniz.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
16 Ağustos 2011, 15:59
Uğur Bilgili adlı üyeden alıntı
Lastiklerini değiştiren arkadaşlar, nette kısa bir aramadan sonra fazla bir bilgi bulamadım, bizim apachelerin lastiklerini nerelerde değiştirdiniz, yakın zamanda değiştiren yada yer önerebilecek var mı.
bende araştırıyorum bizim ebatlarda yok
michelin kataloğuna baktım bizim ebatlarda yok maalesef yank büyüyecek yada taban kısmı küçülecek, 90-90*18 mesela arka için veya 100-90*18 olacak
sen istanbulda araştırsana
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------
ixeywent adlı üyeden alıntı
genelde honda dişlileri 15 i,le başladığından dolayı 14 her yerde olmuyo muş. cbf nin ön dişlisi 15 lidir 14 değil. benim aldıgımda honda dişlisi fakat cg125. zincir benim gayet rahat kalmıştı seninki neden gerdi acaba? bide bu kafa olayını söyleyim ben kafayı söktüm ibrenin içinden 2 ampul patlamıştı onu değiştirdimde. kafada iki sağda iki solda civata var biri sanırım 12 ile falan açılıyo diğeri tornavida ile. bunları açtıktan sonra motora önden bakınca farın altında yukarı aşağı yapmaya yarayan civata var uzun onu sökün kafa komple geliyo elinize çok basit işçilik kolay ama fark değiştirecek arkadaşlar onu sökmeye gerek yok gevşetin kafa aşağı doğru sallanıyo o zaman farı değiştirebilirsiniz.
cbf lerin orj dişlisi 15, ybr 14 uymuyomu acaba
ben sadece ampul değişikliği düşünüyodum, ledli park ampulü ve 55w far ampulü
-
16 Ağustos 2011, 16:27
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
16 Ağustos 2011, 17:29
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
bende araştırıyorum bizim ebatlarda yok
michelin kataloğuna baktım bizim ebatlarda yok maalesef yank büyüyecek yada taban kısmı küçülecek, 90-90*18 mesela arka için veya 100-90*18 olacak
sen istanbulda araştırsana
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------
cbf lerin orj dişlisi 15, ybr 14 uymuyomu acaba
ben sadece ampul değişikliği düşünüyodum, ledli park ampulü ve 55w far ampulü
ybrlerinki uymuyo sanırım.
-
16 Ağustos 2011, 17:36
Kartalizma07 led park lambası bende kullanıyorum sorun olmuyor ama 55W far ampulü bizim motosikletlere olmaz, sistemine zarar vermek istemiyorsan kullanma derim. Ebay.com da 30$ a 35W Xenon motosiklet kiti satılıyor, öyle birşey alıp mevcut H4 ampülünden daha iyi bir aydınlatma alabilirsin.
-
16 Ağustos 2011, 19:15
irc marka var piyasada şuan sadece .
http://www.anlas.com.tr/index/index....mid=15&lang=tr
NR25 yazan ön lastik
NR47 yazan arka lastik
İkisi toplam 120 tl civarı tutuyor.
-
16 Ağustos 2011, 21:41
Mavi_Anahtar adlı üyeden alıntı
nr47 benim arka lastikden ön lastik orjinal de. 90/90/18 bendeki. kullanışlı bi sorun olmuyo güzel lastik
-
16 Ağustos 2011, 22:02
ixeywent adlı üyeden alıntı
ybrlerinki uymuyo sanırım.
anladım sağol
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------
Kartalizma07 led park lambası bende kullanıyorum sorun olmuyor ama 55W far ampulü bizim motosikletlere olmaz, sistemine zarar vermek istemiyorsan kullanma derim. Ebay.com da 30$ a 35W Xenon motosiklet kiti satılıyor, öyle birşey alıp mevcut H4 ampülünden daha iyi bir aydınlatma alabilirsin.
bizimkilere h4 ampul uyuyormu yani. motorun elektrik gücü 100w 55w takmış olsan 100w geçmicek toplamda, 2 park 2 sinyal çalıştı farzet ve de arka stop, parklar led olursa watt olarak oradan 5 10w alırız kafamda hesapladım, tek endişem ampul ısısı
-
17 Ağustos 2011, 01:00
Ampulun wattını yükseltmeni tavsiye etmem bu haliyle rölatide pırpır yapıyor far 55w takınca daha çok çoğalır malum direk motordan alıyor elektiği. Onun dışında zarar verirmi bilemem pırpır etmeside sorun değil diyorsan bir dene . Ben şahsen sevmiyorum. Isıdan kaynaklı birşey olacağını sanmam.
Aslında en mantıklısı led ama o da nerede bulunur bilmem. Ben şuan için memnunum farlardan.
Dişli değiştiren arkadaşlar detaylı bilgi verebilirmi ?
Mesela yakıt sarfiyatında herhangi bir değişiklik oldumu ? 2 kişide zorlama yapıyormu ? Ve titreşimde değişen bir şey varmı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler