Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    çok sağolun arkadaşlar.akşam eve giderken,hızın 45-50,önümde bir passat,aniden durdu.bende herzaman 2 freni birlikte kullanırım ama refleks işte,direk öne asıldım.ön teker kilitlendi ve kayıyor arabaya doğru ilerliyorum,arkadan vuracağım.bizm ön düzen gidecek,arkadan vurduğum için suçlu olacağım,birde polis,alkol muayenesi filan,uğraş dur.bensesağa doğru yatırdım motoru.ALLAH korudu resmen.

arkadaşlar,yavaş olduğum halde günlerdir yaralarla,sargılarla uğraşıyorum.siz siz olun,şehiriçinde 1-hız yapmayın,2-yakın takip yapmayın.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok sağolun arkadaşlar.akşam eve giderken,hızın 45-50,önümde bir passat,aniden durdu.bende herzaman 2 freni birlikte kullanırım ama refleks işte,direk öne asıldım.ön teker kilitlendi ve kayıyor arabaya doğru ilerliyorum,arkadan vuracağım.bizm ön düzen gidecek,arkadan vurduğum için suçlu olacağım,birde polis,alkol muayenesi filan,uğraş dur.bensesağa doğru yatırdım motoru.ALLAH korudu resmen.

arkadaşlar,yavaş olduğum halde günlerdir yaralarla,sargılarla uğraşıyorum.siz siz olun,şehiriçinde 1-hız yapmayın,2-yakın takip yapmayın.
    abi büyük geçmiş olsunnn...
    Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...

Bora abi merhaba büyük geçmiş olsun,Allah daha büyük kazalardan korusun.

Umarım beni hatırlamışsındır,telefonda konuşmuştuk,2 adet motor için.

Saygılar...

miginfly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vergisiz
    Alıntı APACHE_SAİD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosikletimle ilk kazamı 1 saat önce yapmış bulunuyorum.. eğer bu üzerinde gelen lastiklerle yola devam edersem daha çok kaza yaparım gibi geliyor bana.. yada benim hatamdan kaynaklanan bi kaza yaptım. motoru cok dikkatli kullanmama rağmen, ara sokağa girerken yine motosikleti görmeyen bir gerizekalı bi minibüscü sokağın girişine arabayı yanlamasına park etti bende tam sinyal verdim sokağa giriyordum adam bide geri geri gelmesin mi bende motoru biraz daha fazla yatırdım demeye kalmadı motor altımdan kayıp arabanın altına doğru girdi.. Allahtan sol tarafa doğru yattım ki koruma demirleri motoru tam korudu,sadece ayak pegi yamuldu düzeltemiyorum :( yarısıda kırıldı gibi... nerde hata yaptım bilmiyorum ama ilk işim lastikleri değiştirmek olacak... herkese kazasız sürüşler ...
    Geçmiş olsun kardeşim..

geçmiş olsun said,bende 4 gün önce kaza yaptım.motorda hiçbirşey yok,bende 3-4 morluk,4 yerde sürtünmeden dolayı yaralar var.eğer koruma demiri olmasaydı,sağ bacağım şuan kırıktı.

yasin kardeş,rölantide 1250-1300 devir olması lazım.
    Abi çok geçmiş olsun, bundan sonra kazasız belasız inş.

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğru diyosun abi ama hızda var yakın takipte, arka ön fark etmiyo kayıp gidiyo
    alkol vardı demek
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

ertanos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    geçmiş olsun said,bende 4 gün önce kaza yaptım.motorda hiçbirşey yok,bende 3-4 morluk,4 yerde sürtünmeden dolayı yaralar var.eğer koruma demiri olmasaydı,sağ bacağım şuan kırıktı.

yasin kardeş,rölantide 1250-1300 devir olması lazım.
    Geçmiş olsun abi. 40-50 km hızlarda iyi kurtarmışsın bence. Dizliğin varmıydı?

motoloji - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache 2009
    kardeş 2500 kmde bujimi değiştirilir bu servislere biraz dikkat edin bazı servisler motordan söktükleri yağ filtresini benzinle temizleyip başka motora yeni diye takıyorlar buna benzer şeylere dikkat edin bence. benim motorum 10000 de ilk bujisini daha yeni değiştirdim oda hicbir sorun yoktu her ihtimale karşı değiştirdim.

---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:09 ----------

kaza yapan arkadaşlar, cok gecmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    tvs apache rtr150 gri (2011)

geçmiş olsun bora abi buna şükür

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alkol vardı demek
    ramazan günü,akşamın 7 sinde ne alkolü kardeş.

Alıntı ertanos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun abi. 40-50 km hızlarda iyi kurtarmışsın bence. Dizliğin varmıydı?
    kask hariç hiçbir korumam yoktu,iş kıyafetiyleydim.

herkese teşekkürler dostlarım,kardeşlerim.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ramazan günü,akşamın 7 sinde ne alkolü kardeş.

kask hariç hiçbir korumam yoktu,iş kıyafetiyleydim.

herkese teşekkürler dostlarım,kardeşlerim.
    alkol muayenesi falan yazmışsın ona hitaben yazdım abi
    hatamız varsa affet
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

miginfly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vergisiz
    Akdemir'in yanında bayi yok!
    Kahramanlar'daki de henüz bayi değil!
    Konak'takini ilk kez duyuyorum ama o da bayi değil!
    Karabağlar'daki ÖZGÜL Motor şuandaki tek bayi.

1 Haziran'da Bandırma'dan aldım o zaman İzmir'de motor yoktu aynı şekilde bayi de. İlk bakımını Doğa motor'a yaptırdım çok ta memnundum. Fakat bayiliği ile ilgili sorun olmuş iptal edilmiş dediler İstanbul merkez'den. İZMİR'deki tek bayi şuanda ÖZGÜL MOTOR Yağhaneler. Sanırım onun da elinde hazır motor yok.

Kahraman'lardaki YAŞAR Motor'a birkaç kez uğradım. Son uğradığımda 2 tane motor vardı. Şuanki fiyatlarla ilgili pek bilgim yok. Özgül motor'a devir saati gelecek bende onu bekliyorum.

Motosikleti
    TVS APACHE RTR RED
    arkdadaşlar. öncelikle hayrlı ramazanlar. bu motordaki servis ışığı nasıl sönüyo onu bilen war mı ? bizim serwis bilmiyo gibi geldi bana bilen warsa serwise bişeyler öğretelim

Mavi_Anahtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3i EVO
    Arkadaşlar 2. bakım için sizden ne kadar işçilik aldılar ? Benden 30 tl alındı sadece yağ , yağ filtresi ve buji (bujiyi kendi isteğimde değiştirdim) değiştirdi başka birşey yok. Bu bana çok fazla geldi . Ayrıca Bora abi dediğin gibi yağ filtreleri 5 ile 9 tl arasında değişiyor burada 17 tl aldılar filtre için.

SAnırım servis bana muhtaçsınız mecburen geleceksiniz düşüncesinde ama kafam atarsa dahada gitmem garantisini yiyim servise boşa vereceğim para yerine parça arızası olursa parasını verir alırım.

Swat kerdeş o sorun bizde de var bilmiyor servis Bora abi öğrenip söyleyecek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    tvs apache rtr150 gri (2011)
    bende 40 lira vermiştim 2500-3000 bakımında yağ ve yağ filtresi değişmişti. repsol 10-40 tam sentetic yağ ve yağ filtresi

Cazador45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Spacy Alfa
    Alıntı _PhOeNiX_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzmir'de yeni açılan bayilerine gidip yakından inceledim. Güzel motor ama birkaç nokta dikkatimi çekti.

1-Müşterilere ayrılmış motorlardır dedikleri motorların elciklerinin bağlandığı yerler aşınmış kötü bir görüntü olmuş. Baktığım 3 motorda da bu vardı.
    2-Konaktaki (İzmir Fuarı yanı, palm city arkası) bayide baktığım üzerinde artçı altında ek bir koruma demiri vardı (ayaklıklı ilginç bir şey) standart bu geliyor dedi ancak Karabağlar'daki kendisini ege bölge bayisi olarak tanıtan bayi'de bunlar yoktu.
    3-Yükseliş Honda ve Akdemir Yamaha'nın yanında servisleri pek hoşuma gitmedi. Karabağlardaki TVS yanında büyük motorlar ve ÇinÇanÇon satıyor. (Bu yeni çinli atvlerde orada mevcut düşünen varsa görebilir.)

Apache ile honda arasında gidip geliyorum. Konaktakinde krediyle 4.100 tl peşin 3.800, Karabağlar'dakinde 3900+%15 krediyle, peşin 3900 dendi.

İzmir'deki TVS'çiler eskiden hangi servisteydiniz ne yapıyordunuz bir ses verin??
    Selam arkadaşım hiç boşuna honda ile tvs arasında kalma al bir tvs bak keyfine ben 2 yıl ybr 125 3 yılda cbf 150 kullandım 4 tane cbf 150 geçti elimden hepsindede aynı sorunlarla karşılaştım şuan 2011 model tvs sahibiyim ve allah nazarlardan korusun çok memnunum çok keyifli bir makina sürüş zevki bambaşka ben tvs den aldığım zevki ne ybr nede cbf den alamadım bence tvs sınıfının en iyisi servis ağıda genişliyor motoru aldığım bayii şuan yetiştiremiyoruz demişti ben alırken şuan sıra bekleyen 6 arkadaşım var sabırsızlanıyorlar ama motor yok piyasada ben 3800 tl ye aldım ama şuan 4050 tl ötv indirimide kalkarsa tahmini 4400 civarı olacak elini çabuk tutsan iyi olur manisa akhisar bayiisinde şuan olabilir bu civarda en çok satan bayii ve herzaman motor mevcut tek sıkıntı önceden verilen siparişleri bitirmeye çalışıyorlar aynı gün 8 tane sattılar gözümün önünde bence tvs bu modelle olayı bitirdi servis ağıda genişliyor hiç düşünme cbf 150 kalıbının motoru değil sorunlarla dolu bir motor 4 tane cbf 150 kullanmış biri olarak şiddetle tvs apache tavsiye ederim arkadaşım sana bayii numarası vereyim bir görüş istersen 0236 414 48 37 hızır otomotiv yılmaz beyle irtibata geçebilirsin 0552 369 39 01 umarım yardımcı olmuşumdur.Hızır otomotiv hem bayii hem servis ve 2007 den buyana tvs satıyorlar ve servis elemanları bu işi gerçekten iyi biliyorlar motora yabancı değiller ben motorumu teslim alırken 2007 model 115 bin km de eski kasa tvs gelmişti ve adam daha stop etmeden yanımdaki arkadaş 115 bin km deki motora bak sesi çıkmıyor demişti ve sahibine sorduğumda daha hiç rektefeye girmediğini ve sadece periyodik bakımları için servise geldiğini söylemişti cbf 30 bin km den sonra sapıtıyor benzinmi yakıyor yağmı belli değil tekrar söylüyorum hiç düşünme tercihini TVS den yana yaparsan pişman olmazsın arkadaşım

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı Cazador45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşım hiç boşuna honda ile tvs arasında kalma al bir tvs bak keyfine ben 2 yıl ybr 125 3 yılda cbf 150 kullandım 4 tane cbf 150 geçti elimden hepsindede aynı sorunlarla karşılaştım şuan 2011 model tvs sahibiyim ve allah nazarlardan korusun çok memnunum çok keyifli bir makina sürüş zevki bambaşka ben tvs den aldığım zevki ne ybr nede cbf den alamadım bence tvs sınıfının en iyisi servis ağıda genişliyor motoru aldığım bayii şuan yetiştiremiyoruz demişti ben alırken şuan sıra bekleyen 6 arkadaşım var sabırsızlanıyorlar ama motor yok piyasada ben 3800 tl ye aldım ama şuan 4050 tl ötv indirimide kalkarsa tahmini 4400 civarı olacak elini çabuk tutsan iyi olur manisa akhisar bayiisinde şuan olabilir bu civarda en çok satan bayii ve herzaman motor mevcut tek sıkıntı önceden verilen siparişleri bitirmeye çalışıyorlar aynı gün 8 tane sattılar gözümün önünde bence tvs bu modelle olayı bitirdi servis ağıda genişliyor hiç düşünme cbf 150 kalıbının motoru değil sorunlarla dolu bir motor 4 tane cbf 150 kullanmış biri olarak şiddetle tvs apache tavsiye ederim arkadaşım sana bayii numarası vereyim bir görüş istersen 0236 414 48 37 hızır otomotiv yılmaz beyle irtibata geçebilirsin 0552 369 39 01 umarım yardımcı olmuşumdur
    4 tane cbf150 eskitmek marifetmiş gibi heryerde konusma be arkadaşım ötv indirimininde süresi yok devamlı bi indirim kim uyduruyor bunları anlamıyorum bende 2011 tvs apache kullandım 2011 füme rengi 2011 cbf 150 göre baya bi vibrasyonlu geldi ama daha seri daha atak daha güçlü ama daha rahat daha sessiz daha az titreşimli deil bak objektif oldum herkeze öneririm :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4 tane cbf150 eskitmek marifetmiş gibi heryerde konusma be arkadaşım ötv indirimininde süresi yok devamlı bi indirim kim uyduruyor bunları anlamıyorum bende 2011 tvs apache kullandım 2011 füme rengi 2011 cbf 150 göre baya bi vibrasyonlu geldi ama daha seri daha atak daha güçlü ama daha rahat daha sessiz daha az titreşimli deil bak objektif oldum herkeze öneririm :D
    hacu nabıyon burda sen ya yine bulmuşunuz cazadorla birbirinizi) taraflı yayın yapmayalım lutfen objektıf olalım.Arkadasın dedıgı gıbı honda ve yamahanın servıslerı yanında cıncancon gıbı sokak arası motorcuları gıbı kalıyor demıs ve dogru demıs Evet arkadasım eskı sokak arasındakı apacı dıye tabır ettıgımız genelde ıhtısası mobıletler uzerıne olan sahıslar servıs hızmetlerını vermekteler.sen bıde hondanın servısını gor hondada hondadan yamahada yamahadan baska motor satılmaz tvs gıbı ortaya karısık cancıncon serpıstırmezler

Motosikleti
    HONDA Spacy Alfa
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen uza bakayım kendi topiğine oraya geliyoruz git kendi motorunun topiğine diyorsun buraya geliyoruz gelip burda dil uzatıyorsun sen titreme konforun keyfini çıkar sorunlarla boğuş çantanda yağ bidonunu taşı 1500 km de bir zincirini ger yolda dökülen aynalarını topla bantla yada değiştir bişeyler yap işte takıl kafana göre haa sık sık uğra servisine bide sübap ayarı yaptır ısınınca şaşırıyor cbf ler ayar kaçıyor hemen git extra ücret ver koruma demiri taktır yan sehpa taktır farların armut ampül kapatma anahtarın omadığı için sık sık patlar onada bi anahtar taktır akün bitincede kaktır vurdur sübapları yamult yap işte bişeyler yaa cbf te sorun çok olduğu için canın sıkılmaz aylak kalmazsın

---------- Post added at 01:23 ---------- Previous post was at 01:20 ----------

Hondanın servisinide gördük hemde çooookkk gördük be arkadaşım ama neden çok gördük sorun çok olduğu için çok gördük

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı Cazador45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen uza bakayım kendi topiğine oraya geliyoruz git kendi motorunun topiğine diyorsun buraya geliyoruz gelip burda dil uzatıyorsun sen titreme konforun keyfini çıkar sorunlarla boğuş çantanda yağ bidonunu taşı 1500 km de bir zincirini ger yolda dökülen aynalarını topla bantla yada değiştir bişeyler yap işte takıl kafana göre haa sık sık uğra servisine bide sübap ayarı yaptır ısınınca şaşırıyor cbf ler ayar kaçıyor hemen git extra ücret ver koruma demiri taktır yan sehpa taktır farların armut ampül kapatma anahtarın omadığı için sık sık patlar onada bi anahtar taktır akün bitincede kaktır vurdur sübapları yamult yap işte bişeyler yaa cbf te sorun çok olduğu için canın sıkılmaz aylak kalmazsın
    ben gidip milletin motorunu aşalamıyorum karsıdan bakıp konusuyorum ama görüyorumki geri kafalı bi insanla konusmak zor hele yapmadığım şeyleri yaptım gibi konusması yokmu peh sen kendini avut arkadaşım ben anladım kendim gibi insan olanlarla konusmam gerekiyor isterlerse forumdan atsınlar böle geri kafalı bi insan burdaysa benim için forumdan atılmışım atılmamışım bi anlamı yok sana tavsiyem daha insancıl ol kusura bakma dahada buraya yazmam sende cbf150 topicine yazma görüyomusun ne saçma halbuki birbirimizle görüş birliği etsek sakin ve insanca ama olmaz sen saydırcan ilaki

---------- Post added at 01:23 ---------- Previous post was at 01:20 ----------

Hondanın servisinide gördük hemde çooookkk gördük be arkadaşım ama neden çok gördük sorun çok olduğu için çok gördük
    ben gidip milletin motorunu aşalamıyorum karsıdan bakıp konusuyorum ama görüyorumki geri kafalı bi insanla konusmak zor hele yapmadığım şeyleri yaptım gibi konusması yokmu peh sen kendini avut arkadaşım ben anladım kendim gibi insan olanlarla konusmam gerekiyor isterlerse forumdan atsınlar böle geri kafalı bi insan burdaysa benim için forumdan atılmışım atılmamışım bi anlamı yok sana tavsiyem daha insancıl ol kusura bakma dahada buraya yazmam sende cbf150 topicine yazma görüyomusun ne saçma halbuki birbirimizle görüş birliği etsek sakin ve insanca ama olmaz sen saydırcan ilaki
    bu arada bari servisine çamur atma göz var nizam var yahu yuh ne diyim
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    HONDA Spacy Alfa
    Servise çamur atan yok servisle fazla haşır neşir olduk o manada söyledim sen anlayamadıysan yapabileceğim bişey yok ben sana benim topiğe yazma demiyorum tabiki görüş ve fikirlerini yazacaksın ama ben cbf tapiğine geldiğimde hepiniz bir olup beni eleştiriyorsunuz ordaki eleştirilerimden bıktığınızı söylüyorsunuz birada buraya yazma diyorsunuz sonra bizim topiğe gelip burda yapmış olduğum açıklamalarla ilgili eleştiri yapıyorsunuz madem rahatsızsınız neden halaa bu topiğe gelip yazdıklarımı okuyor beni takip ediyorsunuz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler