http://www.gungormotor.com/index.php...oduct&pid=1077 15W50 motor yağı
http://www.gungormotor.com/index.php...oduct&pid=1086 zincir yağı
bu urunlerı almayı dusunuyorum.tavsıylerınız nedır?
http://www.gungormotor.com/index.php...oduct&pid=1077 15W50 motor yağı
http://www.gungormotor.com/index.php...oduct&pid=1086 zincir yağı
bu urunlerı almayı dusunuyorum.tavsıylerınız nedır?
Bu motorlar neden titriyorlar yaa yoksa tadından yenmicek
hareket halindeyken gaz kestiğim zaman egzos hafif hafif patlıyor sizdede oluyormu ?
Eski motorumda oluyordu. Bujiyi değiştirdiğimde kesmişti.
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
Herkese iyi günler. apache sayfamızı özenle ve merakla takip ediyorum 3 yıldır hasretini çektiğim Apacheye 1 hafta içinde Allah izin verirse kavuşuyorum...şimdi merak ettiğim öncelikli 2 konu var
1- motosikletin rodajını nasıl yapmalıyım, motosikletimi en verimli bir şekilde nasıl kullanmaya başlayabilirim...
2- ilk kullanacağım yağ hangi marka ve model olmalı, bildiğiniz üzere motosikletin en cok aşınması rodaj süresinde olur,
bu konular hakkında tam bilgilere sahip değilim. bir önceki sayfada yağlarla ilgili Adanalı abimiz cok güzel linkler paylaşmış ama ordaki yağlar otomobiller için daha aydınlatıcı. adanalı abi bu konuda beni aydınlatırsan cok sevinir ve sana minnettar olurum....
arkadaşlar,dün(23/07/2011)de ADANA'daki apacheler olarak,ÜRGÜP-GÖREME gezisi düzenlemiştik.bugün akşam sağ salim döndük.çok iyi geçti.bol bol gezdik,motor sürdük.resimler elime geçince sizlerle de paylaşacağım.
APACHE_SAİD kardeş,sayfaları okuduysan bunları da okumuşsundur ama kısaca cevaplayayım.
1-ilk 500 km.50 km.yi geçme,tüm vitesleri kullan ama yedire yedire hızlan ve yavaşla.
2-castrol-iphone-shell-motul benim bildiğim iyi markalar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bora abicim hatırlarsan geçen konularda motor pat pat die çalışıyo diyodum abicim şuan 100 km yaptım motorun çalışması değişti o kadar güzelki tıkır tıkır abi motor daha rodaj da ama çok seri yaa şeytan dio bırak rodajı asıll ama dediklerin aklıma gelince gazı kesiyorum..
bide bişey sorcam abi bu benzin deposuna önceden çok ince yağ katan arkadaşlarım var çok iyi olduğunu söylüyolar motor fazla ısınmıyomuş. ama ben kullanıcı kitabında okudum asla yağ katmayın dio altında küçük notta servisinizin önerdiği kattı maddesi kullanabilirsiniz dio bu konuda biilgin varmı abicim saygılar...
yasin kardeş,kitabında ne yazıyorsa onu yap.milletin dediğine bakma.yağ filanda benzine karıştırma.eğer motor için faydalı birşey olsa,mühendisleri önerirdi,hepimizde yapardık.boşver yapma.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
oluyor kardesım o her motorda olur.
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
o ustanının ben ellerini öpeyim anladın sen onu slm söle ustana
en iyi yağ tam sentetiktir unutma
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
aynı arıza bende de oldu devir saati adeta sapıttı
yenisiyle değişti şimdilik sorun yok inş olmaz
göstergeler uğraştıracak böyle giderse
çin sesimizi duy biran önce üret ucuzundan gösterge... çok para var bence bu işte çinnnnn
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Bugün sağına soluna bakmadan yürüyen bi pamuk şekerci amca sayesinde frenleri test etmek zorunda kaldım gayet olumlu sonuç aldım, iyiki daha önceden panik fren calısmalarımı yapmışım.
KARTALİZMA07 kardeş kendi üslubunla yaptığın açıklamayı gayt iyi anladım fakat ben bu soruyu sorduktan sonra forumda başka bi arkadaşta acıklama yaptı onun ustasıda bizim motorlara tam sentetik olmaz şansızaman kaçırır demiş. Gerçi adanalı nickli abide motorunda tam sentetik kullanıyor sonuç olarak kesin bi sonuca varamadık
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
2011 APACHE kullanıp arka dişliyi 41 dişli yapan var mı???
---------- Post added at 17:04 ---------- Previous post was at 16:38 ----------
veya ön dişliyi değiştiren?
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)